Şimdi Ara

PLAYSTATION VS XBOX TARTIŞMA KONUSU (275. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Angry Toad Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 7 Misafir (2 Mobil) - 6 Masaüstü2 Mobil2 Android
5 sn
107.634
Cevap
259
Favori
3.943.311
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
166 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
31. Sırada  bugün en iyi #5
Sayfa: önceki 273274275276277
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: dark dragon

    Resetera kullanıcıları 2020 top 10 oyun.

    1-The Last of Us Part II
    2-Final Fantasy VII Remake
    3-Hades
    4-Ghosts of Tsushima
    5-Animal Crossing: New Horizons
    6-13 Sentinels: Aegis Rim
    7-Demon's Souls
    8-Spider-Man: Miles Morales
    9-Astro's Playroom
    10-Ori and the Will of the Wisps

    6 tanesi Playstation exclusive oyunu [sizer]PLAYSTATION VS XBOX TARTIŞMA KONUSU[/sizer] 


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • FF7,Ghost'un üstünde..Astro,Animal Crossing ilk 10da.13 Sentinels nedir..Saçma bi liste olmuş.Oy verenlerin yaş ortalaması ne acaba merak ettim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kaamoz -- 8 Mart 2021; 7:28:2 >
  • XBOX Oyun Stüdyolarının kısa bir tanıtımı. Bu stüdyoların geliştirdiği tüm oyunlara Xbox Game Pass aboneliği ile ücretsiz şekilde ulaşabilirsiniz.

    Düşünsenize ELDER SCROLLS 6 geldiği gibi hemen oynamaya başlıyorsunuz.

    [sizer]PLAYSTATION VS XBOX TARTIŞMA KONUSU[/sizer]
  • Şu resimde bile 94 metacritic ortalama görüyorum [sizer]PLAYSTATION VS XBOX TARTIŞMA KONUSU[/sizer] 


    [sizer]PLAYSTATION VS XBOX TARTIŞMA KONUSU[/sizer]



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Persona_6 -- 8 Mart 2021; 12:50:31 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Avrupa Birliği Microsoft'un Bethesda'yı satın almasını onayladı. Artık yavaş yavaş Bethesda oyunlarını Game Pass sisteminde görmeye başlayacağız.

    Elder Scrolls, Fallout, Wolfenstein, Dishonored, Doom, Rage, Prey gibi markalar artık Microsoft çatısı altında.

    Bu satın almayı küçümseyen PlayStation fanboyları için ufak bir bilgi: son 10 yıl içerisindeki bütün ps exclusivelerinin satış sayısını toplasak anca Elder Scrolls+Fallout sayısına eşit olur. Ahdjjsjsjdjdjsgsgshshshs.

    ELDER SCROLLS efsanesine de laf atmazsınız değil mi fanboycuklar?

    [sizer]PLAYSTATION VS XBOX TARTIŞMA KONUSU[/sizer]




  • Sony exc oyunları tek platformda satıyor. Bethesda ise tüm platformlarda. O farkın olması çok doğal.


    Ayrıca Bethesda oyunları Ps5 için de geliyor. Yani Xboxçular yine kaybetti. Xboxçulara özel bir şey yine yok. Üzülme muz fırlatma oyunu hala Xbox exc ve pc.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu başlıkta artık PlayStation-Xbox arasındaki farkı anlatacak yorumlar ve görüşler görmek istiyor insanlar. Lütfen gereksiz yazışmalardan kaçınalım.

    xbox ekosistemi hakkında bilgi verelim size. xbox tarafına baktığımız zaman neredeyse her adımında oyuncu dostu yaklaşımlara sahip olduğunu görebiliyoruz. gelin anlatayım biraz:

    - Xbox tarafında aldığınız oyunların çoğunu(microsoft stüdyoları) hem pc'de hem de konsolda oynayabilirsiniz. Bunun için ekstra bir ödeme yapmanıza gerek yok. Peki playstation tarafında böyle bir şey var mı yok. Sony tarafında süreli exclusive olarak piyasaya sürülen death stranding'i konsolda 400 liraya satın aldınız sonra pc'de oynamayı canınız çekti. Ne yapacaksanız bir 400 daha ateşliyeceksiniz.

    - Microsoft'un bethesda'yı satın alması olayı. Bundan sonra elder scrolls, doom, fallout, dishonored gibi bethesda markaları microsoft çatısı altında piyasaya sürülecek. Bu da demek oluyor ki bunların hepsinin yeni oyunlarını çıktığı gibi game pass ile ücretsiz oynayabileceksiniz. Düşünsenize elder scrolls 6 çıktığı gibi game pass üyeliği ile anında maceraya atlayacaksınız. İhtimal vermiyorum ama ps5 tarafında bu oyun çıkana kadar minumum 700 liraya satılır.

