Şimdi Ara

MACFit’te yaşadığım dolandırıcılık

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
306
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar merhaba. Pandemiden önce macfite üye olmuştum, araya pandemi girdi, spor salonları açıldıktan sonra 3 ay dondurdum ve sonrasında gitmeye devam ettim. 10 Eylülde spora gitmeye başladım. Ekim ayının başında 6 ay normal olan üyeliğimi 1 Yıl gold üyelik yapmak için talepte bulundum. Bana da üyeliğimin genel merkez tarafından onaylandıktan sonra golda çevrileceği ve beni telefonla arayıp gold kart(salondaki imkanları kullanmaya yarayan kart) teslimi yapılacağı söylendi. Ben ilk başvurudan sonra 4-5 hafta üyeliğimin durumunu hala gold üyelik kullanamadığımı sordum ve genel merkezin çok yoğun olduğu yapıldığı zaman telefonla aranacağım bilgisini aldım. Üyeliğiniz gold olunca biz size dönüş yapacağız gelmenize gerek yok dediler.


    yaşadığım problem burada başlıyor;

    Aslında benim üyeliğim 1 aydan uzun süredir genel merkez tarafından Gold’a çevrilmiş ancak bana kimse bunun bilgisini vermediği ve Gold kartın teslimini yapmadığı için hiç bir imkanı kullanamadım. Ödemeler neden fazla diye macfit merkezi aradığımda öğrendim. Yani 110 lira değerindeki normal üyelik imkanlarını kullanırken 175 liralık gold ödemesi yapıyormuşum. Gold üyelik alma amacım çok sık şehir değiştirdiğimden dolayı gittiğim yerlerde spor yapmaktı tabi bu imkandan da mahrum kaldım fazla para ödeyerek.


    ikincisi Eskişehir’de valilik kararıyla bir süredir spor salonları kapalı. Fakat üyelikleri dondurduk demelerine rağmen bu ayın ücretini benden kesmişler. Hem salonu kullanamıyorum(ki 30 bin vaka olan ülkede çok doğru) hem de ücretini ödüyorum. Bu gold üyelik durumunda yaşadığım problemden dolayı salonla bağlantımı kesmek istiyorum, 130 lira cayma bedeli çıkartıyorlar. Cayma bedelini öderim ödemesine ama 175 lira hem fazladan hem de kullanamadığım spor salonu için ödeme almışlar zaten. Bu parayı geri alma imkanım var mıdır? Salondan beni aradılar geri ödeme için talep oluşturduk dediler ama ödeyeceklerine dair inancım az. Uzun oldu ama acaba kime başvurmam gerekiyor?


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.