Şimdi Ara

Komşunun Tavukları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
469
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar merhaba, öncesinde şunu belirteyim hiçbir şekilde hayvanların doğal alanlarından koparılmasını istemem, bende hayvan sever bireyim; ama şehir içinde kendi bahçesinde dahi olsa, kümes hayvanı yetiştirerek toplum huzurunun bozulmasına kesinlikle karşıyım.


    Mevzu; 1 adet komşu ve sayısı bilinmeyen horozlar.

    Şimdi diyeceksiniz ki horoz sesinden rahatsız olur mu bi insan? yahu koskoca sokakta, bir kişi bedava yumurta yiyecek diye ben her gece saat 4’de horoz sesi yüzünden uyanmak zorunda mıyım? Sanki 40 yıl boyunca sigara içmiş, çelimsiz köylü yaşlı bir amca bağırıyormuş gibi gece 4 e doğru başlayıp, 20 saniye aralıkla öğlen saat 11-12'ye kadar full performans ötüyorlar. Bir horoz zaten geçe 4 te niye ötmeye başlar hala anlamıyorum, hayır yani bir kere öt bitir. Uyutmuyorlar ve çıldırma derecesindeyim artık.


    Karşı tarafa rahatsız olduğumu belirtiyorum ama sanki bahsi açılan konu bir şakaymış gibi gülerek tamam tamam deyip geçiştiriyorlar. Şimdi şikayet edip karşı tarafla kötü de olmak istemiyorum, ne yapmalıyım bi yol gösterin lütfen.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi madeline -- 6 Aralık 2020; 15:23:24 >







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.