Şimdi Ara

Tanınmayan pci aygıtı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
272
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar,
    - İkinci el olarak 15 günlük faturası kutusu ile birlikte galax marka 1650 super ekran kartı aldım. Aldım taktım çalıştırdım bilgisayarımı windows otomatik olarak ekran kartının driverını yüklesin diye bekledim fakat yüklemedi.
    - Aygıt yöneticisinde tanınmayan pci aygıtı vs. vardı. Daha sonra ekran kartı driver ını nvidia dan indirdim yükledim. Sorun var gibi gözükmüyor userbenchmark üzerinde test yaptım herhangi bir sorun yok performans testlerinde.
    - Size sorum, bu bir problem midir. Ekran kartını iade edebilirsem iade edeyim mi ? Yoksa sıkıntı olmaz kullan mı dersiniz. Tanınmayan pci aygıtı



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmed1459 -- 5 Aralık 2020; 23:4:34 >







  • orada tanımadığı aygıtın ekran kartı olduğuna eminmisiniz ? donanım kimliğini google üzerinden taratarak hangi aygıt olduğunu bulabilirsiniz ? aygıta sağ tıklayıp özellikler'i seçtikten sonra ayrıntılar ve donanım kimliği seçimleri ile orada en üst satırda çıkan uzun kodu kopyala yapıştır ile google dan aratabilirsiniz, böylece hangi aygıt olduğu ortaya çıkar.

  • Evet ekran kartı driverını yükleyince gitti. Birde satın almafan önce de test etmek istemiştim görüntülü arama ile. Arkadaşın pc sinde de driverı yükleyene kadar aynı sorun olmuştu fakat kendimde çıkınca farkettim onda da böyle olduğunu.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmed1459 -- 5 Aralık 2020; 23:39:16 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.