Şimdi Ara

Bu hoparlör sadece su gücüyle çalışabiliyor

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
357
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  • Özellikle duş esnasında müzik dinlemek pek çok insan için bir zevk ve buna yönelik olarak su geçirmeyen sayısız kablosuz hoparlörü piyasada bulmak mümkün. Shower Power ise oldukça dikkat çekici bir fikir ile karşımızda.



    Shower Power nedir?



    Shower Power projesi çevreye zarar veren üretim süreçlerinden geçmiş suya dayanıklı hoparlörler kullanmanız yerine tamamen okyanustan geri dönüştürülen plastik ile üretilmiş ve üstelik enerjisini de kendisi üretebilen bir konsept sunma amacında.



    Ayrıca Bkz.Huawei Mate 40 Pro ön siparişe başladı



    Projede kablosuz hoparlör ve gövde içerisinde su akışına göre tasarlanmış bir dinamo yer alıyor. Su akmaya başladığı anda dinamo dönerek enerji üretiyor ve hoparlörün bataryasına güç sağlıyor. Böylece duş süresince kablosuz hoparlörünüz kendi enerjisini üreterek çalışabiliyor.



    360 derece kaliteli ses verebilen hoparlör ayrıca HomePod gibi pek çok ürün ile eşleşerek tecrübeyi zenginleştirebiliyor. Üst kısımda yer alan kontrol tuşlarının haricinde suya dayanıklı bir kumandası da mevcut. Tüm sabit veya hareketli duş başlıkları ile uyumlu olan Shower Power ürünü 59$ bağış karşılığında hediye ediliyor. Kısa sürede ihtiyacı olan miktarı toplayan proje Ocak ayında dağıtıma başlayacak.



     





     



     





    Resim Galerisi

    Resimin Açıklaması
    Shower Power
    Shower Power
    Shower Power
    Shower Power
    Shower Power
    Shower Power
    Shower Power


    Kaynak:https://www.kickstarter.com/projects/ampere/shower-power-waterproof-bluetooth-speaker-hydropower



  • Bağış karşılığı hediye ediliyor ne demek 😄. Satılmıyor yani.
  • Açık havada sürekli işeyerek müzik dinleyebiliriz, güneş enerjisini kullanmak varken.

  • Suyun tazyikini düşürecektir. Ben tazyikli suyu tercih ederim şahsen

  • Bana İsrafa teşvik cihazı gibi geldi..
  • Aslinda guzel nasil alabiliriz , ben muzik dinlerim banyoda , hemde cevreci ama biraz bagis yuksek olmus, daha uygun olsa keske

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • labtek38 kullanıcısına yanıt
    Kar amacı gütmeyen kurumsa satamaz. Bizde de halk eğitimler böyledir kursa gidersin beleştir ama ıslak imzalı belgesini istersen bağış alırlar ya da edevletinden e imzalısını beleş alırsın ama bi doğalgaz ateşçi belgesi falansa ve çoğunda e imzalısını kabul etmiyor kimse tuhaf.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Ben duşta ve havuzda kullanmak için hoparlör araştırırken şöyle bir teknolojiye denk geldimhttps://www.loxone.com/trtr/urunler/audioserver/ . Duşun içerisine ve hatta havuz kenarına monte edilebien bir yüzey sayesinde müzik kontrol edilebiliyor

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.