Şimdi Ara

Kernel 41(63)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
190
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Kernel 41(63) hatasını alıyorum lütfen bilgili bir arkadaş varsa yardımcı olsun denemediğim şey kalmadı. Bilgisayarıma işlemci testi yapıyorum, ekran kartı testi yapıyorum, occt ile power testi yapıyorum ve kapanmıyor. Ancak oyuna giriyorum rastgele kapanıyor. Bazen 1. oyun kapanıyor bazen 5. oyun. Bu hatayı alıyordum daha sonra 5-6 ay almadım sonra bir şeyler yaptım bios update falan 1-2 daha almadım bi daha aldım sonra realtek ses driverını inaktif ettim 1-2 ay daha almadım şimdi bir daha alıyorum ve artık ne yapmam gerekiyor bilmiyorum. Lütfen bilgisi olan varsa paylaşabilir mi teşekkür ederim.




  • https://www.ceofix.com/7128/windows-10da-hizli-baslati-kapat/


    Buradaki adımları uygulayarak hızlı başlatmayı kapatmayı deneyebilir misiniz?

  • Merhaba, bu hata biraz can sıkıcı. Chipset arızası olma ihtimali yüksek.. Reball vs tavsiye etmiyorum. Eğer bir bilgisayarcı tarafından da teyit edilirse chipset arızası, yeni bilgisayar veya bulabiliyorsanız yeni anakart almanızı tavsiye ederim.

  • Hocam bu hızlı başlat olayını denemiştim bir değişiklik olmadı. Bu arada video izlerken bile gidebiliyor arada. Bu arada bilgisayarım masaüstü toplama laptop değil. Hocam ürünlerin garantisi devam ediyor ancak ben donanımsal olup olmadığından hala emin değilim. Bu hatayı bi ara 6 ay almadım donanımsal olsa sürekli bu hatayı almam gerekmez mi ?

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.