Şimdi Ara

Akım korumalı priz önerisi ve akım koruyucu priz ile ilgili soru

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
2.175
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar arkadaşlar akım korumalı grup priz alacağım fakat istediğim uzunlukta hiçbir markada yok bununla alakalı şunu merak ediyorum. Ben normal grup prizin üstüne akım korumalı priz taksam yine normal şekilde işlevini yerine getirir mi?


    Diğer soruma gelecek olursak bu linkte ürünü almayı düşünüyorum sizce Philips bu konuda iyi midir yoksa Tunçmatik ve Schneider'emi yönelmeliyim?

    Birde Brennenstühl diye marka var o nasıl ?

    https://www.hepsiburada.com/philips-sps1050b-5-li-2100-joule-2m-akim-korumali-priz-p-HBV000011BWQO?fbclid=IwAR0LM2ApXzErTI7wPkueRVUu9Zf_6uzYcw8xctUQS3kqs8wZZ_5UP51QpKM




  • Bunlar boş iş, akım korumalı priz sizi hiçbir şeyden korumaz.


    İhtiyacınız doğrultusunda bu tarz bir ürün tercih edebilirsiniz;

    https://www.tuncmatik.com/urun/genel-bakis/reguline-600-va.html

  • philips, fsp, Schneider Electric, belkin, apc gibi markaları tercih edebilirsiniz.


    öncelikle akım koruyucu prizlerin ne gibi görevi olduğunu bilmek gerekiyor yok işe yaramaz diyenleri pek kâle almayın. öncelikle akım koruyucu priz sisteminiz için %100 koruma sağlamaz tekrar yazıyorum %100 koruma sağlamaz. bunu bilin akım koruyucu prizler adı üstünde bağlı olduğu elektronik cihaza akımı doğru ve düzenli(dengeli) bir şekilde iletilmesini sağlar. joule değerine göre de maks. koruyabileceği bir değer vardır. bir yıldırım düşmesi durumu vs. gibi bu eşiğin üzerine çıkıldığında zaten yapacak bir şey yok. akım koruyucu prizlerde yukarıda ki markalardan joule değeri yüksek olanları tercih edebilirsiniz. 4 yuvalı olan modelleri 150-200 aralığında bulabilirsiniz daha çok bütçe ayırabilirim derseniz tabiki ups tavsiye ederim.


    ancak bulunduğunuz yerde sık elektrik kesintisi oluyorsa, voltaj dengesizliği de varsa artık orada akım koruyucu priz değil ileri seviye bir korumaya geçmek gerekiyor bu bütçeniz ile alakalı bir durum yüksek va değerli ups'ler, hatta gerekirse Voltaj regülatörü kullanılması bile tavsiye edilir


    Akım korumalı priz önerisi ve akım koruyucu priz ile ilgili  soru



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aerosol 34 -- 30 Aralık 2020; 11:5:11 >



  • < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sayfam -- 30 Aralık 2020; 23:0:19 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.