Şimdi Ara

Baseus CCALL-XU0S kablosuz fanlı 10w şarj 66 TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
4.104
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • https://www.amazon.com.tr/dp/B018458F3G/ref=cm_sw_r_cp_apa_fabc_dlC_6iaZFbYP1HSR5

    Telefonun şarj soketi gevşemeye başladığını farkettigimden bi süredir kablosuz şarj aleti bakınıyordum. Amazon da bu ürünlerde ciddi indirim var. Piyasanın yarı fiyatına kadar düşebiliyor fiyatlar.

    Baseus markasına pek güvenmiyorum. Akilliphone.com dan baseus un kablosuz arac şarjını almıştım. Kısa sürede arızalanınca firmaya geri gönderdim maalesef çok sorun yasadim. Cihaz elimde kaldı. Bu yüzden bu markayı amazon gibi bir yerden almak sağlıklı servis acısından saglikli olacaktir diye düşündüm.

    Alternatif olarak şu ürünlerde iyi fiyata. AMAZONAPP kuponunu da unutmayın. 150 TL ye 30 tl indirim yapıyor.

    https://www.amazon.com.tr/dp/B07DT7LZ25/ref=cm_sw_r_cp_apa_fabc_dlC_lqaZFbZNVTP6T BUGÜN 10 tl daha düştü fiyatı.

    https://www.amazon.com.tr/dp/B010BOVZC6/ref=cm_sw_r_cp_apa_fabc_dlC_1qaZFb0ADJEVM



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mustafasc -- 6 Aralık 2020; 1:8:32 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • Fanlı olanı almakta yarar var, samsungun bazılarıda fanlı çünkü cihaz aşırı ısınıyor kablosuz şarjda

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Baseus hakikaten duygusla bağ kurdugum markalardan biri. Ürünleri tam 1 f/p halen daha 3.5 yıl önce aliex ten 3 dolara aldigim sarj kablosunu kullanirim deforme bile olmadi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Elimde 2 tane Baseus kablosuz şarj standı var. 2.5 yıldır kullanıyorum. Hiçbir kablo da bozulmadı. Özellikle yazın ısınmasından baya rahatsız oluyorum. Şu fanlıyı alasım geldi valla.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • şimdiye kadar kaç tane baseus ürünü aldıysam çöp oldu. Hele de kabloları nasıl bir dandikliktir anlamadım. Telefonu şarj etmiyor sürekli hata veriyor.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Shrikeen

    şimdiye kadar kaç tane baseus ürünü aldıysam çöp oldu. Hele de kabloları nasıl bir dandikliktir anlamadım. Telefonu şarj etmiyor sürekli hata veriyor.

    Baseus marka çok ürün aldım. Şunu anladım ki: Baseus kaliteli ürün de üretiyor kalitesiz de. Bu strateji son yıllarda çoğu firma tarafından benimsendi ve uygulanıyor. Çinde kaliteli üretim sahaları ve ucuz üretim sahaları vardır. Bu bilinen bir durumdur.

    Baseus da Ugreen de eski kalitesinde değiller. Üst segment ürünleri de var,ucuz ürünler de var. 2 yıl önce hediye baseus sarj kablosu ve adaptörü geldi. Müthiş bir malzeme,eline alınca belli ediyor. Halâ sağlam ve performansı iyi. Dedim baseus harika,daha sonra akilliphone ve amazondan uyguna sarj kabloları aldım. Genellikle vasat çıktı. Hediye gelen kablonun usb girişi samsung adaptöre ve baseus adaptöre tam oturuyor ama sonradan aldıklarım oturmuyor,tam yanaşmıyor.

    Benim düşüncem mesela amazonda iyi indirime giren ucuz olan baseus ve ugreen kablolar vasat,ama pahalı olanlar kaliteli. Boşuna ucuza satmıyorlar.

    Samsung telefon kullanısı olarak belirtmem gerekirse Samsung'un kendi orjinal sarj adaptörü ve kablosu en iyisi. Mecbur kalınırsa baseus veya ugreen uyguna alınabilir. Baseus ve ugreen alternatif çünkü TTec ve Belkın gibi markalar da sıkıntılı. Herşey kablo sağlamlığı değil,performans daha önemli. Bir kaç kullanımda uçları temassızlık yaşıyorsa dandiktir.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OkumadanAlma -- 6 Aralık 2020; 8:3:27 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 2 3 saatte şarj edicek fanı ses yapıcak hızlı olmadığı sürece gereksiz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gereksiz çöp 10 watt şarj mı kaldı

  • Şu yukarıda yazılan şikayetlerden ve övgüler den anladığım demek piyasada bu ürünün bir hayli taklidi var.
  • MakineMaden kullanıcısına yanıt
    Evet ama satıcı amazon olduğunda sorun olacağını düşünmüyorum.
  • nedense bu marka bana kalitesiz geliyor.markalaşmaya çabalıyor ama bir türlü olmuyor gibi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar cihaz dün geldi hemen denedim. Beklediğinin üstünde bir malzeme kalitesi ve performans var. Fan gürültüsü çok az mevcut. Telefonun şarjı dolduktan sonra fan duruyor. Gece bıraktım sabah teslim aldım. Parasını fazlasıyla hakediyor. Daha önce arac için aldığım baseus marka kablosuz şarjlı telefon tutucu ısındığı için kısa sürede bozuldu diye tahmin ediyorum. Fanlı olduğu için inşallah bu aynı kaderi paylaşmaz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu kablosuz şarj cihazının esprisini bir türlü anlayamadım. Kabloyu takıp şarj ederken aynı zamanda kullanabilirsin, ya da bir çağrı geldiğinde alıp konuşabilirsin ama kablosuzda sürekli şarj kesilip aktif oluyor telefonu aldıkça. Gerçekten bu kablosuz şarjı özel kılan nedir tam olarak var mı yardımcı olabilecek biri?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.