Şimdi Ara

Xbox One Controller fiyatları hakkında

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
900
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Bu aralar Xbox one controller indirimi kovalıyorum internetten. Ancak fiyatlar 800-900 lira bandında. Xbox Series controller ları gelince düşer diye bekliyordum ama pek bi hareket yok. 3-4 ay önce 500 lira iken pahalı ya düşünce alırım diyordum. Neredeyse iki katına çıktı. Önümüzdeki haftalarda fiyatının düşme ihtimali var mı sizce? Yoksa ikinci el almak mı mantıklı?




  • Garantisiz ikinci el sakın alma, millet bunları duvara çarparak oyun oynuyor.

  • Uygun yollu bende arıyorum. Hepsiburada da yurtdışından diye bir seçenek çıkıyor 410 liraya mal oluyor. Birde yan sanayi kablolu olarak var 200 lira civarında. Önerisi olan var mı?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçen sene black fridayde 280 liraya almıştım. Ülkenin geldiği durumun özeti.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: batdunyabat

    Uygun yollu bende arıyorum. Hepsiburada da yurtdışından diye bir seçenek çıkıyor 410 liraya mal oluyor. Birde yan sanayi kablolu olarak var 200 lira civarında. Önerisi olan var mı?

    50 euroya satılıyor yurtdışında. Euroya çevirdiğimizde 450 lira yapıyor. Kar yapmak istiyorsa -ki adam niye yurtdışından getirtip burada satsın- en azından bi 600 liraya satar. O gördüğünüz 300 liralık modeller yan sanayi modeller büyük ihtimal.


    Black fridayde, şahane cumada falan fırsat kovaladım ama yok arkadaş. Düşmedi hiç fiyat. Düşmeyecek herhalde. Temiz kullanılmış ikinci el controller bakıyorum bu aralar o yüzden. Bi kola 800 lira veremem.

  • Shop4tr de 537 lira olarak gördüm ben yeni xbox gamepadlerini bu hafta 39.99 yurt dışında bu yüzden aşağı düşmüş fiyatı. Xbox one ile de uyumlu bir bakın derim.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Gasirevla

    Shop4tr de 537 lira olarak gördüm ben yeni xbox gamepadlerini bu hafta 39.99 yurt dışında bu yüzden aşağı düşmüş fiyatı. Xbox one ile de uyumlu bir bakın derim.

    Hocam baktım şimdi de stoklar tükenmiş. Mavi olanı diyorsunuz büyük ihtimal.


    Bu arada siteyi ilk defa sizden duydum biraz araştırdım güvenli deniyor. Siz ne düşünüyorsunuz?

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Gasirevla

    Shop4tr de 537 lira olarak gördüm ben yeni xbox gamepadlerini bu hafta 39.99 yurt dışında bu yüzden aşağı düşmüş fiyatı. Xbox one ile de uyumlu bir bakın derim.

    Vergi vs. dahil mı bu fiyata?


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • @AnondraX @batdunyabat

    Kusura bakmayın yeni gördüm mesajlarınızı benim daha önce burdan bir alışverişim olmadığı için net bir bilgim yok ama burdaki arkadaşlardan çeşitli ürünleri sipariş verenler olduğu için yazdım yardımcı olmak için Sanırım ek gümrük ücreti çıkabiliyormuş bazen. Bu konuyla ilgili alışveriş yapan bir arkadaşa danışabilirsiniz. Ben dahil olacağını düşünüyorum fiyatın çünkü daha önce 700 lira üstü bir fiyatla listeleniyordu ve 60 poundtu.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gasirevla G kullanıcısına yanıt

    Bence de dahildir. Dahil değil ise belirtmeleri lazım. Ki araştırmalarımın sonucunda gümrük vergisinden hiç bahsedilmemiş.

  • Arkadaşlar ben de controller almak istiyorum ama amazon.de üzerind 200 lira üstünde kargo ücreti çıkıyor.


    Shop4tr'de kargo ücretsiz görünüyor ama gümrük bedelinden bahsedilmemiş hiç.


    https://www.shop4tr.com/xbox-series-x-accessories/xbox-wireless-controller-carbon-black-plus-usb-c-cable-xbox-series-x-s


    Orijinal almaktan vazgeçsem en ucuz ne kadara alabilirim Xbox series x uyumlu controller?

  • :::Banner::: : kullanıcısına yanıt
    Gasirevla G kullanıcısına yanıt

    @Gasirevla

    Yaklaşık 1 ay önce shop4tr den Xbox Series Controller (https://www.shop4tr.com/xbox-series-x-accessories/xbox-wireless-controller-shock-blue) sipariş ettim 595 liraya. Tam o sırada da İngiltereye ambargo yasağı falan geldi. Malum merkez Londrada. Ama sonuç olarak yaklaşık 3 hafta içinde kargomu teslim aldım. Gümrük vergisi 113 lira tuttu. 700 civarı bir para denk geldi.


    Baştan sonra anlatırsam: Siparişi verdim. Kargo takip sistemi gayet iyiydi. Seni yönlendirdikleri kargo sitesinden yurtdışındaki hareketlerini görüyorsun. Ne zaman kargoya verildi, ne zaman gümrükğe geldi, ne zaman gümrüğü geçti bunların bilgisini veriyor. Daha sonra gümrüğü geçip Türkiye içine girdiğinde PTT nin sitesinden takip etmeye başlıyorsun. PTT ile anlaşmalılar aynı zamanda yani. Siparişi vermemden itibaren Türkiyeye gelmesi 2 hafta sürdü. Türkiye sınırını geçtikten sonra 4 günde kapıma geldi. Çıkan gümrük vergisini tutarını PTT kargo takip sisteminde gördüm. Kargo kapıya gelince kargocu da söylüyor sana zaten şu kadar gümrük vergisi var ödemen gereken diye. 113 lirayı ödedim ve kargomu teslim aldım. Çıkan ürün de temiz ve sıkıntısızdı. Şuan kullanıyorum ve memnunum.





  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.