Şimdi Ara

Dünyada Bitcoin’e Sahip Ne Kadar İnsan Var?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
929
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Bitcoin son birkaç yılda büyük ölçüde yükselirken, dünyada hala kripto para birimine sahip olmayan birçok kişi var. Bir analist tarafından derlenen tahminler, dünyanın %2’sinden daha azının Bitcoin sahibi olduğunu gösteriyor.


    Dünyanın Neredeyse %2’si Bitcoin Sahibi


    Önde gelen Bitcoin analistlerinden Willy Woo’ya göre, şu anda dünyanın %2’sinden daha azı elinde Bitcoin bulunduruyor. Yaptığı analize göre 120 milyon kişinin sadece %1.7’si Bitcoin sahibi.


    “Dünya nüfusunun %1.7’sinin Bitcoin sahibi olduğunu düşünüyorum. Bu tahmin, %1.3 oranına kadar inebilir. %1.7’lik mevcut durumda ise Bitcoin s-eğrisi benimseme açısından henüz yolun başında… BTC kendisine bir yol çizmek üzere ve bu mevcut büyüme ile tarihteki en hızlı tırmanışlardan biri olacak.”


    Bu durum, Bitcoin’in yaygın bir şekilde benimsenmesi durumunda kripto para biriminin fiyatında üstel bir büyüme olacağını gösteriyor. Woo, özellikle İnternet ve cep telefonları gibi paradigma değişimi yaratan diğer teknolojilerin büyüme oranlarından bahsediyor. BTC mevcut hızında büyümeye devam ederse, bunun “tarihteki en hızlı tırmanışlardan birine” sahip bir teknoloji olacağını açıklıyor.


    Woo, yakın zamanda yaptığı bir analizde, Bitcoin’in gelecek yılın sonuna kadar 200.000 dolar hatta 300.000 dolar seviyesine ulaşacağını düşünüyor.


    Kaynak: Bitcoin Haberleri








  • Aynen kesin 200-300 bin dolar olur :DDDDDD
  • Bogazicili_zekiye kullanıcısına yanıt

    Bu sadece kısa vadeli tahmin.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bogazicili_zekiye kullanıcısına yanıt
    200-300 dolarkende böyle yükselmez diyenler oluyordu çok uçuk rakamlar ama imkansız değil gibime geliyor :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.