    - ubisoft+ hizmetinin sene sonuna doğru game pass sistemine dahil olması olayı da var. Assasins creed, far cry, watch dogs, splinter cell derken iyicene zengin bir kütüphaneye sahip olacaksınız.

    - Microsoft çatısı altındaki yetenekli 25'ten fazla stüdyo. bu stüdyolar hali hazırda arı gibi çalışıyorlar. Gears , forza, halo, fable, perfect dark, fallout, elder scrolls derken onlarca kült yapım bizi bekliyor olacak.

    - Her şeyi geçtim düşünsenize arkadaşlar obsidian yeni bir fallout new vegas yapsa offf offf.

    Uzun lafın kısası arkadaşlar bir tarafta 1 oyun için 630 lira isteyen bir konsol diğer tarafta da 600 liraya 4 yıllık xbox game pass aboneliği alabileceğiniz xbox. yerel fiyatlandırma konularını filan geçiyorum zaten.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Persona_6

    Şu resimde bile 94 metacritic ortalama görüyorum  


    Bu dört güzide kadının icinde oldugu oyunlar var ya bu oyunlar aha yukardaki kuşum aydının verdiği çerçöp dolu olacak liste on basar on. [sizer]PLAYSTATION VS XBOX TARTIŞMA KONUSU[/sizer] 


    Biz o lafları çok duyduk Xboy fancıklarından XboxOne cikincada duyduk patlak Ryse, Crackdown 3, Sieeee of Kekosla gecti bir generasyon travma yapti tabii bunlarda simdi hepsi cozutuk. [sizer]PLAYSTATION VS XBOX TARTIŞMA KONUSU[/sizer] [sizer]PLAYSTATION VS XBOX TARTIŞMA KONUSU[/sizer] 





  • quote:

    Orijinalden alıntı: DrUckmann

    Bu dört güzide kadının icinde oldugu oyunlar var ya bu oyunlar aha yukardaki kuşum aydının verdiği çerçöp dolu olacak liste on basar on.  


    Biz o lafları çok duyduk Xboy fancıklarından XboxOne cikincada duyduk patlak Ryse, Crackdown 3, Sieeee of Kekosla gecti bir generasyon travma yapti tabii bunlarda simdi hepsi cozutuk.   



    Alıntıları Göster
    [sizer]PLAYSTATION VS XBOX TARTIŞMA KONUSU[/sizer]

    Dünyanın en çok ödül almış oyunlarında Playstation damgası [sizer]PLAYSTATION VS XBOX TARTIŞMA KONUSU[/sizer]  daha ötesi var mı? Playtation = Kaliteli oyun demektir.[sizer]PLAYSTATION VS XBOX TARTIŞMA KONUSU[/sizer] 


    Xbox ise özel oyun kalitesi olarak leştir çöplüktür. En son AAA oyunu 6 Eylül 2019 da çıkarmıştır. 540 gündür tık yok konsolda [sizer]PLAYSTATION VS XBOX TARTIŞMA KONUSU[/sizer] 


    [sizer]PLAYSTATION VS XBOX TARTIŞMA KONUSU[/sizer]



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Persona_6 -- 8 Mart 2021; 14:11:39 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Yukarıdaki provokatif yorumu tasvip etmiyorum kesinlikle. Ama olur da Bethesda oyunları D1 Gamepass'e eklenecek olsa asıl kazanım bu olmaz mı Xbox kullanıcısı için? Bana özel olmalı demek gözü dönmüşlükten başka bir şey değil, hani bana hiçbir yararı olmayacak bir şey resmen ilk günden ücretsiz ve büyük ihtimalle kalıcı olarak sahip olacak olmanın yanında. Yukarıdaki fanboya karşı verilen bir cevap mı yoksa ciddi ciddi şahsi görüşünüz mü bilmiyorum ama bana mantıksız geliyor. TES, Fallout vs. tarihi bile belli olmayan crossplatform oyunları da geçtim mesela şu an PS için ciddi fiyatlardan önsipariş alınan Deathloop'un 1 yıllık timed exc. süresi dolduktan sonra muhtemelen Gamepasse eklenecek olması bile Xbox kullanıcısı için önemli avantaj. Eş zamanlı çıkacak TES, Fallout gibi oyunlar geldiğinde ise kullanıcıyı birebir etkileyen bir tercih kriteri olacak.

