Şimdi Ara

DÜNYA'NIN EN REZİL DOLANDIRICI HİZMET SAĞLAYICISI DENEYİMİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
660
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar


    Yaklaşık 2 yıldır millenicom kullanıyorum. İlk kullanmaya başladığımda ofiste 2.internet hattı olarak alınmıştı sorunsuz 1 günümüz geçmedi. Sadece post makinesine bağlı olduğu için de sadece kullanıldığında farkediliyordu.İşin sonunda iptal talebinde bulunduk ne yaptılar ne ettiler o dönem sözleşme hikayesine problem çıkardılar bizde hattı nakil ettik.Hani belki ofis bölgesi sıkıntılıdır diye düşündük herhalde yaptığımız en büyük hataydı.



    Nakil süreci çok basit telefon üzerinden tak tak 15 dakika da bitti turknetten -millenicom geçişi akşama tamamlanmıştı.Keşke herşey müşteri kazanırken ki adımlar gibi hızlı olsa diyor insan.Bu arada nakil işleminde türknet aboneliği iptalini biz yapıyoruz siz bir şey ile ilgilenmeyeceksiniz dendi.Tabi ki öyle olmadı 1 ay sonra türknetten fatura gelince farkettim yani dakkika 1 gol 1.Nakil yapılan evde 100mb ttnet vardı bu şekilde 3 yıl kullanıldı daha sonra fiyatlar artığı için turknette geçiş yapıldı oradan da millenicom a.Ama ben o 100 mb hızı millenicom da asla ve asla göremedim.Modem arayüzünde hız sürekli düşürülüyor arıza kaydı açıldığında sizi aradık ulaşamadık deniyor ama hiçbir işlem yapılmıyor vb.


    En sonunda iptal talebinde bulundum ne hikmetse akşamına düzeltiler ve arayarak sizi kaybetmek istemiyoruz hikayesini anlatıldı klasik herkes biliyordur.Sorun çözüldü diye bir daha macera aramamak için iptali durdurduk.Bu da 2.hatamız oldu.


    3 ay sorunsuz kullanınca gene gecenin bir saatinde internet kesildi.Arıza kaydı açtırdım 11 gün boyunca internet gelmedi.Oturduğum ev site olduğu için artık olaya kalıcı bir çözüm amacıyla türktelekomdan bir çalışan bulup harcı hurcu neyse ödeyerek kendi portumu değiştirtim ve eve 100 metre özel kablo çektirdim.Kısaca bu noktadan sonra servis sağlayıcımın kim olduğu önemli değildi.Çünkü her türlü santral sorununu el altından halletmiştim.Tabi tahmin edersiniz o 11 gün oturarak geçmedi günde 20 kez telefon görüşmeleri çözümsüz işleyiş vb.


    Şimdi her şey güzel görünürken 22.kasım tarihinde internet gene kesildi.Arıza kaydı açtırdım 2 gün geçti arızanız giderilmiştir sizi aradık ulaşamadık diye mesaj geldi.Eve geldim baktım hala internet yok gene arıza kaydı açtırdım gene 2 gün geçti gene aynı terane gene internet yok.3. arıza kaydından sonra sistem üzerinden yapılan kontrollerde alt yapı sorunu yoktur sorun müşteri kaynaklıdır diye mesaj geldi.


    Açtım ağzımı yumdum gözümü fotoğraf ile kutudan eve tesisatı gönderdim tek bir kablo tek bir modem ek yok evim kutunun üstünde kutu da sitenin içinde .Bu konuşmalar dan sonra internet kendi kendine geldi.Tabi rahat bir nefes aldım derken netflix çamur gibi ,prime desen açılmıyor ya sıkıntı nedir diyerek modem ara yüzüne girdim.Sonuç mu ? resim aşağıda



    g

    DÜNYA'NIN EN REZİL DOLANDIRICI HİZMET SAĞLAYICISI DENEYİMİ

    Tekrar arıza kaydı açıldı ben test attıkça onlar sorun alt yapıda diyor alt yapı yok dedikçe sorununuzu çözdük diye mesaj geliyor.Şuan bu yazıyı yazarken de gene internet kesildi ve nasıl yapıyorlarsa her gün 18:00 da internet kesiliyor ve gece 22.00 ile 00.00 arasında geliyor.


    Millenicom abonesi olmak isteyen düşünen her hangi biri var ise kesinlikle uzak dursun.Bir firmanın iyi olup olmadığı sorun çıktığında çözüm bulması ile alakalıdır.Siz sorun yaşamıyor olabilirsiniz ama sorun olduğunda yaşanan manzara bu.Türknet,millenicom bunlar türktelekoma hiç bir şekilde iş yaptıramayan firmalar 30-40 lira fazla olsun en azından muhattap bulursunuz.Bu arada forum üzerinden de arıza kaydı açıldı sonuç gene mesaj şeklinde arızanız giderildi. İnternette biraz gezin 20 gündür millenicom da aynı sorun ile uğraşan 100 lerce insan var belki genel bir arıza var belki sistemleri çöktü ki şuan kendi sitelerine bile girmiyor.Ama müşteri ile maytap geçmek salak yerine koymaya çalışmak bam başka bir problem.İptal işlemini başlatıyorum bu saatten sonra yüzsüzlük yapıp beni aramayın önceden söylüyorum bildiğim bütün küfürleri ederim.








  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.