Şimdi Ara

TurkNet Akşamları İnternetime Tecavüz Ediyorlar El At!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
686
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Sevgili @TurkNetDestek ve tayfası,

    Evime kadar cam fiber kablo ile hizmet alıyorum. 100Mbit abonesiyim.


    Gün içerisinde herhangi bir sorun yaşanmaz iken akşam saatlerinde surf keyfim ve internet verimim yerlere düşüyor.



    PUBG Ping 180,

    VPN Açıyorum 70,


    Surf yaparken siteler hatalı yükleniyor, resimler yüklenmiyor. VPN Açıyorum sorunsuz.



    Almanya üzerinden internetemi çıkalım sürekli olarak? 40 50 ping hayal mi bize? Akşamları 3-4 saatlik oyun keyfimin içine etmek zorundamısınız.



    Siz sevgili temsilcimiz Salak olabilirsiniz.

    Ama biz biliyoruz ki bu bir türk telekom yaptırımı... Ap açık ve düpe düz ortada. Yan dairedeki adam türktelekom 20mbit hizmette cayır cayır 35 40 ping alıyorda ben aynı binanın yan dairesinde 100mbitte nede 180 ping alıyorum sitelere giremiyorum?



    KULLANICINIZIN HAKKINI NEZAMAN SAVUNACAKSINIZ? Bize yapılan bu türk telekom zülmünden nezaman kurtaracaksınız agalar?

    Nedir bu. Anlamadım ki yeter ulan ya.





    Edit :


    Turknet online işlemler sayfası yarım yükleniyor 3-5 kez yeniledim. Ticket açmaya bile üşendim. Ne desem boş.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yurdakull -- 12 Aralık 2020; 14:32:31 >







  • Türk telekom alt yapısıyla netspeed kullanıyorum. Aynı durum bende de var

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Methionine

    Türk telekom alt yapısıyla netspeed kullanıyorum. Aynı durum bende de var

    Pandemi günü surf yapılmıyor videolar yüklenmiyor sitelerdeki fotolar gelmiyor.



    VPN ile dolaşabiliyorum sorunsuz bir şekilde. Allah belalarını versin.

  • Son zamanlarda yaşanılan bölgesel satürasyon sorunu ile ilgili sizi bilgilendirmek istiyorum. Network ekibimiz, bazı POP noktalarında internet kullanım kapasitesinin aşılmasıyla performans sorunları oluştuğunu tespit etti. Bunun temel sebebi ise yerel operatörün iller arasında internet trafiğini sağlamak için bize teslim ettiği router’lardaki bir portta dar boğaz yaşanması. Birçok bölgeye bu port üzerinden hizmet verildiği için özellikle Ankara, Adana, Tekirdağ, Mersin, Kayseri, Manisa, İzmit ve Denizli bölgeleri bu sorundan etkileniyor.

    Ekiplerimiz yapılması gereken işlemlere yerel operatörle birlikte başladı. Kısa süre içerisinde sorun yaşanan bölgeye yeni bir cihaz ekleyip kapasiteyi +100G artırarak 400G yapacağız ve sorunu kökten çözeceğiz. Süreç içerisinde gösterdiğiniz anlayış için teşekkür ederiz.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: TurkNetDestek

    Son zamanlarda yaşanılan bölgesel satürasyon sorunu ile ilgili sizi bilgilendirmek istiyorum. Network ekibimiz, bazı POP noktalarında internet kullanım kapasitesinin aşılmasıyla performans sorunları oluştuğunu tespit etti. Bunun temel sebebi ise yerel operatörün iller arasında internet trafiğini sağlamak için bize teslim ettiği router’lardaki bir portta dar boğaz yaşanması. Birçok bölgeye bu port üzerinden hizmet verildiği için özellikle Ankara, Adana, Tekirdağ, Mersin, Kayseri, Manisa, İzmit ve Denizli bölgeleri bu sorundan etkileniyor.

    Ekiplerimiz yapılması gereken işlemlere yerel operatörle birlikte başladı. Kısa süre içerisinde sorun yaşanan bölgeye yeni bir cihaz ekleyip kapasiteyi +100G artırarak 400G yapacağız ve sorunu kökten çözeceğiz. Süreç içerisinde gösterdiğiniz anlayış için teşekkür ederiz.

    İstanbul /Küçükköy santrale bağlıyım ve şuan ping 1000 oldu kardeşim 1000 İnternet felç geçiriyor şuan


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • ukisla7 kullanıcısına yanıt
    Merhaba, bu durumu bize hızlıca Online İşlem Merkezimiz üzerinden performans sorunu kategorili destek kaydı açarak iletir misiniz? Arkadaşlarım gerekli kontrolleri yaptıktan sonra size daha net bir geri dönüş yapacaklardır.
  • Merhaba kardeşim bende vdsl kullanıyorum aynı sordun bendede var saat 22den sonra bi yavaşlık çöküyor sanki 56k hizmet alıyorum gibi vpn açınca filan sorun düzeliyor ama çok can sıkıcı bir hal aldı bu aynı sorunu benden 4km uzakta olan 35mpbs vdsl alan arkadaşımda yaşıyor ülke içi pingler berbat 70ms adanaya bağlanıyorum ama aynı pingle cs de oynuyorum ülke içi pingler olsun geceleri internet kopması olsun (kopuyor ama ışıklar yanmaya devam ediyor) çok can sıkıyor açıkcası 24mpbs de olsa türk telekomdam alasım geliyor artık

  • Aynı sorun bende de var hocam çok memnundum 3 aydır türknetten ama şuan ping öldürüyor beni ayrıca bazen hızım 0.003 mbite düşüyor 1 mbit bile değil sahtekar mısın türknet ne zaman artıracaksınız acaba +gyi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • @TurkNetDestek tahmini bu süreç ne zaman biter yaklaşık ta olsa bir cevap alabilirsek güzel olur. izmirde de bu problem 4-5 gündür oluyor.

  • cordoncayo kullanıcısına yanıt
    Merhaba, yaşadığınız sorun ile ilgili çalışmalarımız devam ediyor. Network ekiplerimiz en kısa süre içerisinde çalışmaları tamamlayarak sorunu çözümleyecektir.
  • 3238413 3 kullanıcısına yanıt
    Merhaba, network ekiplerimiz arka planda çalışmalara devam ediyor. Bazı bölgelerimizdeki sorunları çözümledik. En kısa süre içerisinde diğer sorun yaşanan bölgelerimiz için de çalışmaları tamamlayarak sorunu çözümleyeceğiz.
  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt

    İstanbul Beykoz kavacık ta ikamet etmekteyim aynı sorun bende de var. Günün bir çoğu İnternet hızım çok düşük ve pingim çok yüksek. Bu bölgede bir çalışma olacak mı?


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • MarlonDaniel kullanıcısına yanıt
    Merhaba, son zamanlarda yoğunluk nedeniyle performans sorunları yaşanıyor. Arka planda network ekiplerimiz çalışma gerçekleştiriyor. Bazı bölgelerimizdeki sorunları çözümledik. Diğer sorun yaşanan bölgelerimiz için de şu an çalışmalar devam ediyor. İlerleyen zamanlarda akşam saatlerinde yaşanan performans ve ping sorunlarını kalıcı olarak çözümlemiş olacağız.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.