Şimdi Ara

AKP'li Çorum Belediyesi'nden Payitaht Dizisindeki Leblebi Sahnesi İçin 40 Bin Lira

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
333
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • AKP'li Çorum Belediyesi, TRT'de yayınlanan Payitaht Abdülhamid dizisinde leblebi sahnesinin yer alması için 40 bin lira ödedi.


    Devlet televizyonu TRT1'de yayınlanan Payitaht Abdülhamid dizisinde Çorum leblebisi sahnesi yer alması için Çorum Belediyesi yapımcı firmaya 40 bin lira ödedi. Çorum Belediyesi'nin girişimleri sonucu Çorumlu Yedi Sekiz Hasan Paşa figürü hakkında konu ve Çorum leblebisi senaryoya dahil edildi.

    Konuyla ilgili açıklama yapan Belediye Başkan Yardımcısı İsmail Yağbat, bunun Çorum'un reklamı olduğunu söyleyerek Çorum leblebisinin ve Yedi Sekiz Hasan Paşa’nın yer aldığı bölümler için diziyi çeken yapımcı firmaya 40 bin TL ödeme yapıldığını söyledi. 

    Çorum Belediye Başkanı Halil İbrahim Aşgın ise konuyla ilgili "Payitayt Abdülhamid'in bu haftaki bölümünde devletine bağlı, vatanını seven Çorumlu Yedi Sekiz Hasan Paşa’nın yanı sıra Çorum leblebisinin de vurgulandı. II. Abdülhamid’in en güvendiği paşalarından biri olan Yedi Sekiz Hasan Paşa, Osmanlı ordusunda erlikten mareşalliğe yükselen ender askerlerden biridir. Hasan Paşa’nın en bilinen özelliği ise 20 Mayıs 1878’de Çırağan Baskını olarak bilinen darbeyi bir sopa ile önlemesidir. Bir Çorumlu olarak bizler de Yedi Sekiz Hasan Paşa ile gurur duyuyoruz" ifadelerini kullandı.


    https://www.tamgaturk.com/haber/akpli-corum-belediyesinden-payitaht-dizisindeki-leblebi-sahnesi-icin-40-bin-lira-20881.html?fbclid=IwAR2EYaFQtsMZ_loQQfXL6PEMO-qojKRIxLUxnYzv-Vg0pJxTDzJn2yJsVso


    Bu da başka bir haber


    TRT’de yayınlanan Payitaht Abdülhamid dizisinde Çorum leblebisinin yer aldığı sahne için 40 bin TL reklam ücreti ödeyen Çorum Belediyesi, park ve sokak aydınlatması için bütçe ayırmadığından aydınlatma ihalesini iptal etti.

    Sayıştay’ın 2018 yılı raporlarına göre 414 milyon lira borcu olduğu tespit edilen AKP'li belediye, bütçe yetersizliği nedeniyle sokak ve park aydınlatmalarında kullanılacak ampulleri alamadığı için ihaleyi iptal etti.


    https://www.tamgaturk.com/haber/abdulhamidde-leblebi-sahnesine-40-bin-lira-veren-belediye-sokak-aydinlatmasina-butce-ayirmadi-20948.html



    Bu konuyu şu an leblebi yiyerek açıyorum  








  • Vergilerim leblebi olmuş


    Altınlarım Kanadalı, hisselerim Katarlı


    Suçlusu Cehape olmuş


    İslamcı komünistler hep uyutmuş...

  • Sanki dizide leblebi gören hemen çoruma koşacak.

    Biraz Eskişehiri örnek alın be...

    Büyükerşen Başkan bozkırda Paris yarattı.Turizm rekorları kırıyor.Halkının refahı arttı.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.