Şimdi Ara

Bölümle ilgili ufak bir bilgilendirme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
3.620
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Bu bölümlerin amacı dinlerle ilgili dalga geçme ya da kötüleme değil dinlerle ilgili bilgi almaktır. Büyük çoğunluğunuz için hassas olan bu tarz konuların düzgün bir ortam konuşulmasını sağlamak hepimizin görevi olmalı.


    Bu nedenle tüm üyelerimizin bu konularda sağ duyulu davranıp bölümün gelişimi ve devamlılığı için sorumluluk olmalarını rica ediyorum. Agresif ve saldırgan mesajlar mutlaka olacaktır ancak bunlarla mücadelenizi sağ duyulu ve mantıklı cevaplar yazarak yapabilirseniz bu tarz ortaya çıkacak kişilerin amaçlarınıda engellemiş olursunuz.


    Forum yönetimi olarak bizlerde bu tarz mesajların ve olayların olmaması için uğraş vereceğiz ancak üyelerimizinde çoğu mesaj ve konular için sabit fikirli olmadan yorumlarını sağ duyulu olarak yapmaları hepinizin yararına olacaktır. Gerçek manada sorusu olan ya da samimiyetle bir konuyu merak edip bu neden böyledir ya da bunun böyle olmasının mantığı nedir vb. soruların çoğu inancı kuvvetli kişiyi rahatsız edeceği ortada ancak rahatsız olan kişilerin bilgileri aklında soru işaretleri olan diğer kişilere yardımcı olabilir. Bu nedenle herkesin sakin bir şekilde elinden geleni yaparak yardımcı olması ve bilgi paylaşımında bulunması şahsen hepinizden ricamdır.








  • yanlış iş.


    dünyayı anlayabilmek için bir ömür gerekir dünyaya yeni gelmiş körpe beyinler henüz anlamadıkları bir konu hakkında ne yorum yapabilir..onu anlamak için yanlız kalmak aç kalmak nice mücadeleler gerekir zora düşer ve bana yardım et dersin bu da olmasa ortalıkta hiç olur dolanırsın insanoğlu yanlızdır her zorlukta el açar sona yaklaştığında kimi arar bulursun kime yardım et dersin insanoğlu menfaati yoksa size yardım etmez size acımaz..bu sebeple yaşamadan zorluk çekmeden hayat tecrubesi olmadan sona yaklaşmadan evinde pijama elinde hamburger sıcak evinde yorum yazan çocuk size ne yazacak ön yargılarını mı.

    bu konu henüz yetmemiş insanların kısıtlı tecrubelerini aşar...her şey reyting değildir.onu daha fazla hırs için harcamayın.kazanılan size fazlasıyla yeter.gorup şukretmek kafi.


    gençler uyanık olun henüz dünyaya yeni geldiniz ne biliyorsunuz ne yaşadınız ne gördünüz ki onu anlayasınız...önce tecrubelenin sonra yorum yapın,

    insanoğlu sizi harcadığında er geç onu arayacaksınız.


    bekleyin.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pspsexer -- 16 Aralık 2020; 20:49:9 >




  • Spor bölümünde hiç vir uyarı olmadan nasıl 120 gün aldım? Benim memiktaş , troll gibi söylemlerimin hemen ardından 120 gün ceza verdiniz. Ama adamlar istediği gibi Galatasaray ve hocasıyla istediği gibi dalga geçiyor, hakarete varan şeyler yazıyorlar.


    Bunu neden buraya yazıyorum çünkü ne destek kısmından cevap veriyorsunuz ne de başka bir yerden. Benim bu cezayı veren de direkt sizsiniz.

    @powerstorm

  • @gun a ilet.


    oğlum futbol bu alınganlık yapmayın.


    gs liyim bu arada

  • @powerstorm

    Benim inandığım din kuran'ın inanmayanlara ettiği küfürler gibi kendisini islamın peygamberi varsayan muhammede küfür ediyor.


    Kuran inanmayanlar için neler hangi kelimeleri kullandıysa benim dinim de muhammed ve müslümanlar için aynı kelimeleri kullanıyor.


    Ben bu bölümde benim dinim ile ilgili bilgileri paylaşabilir miyim?

  • Sayın Gürcan Bey,
    Bu forumu bilgi paylaşımı için kullanıyoruz. Ama ismini vermeyeyim ama bazı kişiler saçma sapan mesajlar atıp spam yapıyor.
    Mesela Atromitos adlı bir üye. Tamamen propaganda yapmaktadır. Bu üyenin yazdığı hiçbir mesajında bilgi paylaşımı yoktur tamamen akp ve islam propagandası yapmaktadır. Ayrıca bu kişinin mesajlarını raporlayacağım.
  • 
Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.