Şimdi Ara

Laptop Seçimi için 3 günüm var, ACİL YARDIM ! :((

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
288
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar, bana çok acil laptop tavsiyesi gerekiyor. İnanın hiçbir bilgim yoktur bilgisayarlar ve özellikleriyle ilgili.

    Fiyat olarak 4-5 bin arası olabilir.

    Tez öğrencisiyim, bilgisayarı çok kullanıyorum. Aynı zamanda SPSS gibi bazı programları da indirmem gerekiyor. Şu anki bilgisayarım Toshiba Satellite L50-A-1D3.

    İşlemci: 4200M

    Ram (Sistem Belleği):16 GB

    İşlemci Tipi: Intel Core i5

    Harddisk Kapasitesi: 750 GB

    Ekran Kartı: Nvidia GeForce GT740

    MEkran Kartı Hafızası: 2 GB


    Bunları da internetten buldum ne anlama gelirler bilmiyorum.. Oyun oynamıyorum zaten ben. İş için kullanacağım. Şarjı uzun süre gitsin, bir de bu toshiba çok ağır mesela, daha hafif olsun isterim yenisi. Bir de bir arkadaşım mutlaka SSD si olan yeni nesil bir şey al dedi. Uzun yıllar kullanabileceğim bir bilgisayar olmalı o yüzden kaliteli olsun istiyorum. Bir de son olarak Office programları benim için çok elzem, yeni bilgisayarı online alışveriş sitelerinden aldığımda o programları da ayrıca alıp kendim mi yüklemem lazım?


    Çok cahil göründüğümü biliyorum :( Yardımınıza ihtiyacım var, şimdiden cevap veren herkese çok teşekkürler.








  • İstediğiniz gibi bilgisayarlar mevcut ama butceniz yeter mi bilmiyorun.

    Şimdi oncelikle ekran kartına ihtiyacınız yok. işlemci içindeki gayet işinizi gorecektir. Ortalama bir işlemci de yeterlidir.

    Size gerekli olan malzeme ve genel kalite. Thinkpad serisi tam size göre ama bütçenizi arttırmanız lazım. 6 binlere cikabilirseniz o programları çok rahat 8 10 sene kaldıracak bilgisayar onerebilirim.

    Office için şöyle diyeyim, Office 365 e öğrenci üyeliği açabilirsiniz öğrenci olduğunuz sürece bedava kullanabilirsiniz.




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.