Şimdi Ara

Dell latitude e5440 win 10 ekran kararma sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
731
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • En altta ozet var

    Selamlar. Laptopumun termal macunlarini degistirdikten sonra bir de usb ile windows 10 format attim. Ancak formattan sonra normal masaustu acikken cesitli islemler yaptigim sirada ( suruculeri yuklemeye calisiyorum cesitli ayarlari yapiyorum) ekran bir anda karariyor ve gelmiyor. Ctrl alt delete ise yaramiyor. Bilgisayari yeniden baslattigimda boot ekrani da gelmiyor ayni sekilde siyah ekran kaliyor ve hicbir sekilde mudahale edemiyorum. Pili cikarip taktiktan sonra boot ekrani tekrar geliyor ama dell logosundan sonra tekrar siyah ekran basa donuyorum sifirlamam gerekiyor bilgisayari tekrar masaustune erismek icin. İnternette buldugum cogu cozumu denedim ise yaramadi. Ssdde bir sorun olabilir diye farkli ssd taktim ve win10 kurdum yine ayni.. biosta ariza tanilamada da bir sorun cikmadi ram ekran karti vs. En son chipset intel hd graphics ve nvidia graphics suruculeri yan hddye indirip ssdyi formatlayip kurmaya calistim 2 kere. İntel hd graphics driver kurulumu baslattigim anda ekran yine gitti iki seferde de. 2 gundur bununla ugrasiyorum ve gercekten canima tak etti yaklasik 15-20 saat bilgisayarla ugrastim ufak kardesim de derslerine giremedi. Driver yuklememe de izin vermiyor makine direkt siyah ekran. Farkli iso dosyalari da denedim kurulum yaparken bu arada.

    Ozet: win10 formatindan sonra masaustunde ekran karariyor ve restart attigimda acilmiyor. Pili cikarip takinca boot ekrani geliyor ama logodan sonra tekrar karariyor. Ctrl alt del ise yaramiyor suruculeri guncellemeye basladigimda yine karariyor.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >







  • reis bende de benzer bir sorun var laptopa windows 10 yükledikten sonra güncelleme yaparken ekran kararıyor ama bilgisayar çalışıyor ve evdeki harici monitörü taktığımda ekran harici monitöre geliyor ama ekran ayarlarında laptopun kendi monitörü gözükmüyor

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.