  • mofarah kullanıcısına yanıt

    Eğer GamePass'e kaliteli ve yeni oyunlar gelmeye başlarsa o zaman Xbox almak mantıklı olur ama yine de PS5'i özel oyunlarından dolayı öne koyarım. Xbox GamePass şuan için eski oyunlar ile indie oyunlarla dolu bir kütüphane. O kütüphaneye yeni oyunlar gelmeye başlarsa o zaman konuşuruz, tabi kaliteli oyunlardan bahsediyorum. Yoksa bu sene The Medium geldi, 2 gün konuşuldu bitti

  • Karşıt görüşlere her zaman saygılıyız fakat saygısızlığa da karşı adım atmalıyız. Hepinize iyi oyunlar sevgili oyunseverler.

    [sizer]PLAYSTATION VS XBOX TARTIŞMA KONUSU[/sizer]

    [sizer]PLAYSTATION VS XBOX TARTIŞMA KONUSU[/sizer]

    [sizer]PLAYSTATION VS XBOX TARTIŞMA KONUSU[/sizer]

    [sizer]PLAYSTATION VS XBOX TARTIŞMA KONUSU[/sizer]




  • Aydinnesty denen trolün kim olduğunu en iyi ekşi sözlük yazarları açıklamış. Buyrun; https://eksisozluk.com/aydinnesty--5774955

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Last of us uncharted falan oynayamassam nasil xboxa gecebilirimki bu benim icin imkansiz
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Persona_6

    Aydinnesty denen trolün kim olduğunu en iyi ekşi sözlük yazarları açıklamış. Buyrun; https://eksisozluk.com/aydinnesty--5774955

    Hacı bunu yönetim uygunsuz bulup uçurmadımı uzaklara göndermisdi ben mi yannış hatırlıyorum? Hatta ve hatta bir üye arkadaş sahte mahte hesabı var diyordu nolduda açtılar bunun banını gelmis onun acısını çıkaracam diye önüne gelene Toxic Xbox fancıklığı yapıyor saldırıyor cozutmus iyice. [sizer]PLAYSTATION VS XBOX TARTIŞMA KONUSU[/sizer] [sizer]PLAYSTATION VS XBOX TARTIŞMA KONUSU[/sizer] 





  • quote:

    Orijinalden alıntı: DrUckmann

    Hacı bunu yönetim uygunsuz bulup uçurmadımı uzaklara göndermisdi ben mi yannış hatırlıyorum? Hatta ve hatta bir üye arkadaş sahte mahte hesabı var diyordu nolduda açtılar bunun banını gelmis onun acısını çıkaracam diye önüne gelene Toxic Xbox fancıklığı yapıyor saldırıyor cozutmus iyice.   



    Alıntıları Göster

    Salya sümük ağlayıp yalvarmış ,banını açmışlar hocam.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Ne guzel işmiş o...! Gel her naneyi ye sataş insanlara sahte aç saldır banlan sonra abi yapmaaa abi nölürrrrr ağla ağla geri gel. [sizer]PLAYSTATION VS XBOX TARTIŞMA KONUSU[/sizer] [sizer]PLAYSTATION VS XBOX TARTIŞMA KONUSU[/sizer] 

  • Açıkçası aydınnesty senin ve saz arkadaşlarının xbox versiyonu.


    İkiniz de anlamsız biçimde kendi kullandığınız ürünü yüceltmek için diğer konsolu ve kullanıcılarını kötülemeye, aşağılamaya ve dalga geçmeye çalışıyorsunuz. Kendi konsolunuzdan çok diğer ürün sahipleriyle ilgileniyorsunuz.


    Fakat aranızda bazı farklar var;


    • aydınnesty arada bir hem kullanıcıları hem de konsol almayı düşünenler için bilgilendirici paylaşım yapıyor. Senin gönderilerinde komik olmayan çocukça capsler dışında bir şey yok.

    • aydinnesty hem burada hem ekşi sözlükte tek başına yazıyor, sen yalnızca burada, senden farksız 3-4 arkadaşınla birlikte kendin çalıp kendin oynuyorsun.

    • aydinnesty'nin ekşi sözlük xbox series x'teki entry'si bugün dünün en beğenilen entry'leri listesine girmiş. sen bu konunun %70'ini çocukça paylaşımlarınla doldurmana rağmen en beğenilen 20 gönderi arasında bile yoksun.


    ha bir de aydinnesty'ye ekşi sözlükte giydiriyorlar diye 3-4 link paylaşıp duruyorsun, sen burada yazdıklarını oradaki başlıklara yazsan yılın en çok linç edilenler listesinde tepeye oturmuştun.





  • tolgakutukcu kullanıcısına yanıt

    O savunduğun şahsiyet Galatasaraylı olduğu halde Fenerli taklidi yapıp Fenerbahçe konusunu sabote ediyordu. İfşa ettim... Bu yaptığı şeyi normal bir insan yapmaz.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 273274275276277
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.