Şimdi Ara

Nissan Terrano II ile ilgili bilgi istiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.736
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar forumda değişik modellerle ilgili özellikle kullanıcılardan bilgi almak için sürekli konu açıyorum ama

    birde Nissan Terrano II ile ilgili bilgisi olanlardan yardım istiyorum. Özellikle bozuk yol ve kar performanları
    nasıldır? 98 benzinlisi düşünülüyor.



  • babam da 98 dizeli var hala kullaniyor 130 binde galiba..valla babam mi iyi bakti arabami saglam hala yeni gibi..bozuk yol kar performansi dersen bende arazide cok kullandim inanilmaz performasi var..tam bir arazi jeepi..en son bu kis ava gittik her yer yarim metre kar.. valla yollari biz actik banamisin demedi..gitmeden kar lastigi bulamadik eger bi de kar lastigi olsa bu arac hayatta hic bir yerde kalmaz..bu dediklerim daglar icin gecerli yol bile yok..sonucta istanbuldaki yada sehir merkezlerindeki kar zaten dert degil...babama degistirelim diyorum artik 9 senelik oldu adam hala seviyo arabayi degistirmek istemiyor..ama biz ilk sahibiyiz arac cok temiz senin alacagin ne durumdadir bilmem..bunlarin parcalari falan pahali sonra basina dert acmasin...bizimki gibi bi arac
    bulsan hic durma al derdim...
  • Bu Terranoya arkadan daldım. Benim Motor kapağı 2 karış mesafeden katlandı, Radyatör önündeki demir çubuk 1 cm kadar geriye doğru eğildi , bana 170 ytl ye maloldu arabamın onarımı , Ama Terranoda bişey yok. Ne far kırıldı ne bişey. Farların yanında 2 cm kadar bir çizik farkettim , başka bişi yok. Sanırım araba yüksek olduğu için bizim kaput adamın tampon altına girmişti. İyi ki de yüksekmiş , Air bag açılmadı ordan yırttık. Bi de air bag masrafı çıkarıcaktı. Adam durmadı bile baktı bişey yok bastı gitti.
    Güzel bir araba , Kazadan sonra etrafa bakınmaya başladım , Fiyatlarıda uygun , Alınabilirliği yüksek bir araba , Zaten Bu Japon arabalarından şaşmayacaksın kardeşim. Adamlar Tüm dünyaya araba nasıl yapılırmış öğrettiler.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.