Şimdi Ara

Laptop elektrik kaçağı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
273
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar merhaba Asus N550JK laptop kullanıyorum. Ve pandemi sürecinde üniversiteden eve geldiğimde bilgisayarımda ufak defek çarpmalar oluyordu. Avcumu klavyenin üstüne koyduğum yerden. Daha sonra arduino ile 3d yazıcı yaptık ve bir sorun yaşadığımızda arduino üzerinde multimetre ile ölçüm yapmıştım ve inanılmaz saçma sonuçlar gördüm sorun benim bilgisayarımdan kaynaklanıyordu (Multimetre parezit sesi veriyordu). Daha sorna usb çıkışlarını kontrol kalemi ile ölçüm yaptığımız arada bir yanıyordu. Bilgisayarın ilk sahibi ben değilim bir yakınım ekranı yanık sen tamir eder kullanırsın dedi internetten sipariş verip tamir paneli değiştirdim onun ile alakalı bir sorun mu bilemiyorum . Ve bu sorun pildeyken olmuyor. Adaptör orjinal adaptör değil tochi marka bir adaptör (genelde mini 3d yazıcı yapanların kullandığını gördüm 6 - 7 amper veriyor)


    *

    Laptop elektrik kaçağı

    Az önce yaptığım testte bataryanın - kutbu şaseye bağlanmış bunun böyle olmaması gerek değil mi? Arıza buradan mı kaynaklı?



    Bir yazılımcı olarak günün uzun bir zamanını bilgisayar başında geçiriyorum ve bunun başına bir şey gelirse yenisi alamıyacağım için bayağı korku içerisindeyim.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Omer. Halil -- 28 Kasım 2020; 20:57:37 >



  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.