Şimdi Ara

Netflix Bağlantı Problemi!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.117
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Daha önce sıkınıtısız kullandığım Netflixte bağlantı sorunu yaşıyorum.. İşin enteresan tarafı aynı sıkıntıyı PlayStationda da yaşıyorum.. Sorun internette desen aradım müşteri hizmetleriyle görüştüm bi problem olmadığını söylediler cep telefonundan eahatça bağlantı kurabiliyorum ama nedense tvde ve psde sıkıntı oluyor. ( tv de YouTube internet sıkıntısız çalışıyor aynı şekilde cep telefonunda da bi problem yok) hertürlü çözüm ve yardımınıza açığım..


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Merhaba arkadaşlar samsung SM-T827 tabletim de netflix açılmıyor..android 9 yüklü sistemde netflix erişilemiyor ve ağ hatası 15001 diyor..

  • Aynı şekilde garip durum bende de var. Evimde superonline altyapısında milleni.com interneti var ne alaka demeyin garip bir durum. Elimde android telefonda hiç bir sıkıntı yok netflix uygulamasından ağı kontrol ettiğimde "netflix android sunucusu"na sıkıntısız bağlanıp izliyorum (hem fiberden hem türk telekom mobilden). Ancak Philips android tv den bağlandığımda gariplik başlıyor fiber hiç bir şekilde açılmıyor. Tv nin netflix uygulamasından ağı kontrol ettiğimde netflix sunucusu 1, 2 ve 3. Sunucuların hiçbirine bağlanmıyor. NW-2-5 hatası alıyorum. Ama telefonun mobil internetini (Türk Telekom) tv ye bağladığımda sunucular düzeliyor ve normal şekilde yayını izliyorum. Şu anda sorunun internet altyapımda olduğu gibi bir durum var.


    Vardı.

    Başka postta bu mesajı görene kadar


    "Modeminizin ayarlarında mtu diye bir bölüm olacak bulamazsanız 1490 ya da 1500 yazan bir yer olacak onu 1450 yapıp kaydedin modeminizi yeniden başlatın sorun hallolur iyi günler"


    Düzeldi. 3 gündür ne yaptıysam olmamıştı. Boşu boşuna tv yi resetledim ya. bir sürü uygulama ayarlar baştan yaptım gecenin bu saatinde.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NeshTher -- 10 Aralık 2020; 3:24:32 >




  • NeshTher N kullanıcısına yanıt

    superonline kullanıyorum mevcut modemin mtu diye yazan bölümü resimlermisiniz rica etsem zira ben bulamadım modem ayarlarında..




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 06ensar -- 19 Aralık 2020; 13:35:49 >
  • NeshTher N kullanıcısına yanıt

    Hocam bende millenicom kullanıyorum bana verdikleri modem tp link archer c5v bunlarda mtu ayarı yok sanırım yada ben bulamadım..


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dün itibari ile sorunum çözüldü dediklerine göre yeni birim kurulmuş sırf bu işlerle ilgili X box gibi bişeydi sanırım Netflix eba zoom ps vs gibi sorunlarla ilgilenen halletmişler şuan normale döndü herşey..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.