Şimdi Ara

Güvenilir Ataşehir Marangoz Servisi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
462
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Ataşehir marangoz servisi olarak gerek özel mobilya üretimi gerekse tamirat ya da montaj ihtiyaçlarınızda tecrübeli elemanlarımızla her zaman hizmetindeyiz.

    Ataşehir Marangoz Servisi Tarafından Yapılan Özel Üretimlerle Özel Hissedin

    Aradığınız gibi bir mobilya bulmak her zaman için kolay olmayabilir. Çoğu zaman özel ihtiyaçlarınızı karşılayacak ürünleri zincir mobilya şirketlerinde bulamazsınız. Hayalinizdeki gibi bir ürün yerine yüksek ücretler ödeyerek herkesin evinde kolaylıkla rastlayabileceği bir ürüne sahip olursunuz. Bu durum fiyat / performans açısından sizi tatmin etmeyeceği gibi yaşam alanlarınızın da ister istemez sıradanlaşmasına neden olur.

    Ataşehir marangoz servisi olarak en uygun fiyatlarla hayalinizdeki mobilyaları üretmek için yıllardır olduğu gibi bugün de size hizmet vermeye hazırız.

    Montaj İşleminde Profesyonel Marangoz Servisi

    Demonte olarak aldığınız bir ürünü nasıl monte edeceğinizi bilemiyor musunuz? Çekmece veya kulplarınızın değişmesi mi gerekiyor? Raydolabınız bozuldu ve ne yapacağınız konusunda hiçbir fikriniz yok mu? Ataşehir marangoz servisimiz ihtiyacınız olan her anda yanınızda.

    Günümüzde yapı marketler dahil olmak üzere birçok mobilya üreticisi satın aldığınız ürünleri demonte olarak göndermekte ve kurulumu sizin yapmanızı beklemektedir. Fakat montaj işlemi özellikle de daha önce bu konuya ilgi duymayanlar için oldukça zor olabilmektedir.

    Aldığınız mobilyayı monte etmeye çalışırken saatlerinizi harcayıp yine de istediğiniz sonucu elde edememeniz oldukça olasıdır. Elbette mobilyayı monte etmek isterken ne yapacağınızı bilemediğiniz anlarda parçalara zarar verme riskiniz oldukça yüksektir. Montajı profesyonel ellere bırakmak size hem zamandan tasarruf kazandıracak hem de mobilyanızın zarar görmemesini sağlayacaktır.

    Ataşehir marangoz servisi olarak gerek montaj herekse de tamirat ihtiyaçlarınızda da sizi yalnız ve olabilecek en kısa sürede mobilya montajınızı sıfır hata ile gerçekleştiriyor.




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.