Şimdi Ara

BOSS saatler tercih edilirmi?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
821
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar merhaba. Aşağıdaki linkteki saati inceliyorum. Saat&Saat sitesinde 4000 küsür tl iken diğer sitelerde 1500 tl civarında. Bu konuda ne düşünüyorsunuz? Ayrıca Boss saat tavsiye edermisiniz. Saati mağazada denedim çok beğendim. Mekanizması ve yapım yeri hakkında bilgisi olan arkadaşlar yorum yaparsanız sevinirim.

    https://www.hepsiburada.com/boss-watches-hb1513665-erkek-kol-saati-p-HBV00000T0LHX


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Bu paralara otomatik saat tercih edin bence. Pilli saat sonuçta. Boss olsa ne olur olmasa ne!

    Gözümde casio bile daha iyi.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Otomatik saatlerin daha çok bakıma ihtiyacı olduğunu duymuştum daha çok arıza yaptığı söyleniyor. Bu konuda cahilliğime verin. Tavsiye verebileceğiniz saatler varmı




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ***redbull*** -- 6 Aralık 2020; 2:44:13 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ***redbull***

    Otomatik saatlerin daha çok bakıma ihtiyacı olduğunu duymuştum daha çok arıza yaptığı söyleniyor. Bu konuda cahilliğime verin. Tavsiye verebileceğiniz saatler varmı

    Pilli gibi olmaz tabi ama otomatik saat başkadır. Evet pahalıdır biraz.

    Belki daha çok arıza yapar ama iyi bir mekanizmali saati yıllarca kullanırsınız.

    Yani zevk-tercih meselesi. Tissot falan bakın bence. Tekstil moda markalı saatler hep itici gelmiştir bana. İşi saat olan marka seçerdim ben olsam. Seiko, tissot vs... Bütçe varsa tagheuer de olur yani😁


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Boss saatler kalite olarak pek iyi değil diye biliyorum. Emporio armani, lacoste falan gibi.

    Kasası kordonu paslanmayacak kadar işte, camı mineral, pilli. Tasarımı falan da göz önüne alınca (bunu pozitif olarak hesapladım, ben beğenmesem de) ederi bence 400 lira civarı. Konu saat olunca fiyat politikası çok farklı. Otomobil gibi 200 lira olan 100 lira olandan kesin daha iyidir denemez.

    Casiolar bence bunlara göre çok daha iyi f/p olarak (hatta bence f/p markası casiodur). Seiko orient tissot grubu da klasik, çok güzel f/p markalardır. ucuz saatlerde. Tabii ucuz deyince Türkiyeyi kastetmiyorum.

    Pilli saat bakabilirsin. Mekanik saat daha sonra belki. Saatlere hevesin olursa zaten mekaniğe dönüş oluyor.

    Bi de AliExpress üzerinden parnis veya pagani design saatler de güzeldir, hem de çoğu otomatiktir. Gümrükten genelde 20 lirakık vergiyle geçiyor ama 300 liraya kadar da yolu var extra vergi olarak, şans işi. 1 ay civarında da geliş süresi var ama inceleyebilirsin, tavsiye ederim.

    Birde internet üzerinden alacaksan youtube gibi bi yerde tanıtımını bulursan mutlaka bak. Satış sitelerindeki fotoğraflarda 200 liralık saat 5000 liralık gibi görünüyor.

    Bir de çapı önemli. Standart bilekte 38-40 mm arası klasik saatler için iyidir. 41-43 arası spor, fazla büyük olmayan çaplardır. 44 ve üzeri ise bileğin kalın değilse büyük durur. 38mm ile 48 mm arasındaki fark motosikletle kamyon arasındaki fark gibidir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asderty -- 7 Aralık 2020; 22:42:46 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çöp marka , o markaya Seiko al Casio al keyfine bak . Saati saat firmasından al . Yıllar önce tissot model aldım 2. El , şimdi saatin fiyatı 7000 TL olmuş . Boss dediğin marka 1 sene sonra çöpe gider.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Moda markası saatlerden ziyade işi öncelikle aat olan markaların modellerini o fiyata bulabilirsiniz. Casio, orient, pulsar, timex vb..

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.