Şimdi Ara

GTX 750ti Görüntü sürücüsü hatası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
409
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Bir arkadaşıma ait GTX750ti ekran kartında "Görüntü sürücüsü yanıt vermeyi kesti ve bu durumdan kurtuldu" hatası alıyorum. Bazı oyunlarda hata verip kapanıyor (Pubg Lite). Bazı oyunlarda 5-10 saniyelik donmadan sonra oyuna devam edebiliyorum (Cod MW3). Bazen masaüstünde 1 defa hata verdikten sonra bilgisayarı yeniden başlatana kadar hiç hata vermiyor. 2-3 driver denedim. Regedit için "TdrDelay" kodunu denedim fakat bir sonuca ulaşamadım.


    MSI afterburner ile Ram hızlarını 250 mhz geri çektiğimde çoğu zaman hata almadan oyun oynayabiliyorum. Çok nadir (çok fazla masaüstü yaparsam) donuyor veya kilitleniyor.


    Ekran kartını stres testine soktuğumda sorunsuz çalışıyor. Kart oyun içinde 50C dereceyi stres testinde 65C dereceyi geçmiyor.


    Psu veya diğer bileşenlerle ilgili herhangi bir sorun yok. Kart 2 farklı bilgisayarda denendi. Webde çözüm aramak samanlıkta iğne aramak gibi bir sürü yalan yanlış bilgi mevcut.


    Bu sorunla daha önce karşılaşan, çözen, çözüm konusunda yardımcı olabilecek arkadaşların görüşlerini merak ediyorum. Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EJ_ -- 4 Aralık 2020; 0:9:17 >







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.