Şimdi Ara

Eski İsrail Uzay Programının Başkanı: Uzaylılar gizli kalmak istediler, insanlık hazır değil

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
449
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Kaynak: https://www.jewishpress.com/news/media/former-head-of-israels-space-program-the-aliens-asked-not-to-be-revealed-humanity-not-yet-ready/2020/12/05/?fbclid=IwAR2WFaIq56OpPgI2-eD27ALaAqwGyDGXmF-ZLaZsuKoJJmOMZRifrZb_vnw


    Gördüğüm en enteresan haber diyebilirim.


    87 yaşındaki Prof. Haim Eshed 1981'den 2010'a İsrail Uzay Güvenlik Programının başkanlığı yapmış. Yani sıradan biri olmadığı kesin. Bir çok ödülü ve araştırması olan biri. Adam sanırım "zaten fazla ömrümüz kalmadı, bari açıklayalım" tarzı bir dille bunu dile getirmiş.


    İngilizce bilmeyenler için özet vereyim. Haber de bahsettiği şu:


    Uzaylıların gizli kalmak istediğini ve insanlığın hazır olmadığını söylüyor. Trump'ın bunu neredeyse açıklayacağını ama (Eshed'in tabiri ile)Galaktik Federasyon'daki uzaylıların Trump'a beklemesi gerektiğini söylemişler.


    Eshed, ABD'nin uzaylılar ile anlaşma yaptığını ve bunun karşılığında ise uzaylıların Dünya'da deneyler yaptığını söylüyor. Mars'ta uzaylıların yeraltı üssü olduğunu ve ABD'li astronotların orada bulunduğunu söylüyor.


    Haber enteresan, bunları söyleyen adam ise kesinlikle boş bir adam değil. Bu AREA 51 olayı gerçek olabilir belki de.




  • Peki uzaylıların bundan haberi var mı ?  

  • Amerikan başkanı dahil herkesi devreye sokun

  • Biliyorum UFO'lar ve Dünya dışı akıllı uzay gezginleri fikirleri oldukça cazip duruyor ama saf spekülasyonun ötesinde ortada olan ciddiye alınabilir bir kanıt göremiyorum.

    quote:

    87 yaşındaki Prof. Haim Eshed 1981'den 2010'a İsrail Uzay Güvenlik Programının başkanlığı yapmış. Yani sıradan biri olmadığı kesin. Bir çok ödülü ve araştırması olan biri


    Argumentum ad verecundiam yani bir otorite söyledi diye bir önermeyi doğru kabul etmek mantıksal safsataya giriyor. Kim olduğunun esasında fazla bir önemi yok ortaya somut deliller koyamadığı sürece. Bir yandan bir uzay güvenlik programının başı olan illa ki bilimsel (mühendislik ve idari demiyorum bilimsel) yöntemden anlayacak veya sağduyulu olacak diye bir şey yok. Tam aksine tüm hayatı boyunca sayısız hurafeye inanmaya ve bunları anlatmaya meyilli bir yarı şarlatan olabilir. Dahası yaşından ötürü iyicene kafası sulanmış da olabilir. Tavsiyem, popüler medyayı veya medyatik figürleri fazla ciddiye almamanız; scholarly approved veya peer-reviewed (hakemli) akademik kaynaklara başvurmanız.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nat Alianovna -- 10 Aralık 2020; 8:46:6 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.