Şimdi Ara

Sahibinden dolandırıcı Dikkat! Fikret Tunç

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
2
Favori
4.386
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Sahibinden üzerinden gördüğüm bir laptop için mesaj attım fiyatta anlaştık falan neyse elden alacağım dedim askerim vaktim olmuyor dedi işkillendim cevap yazmadım.Aradan 5 dakika geçti hesabın gerçek sahibi aradı beni.Bayan bir öğretmen ''Mesaj attığınız için bana mail geldi hesabımın şifresini kırmışlar dolandırıcı olabilirler dikkat edin dedi'' sağolsun.Ben de adamla konuşmaya başladım iban ad soyad bilgilerini aldım ve arayıp ağzıma geleni söyledim.Dikkat edin bu gün 5 ilan gördüm bu şekilde ucuz 4'ü bayan ismini kullanıyordu daha inandırıcı olsun diye yazıştığım kişi de 'Melike Haybar'' ismini kullanıyordu iletişim numarasını isteyince kocamın numarasını veriyorum dedi Sahibinden dolandırıcı Dikkat! Fikret Tunç 


    Neyse ismi Fikret Tunç telefon numarası 0536 842 98 16 iban bilgisini ve kullandığı asker kimlik kartını da de resim olarak ekliyorum zaten büyük ihtimal photoshop.Aman paranızı kaptırmayın.Ucuz olarak gördüğüm ilanların hepsinde de telefon numarası ya gizli ya da yoktu haberiniz olsun.Profil olarak asker resmi de vardı ama çok büyük bir ihtimalle çalıntı olduğu için atmıyorum.Zaten kimlikteki fotoğrafla uyuşmuyor :)


    Sahibinden dolandırıcı Dikkat! Fikret Tunç
    Sahibinden dolandırıcı Dikkat! Fikret Tunç







  • Dolandırıcı fikret tunç


    0536 842 98 16

    0536 842 9816

    05368429816

    0536 8429816

  • Eyv
  • Çok buyuk cezasi olmali aslinda asker kimliği shoplamiş
  • Ucuzcufiko U kullanıcısına yanıt

    Aslında hesabı hacklenen öğretmen polise şikayet edeceğim dedi ben de ekran görüntülerini kendisine attım fakat asker kimliği falan görünce tırstı biraz beni falan bulurlar mı acaba diye.Sanırım vazgeçti şikayet etmekten.Yine de yazışmalardan dolayı mail hesabına gelen e-postalar sayesinde bir çok kişiyi dolandırılmaktan kurtardı telefonla arayarak.Allah razı olsun ondan.

  • Hocam Fikret Tunç da buraya gelip konu açsa BabBacan adlı üye benimle uğraşıyor diye çok komik olur.Sahibinden dolandırıcı Dikkat! Fikret Tunç 

  • Belki ama cesaret etmez öyle bir şeye ya da uğraşmaz.Zaten iki kelimeyi bir araya getiremiyordu.Bir de demez mi izin alamıyorum kışladan çıkamıyorum sanırsın asker ulan üsteğmensin sen ne izni Sahibinden dolandırıcı Dikkat! Fikret Tunç 

  • lBaBaCaNl kullanıcısına yanıt
    devreleri yüzbaşı oldu 🤣
  • Bilmiyorum artık :)

  • Bugün benim hesabım da kırıldı Fikret Tunç olarak çevrilmiş ve DELL XPS 13 modeli satışa çıkarılmıştı 3200 liradan.

    Bildirim geldikten 7 dk sonra girip ilanı kaldırıp şifreyi değiştirdim. Nasıl ulaşıyolar şifreye aklım almıyor

  • The Management kullanıcısına yanıt

    Büyük ihtimal sahibinden üzerinden bir açık ile şifrelere ulaşıyorlar eski üyelerin hesabıyla ilan açıyorlar.Allah bilir kaç kişinin parasını aldılar.Mesajlara bakıp anlaşmaya vardığı kişileri uyarsaydın keşke

  • quote:

    Orijinalden alıntı: lBaBaCaNl

    Büyük ihtimal sahibinden üzerinden bir açık ile şifrelere ulaşıyorlar eski üyelerin hesabıyla ilan açıyorlar.Allah bilir kaç kişinin parasını aldılar.Mesajlara bakıp anlaşmaya vardığı kişileri uyarsaydın keşke

    Yüksek ihtimal hocam. Çünkü 2013 üyesiyim ve 2 yıldır neredeyse hiç kullanmadım sahibinden'i (mesaj dahi atmadım).


    İlan açıldığı dakika bana bildirim geldiği için ilk 5 dakika içerisinde şifreyi değiştirip ilanı kaldırdım. Ondan dolayı kimse mesaj atmamış ve sadece 5 kişi görmüş.


    Hesabımı çalan adam bir de 8 lira ödeyip ilanı vitrinde öne çıkartma almış şaka gibi :D kart bilgileri de kayıtlıydı hesapta.

  • The Management kullanıcısına yanıt
    Doping falan bir şeyler kullandaydın keşke
  • selamun aleyküm hayılrı günler. keşke bu yazıyı dün görme şansım olsaydı. Dün bu şahıs aynı numara ile beni de kandırdı. Kimlik atınca asker olduğunu görünce güvendim. 1500 lira yolladım . telefonlarıma cevap vermiyor. şikayet etsem sizce birşey çıkar mı?

  • sen nasıl bi adamsın niye hakkımda yalan yanlış konuşyorsun lan

  • bakın forma getirdim attım geldi . Az önce dalga geçip küfür etti. şimdi karakola gidiyorum ettiğini çeker öğretmene ulaşın oda şikayet etsin. ve yazının sahibi bana ulaş lütfen.

  • FİKRET TUNÇ F kullanıcısına yanıt

    Kaybol ergen uğraşamam seninle.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lBaBaCaNl -- 30 Kasım 2020; 18:31:47 >
  • furkanaslan58 F kullanıcısına yanıt

    Çok geçmiş olsun dostum üzüldüm gerçekten öğrenir öğrenmez yazdım buraya belki okuyan olur diye ama kurtaramadık seni.

  • furkanaslan58 F kullanıcısına yanıt

    Dostum karakola gitme direk savcılığa git zaten onlar da seni oraya yönlendirecek.Yazışmaların çıktısını al whatsapp'tan ve sahibinden de yazıştıysanız eğer onların da ekran görüntülerini al.Para transferinin dekontunu da ekle ve şikayette bulun askeri kimliğin görüntüsünü de eklemeyi unutma sağlam bir ceza alır tahminimce.

  • hepsini harfi harfine yaptım. attığı kimlikteki numara metehan diye birine ait çıktı. başka numaralardan aradık kadın çıktı telefon numaramı klonladılar gibi bir yalan söyledi uydurdu bişeyler. savcılık yakın zamanda ipini çeker bunların. paramda değilim maksat can yakmasınlar daha fazla. buraya da yazdı o yaznın hangi saatte nerden yazıldığını da bulacaklar. onu iyi yaptı oyuna geldi. sana zahmet sen iyice yay bunu ben düştüm başkaları düşmesin.

  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.