Şimdi Ara

Numara taşıma hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
1.434
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Şimdi bugün Turkcell kurumsal faturalı hattımı Vodafone faturasıza taşımak için işlem yaptırdım. Tabi bayii kurumsal olduğunu bilmiyor 2 gün içinde geçiş işlemi gerçekleşir dedi. Sorum şu sorun olmadan geçiş işlemi başarı ile gerçekleşir mi? Birde benim yarın Turkcell faturam kesiliyor, geçiş işlemi 2 gün veya sonrasında olursa bana Turkcell yeni ay fatursının hepsini mi yaslar? Bayii hepsini alamaz kaç gün ise o kadarını fatura eder dedi. Tabi faturalı paket usulü tanımlandığı için kafam karıştı. Bilgi ve tecrübesi olanlar yeşillendirirse sevinirim şimdiden teşekkürler.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Tt kurumsal hattımı turkcelle taşıdım 3 günde geçiş sağlandı bir sorun olmadı o konuda.

    Fatura konusunda ise taahhütünüz bitmeden taşıdıysanız son ay faturanız +10₺ ye yakın vergiler ile ceza çıkar, eğer taahhütünüz yoksa/bitmişse yeni ay faturanız kesildikten itibaren ne kadar kullanım yaparsanız o tutarın ortalaması alınıp en düşük tutar size yansıtılır.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Taahhüt biteli 1 ay oldu o zaman bana son fatura + yeni faturada kullanım miktarı kadar bir ücret yansıtılacak. Tecrübeni paylaştığın için teşekkür ederim usta. 🙏 Yıllardır Turkcell deyim biraz da Vodafone tadına bakalım beğenmezsek yine hattı taşırız. Aslında taşıma niyetim de yoktu Turkcell bayisi böyle senin de bizim için de daha kârlı dedi. 😆 Tekrar beni Turkcell taşırsa prim alacak allame. Kimse faturalıdan hatta kurumsaldan bireysele işlem yapmak istemiyor. İlk gittiğim tim sistem yok dedi hiç ilgilenmedi bile.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evet hocam taahhüt bittiyse yaptığınız kullanım kadar yansıtılır hattınıza.

    Bende vodafone geçmeyi düşünüyorum ama hız konusunda beni çok korkutuyor maksimum 6mbps aldığım yerler olmuştu ama iyileştirdi kendini vodafone diyorlar bir kullanan kişi bulup test etmem lazım.

    ben kurumsal hattı taşırken özellikle belirtmedim bu hat kurumsal diye hocam ama bir sıkıntı olmadan taşındı hat  


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dediğiniz gibi olacak sanırım uyarı SMS i ve 27 Kasım sabahı Vodafone geçişimin sağlanacağını bildiren SMS geldi. Hız konusunda Turkcell de her yerde iyi değil mesela bizim evde download 1 mb bile değil. Şikayet ettim hala çalışıyorlar 1 senedir çözüm yok. Bir kaç elektrik kesintisinde fark ettim Turkcell sayfa açmazken Telekom hatlı arkadaş video açıyor. Sanırım bizim muhitte çok Turkcell li var haliyle herkes yüklenince altyapısı yetersiz kalıyor. Bence de çevrenizde kullananlardan hız performansına bakın Turkcell in cazip bir teklifi de yoksa direk geçin. Hatta ben Vodafone biraz bakayım bir süre sonra birde Telekom a geçmeyi düşünüyorum. 🥳 Bana da Turkcell iletişim merkezindeki arkadaş tembihlemişti sakın kurumsal olduğunu söyleme diye.

    Vodafone: buyrun size nasıl yardımcı olabilirim.

    Müşteri: E ı a ben şey.. Kurumsal hattımı Vodafone faturasıza taşıyacam da..

    Vodafone: Kurumsal mı 😱 kaçınnnn 😆

    Bir daha kurumsala geçmem ne ürkünç şeymiş.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • C4H1T kullanıcısına yanıt

    Vodofone bizim bölgede gerçekten çok yavaş olabiliyor ama sınırsız teklifleride beni çekmiyor değil 


    kurumsal hatta taşınırken normal bir numara taşıma gibi taşınıyor ayrı işlem gerekmeden ama bayi deki çalışanlar bilmedikleri için bir hata yaparım korkusuyla yanaşmıyorlar sanırım o işe 


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende geçtim Vodafone a çekimi kötüydi önce ama kendini geliştirmiş sanki MH çok iyi 24 saat içinde ön inceleme tamamlandı yerinde ölçüm cihazları ile ölçülecek dendi ilk aradığımda sonra düzelmeyince tekrar aradım aciliyet belirttim en geç 72saat içinde düzelir dendi ama dur bakalım sabah akşama nazaran biraz daha iyi ama akşam olunca çok kötüydü bide telefonu güncelleyince interneti hızlandı donması gitti
  • Vodafone bence kendini çokta geliştirmedi diye düşünüyorum ben birincisi çok abone kaybetti bu hızların biraz artmasına sebep oldu ikinciside önceki yıllarda mobil internetle tüm gününü geçiren insanlar bu yıl online eğitim v.b şeyler gerekçesiyle evlerine internet bağlattı ve mobil kullanımı düştüğü içinde yine hızların artmasına sebep oldu yoksa hala aynı az yatırımla devam ediyor vodafone.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GupoBS -- 26 Kasım 2020; 12:3:12 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hmm anladım
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Şuyo Derler Adıma

    Bende geçtim Vodafone a çekimi kötüydi önce ama kendini geliştirmiş sanki MH çok iyi 24 saat içinde ön inceleme tamamlandı yerinde ölçüm cihazları ile ölçülecek dendi ilk aradığımda sonra düzelmeyince tekrar aradım aciliyet belirttim en geç 72saat içinde düzelir dendi ama dur bakalım sabah akşama nazaran biraz daha iyi ama akşam olunca çok kötüydü bide telefonu güncelleyince interneti hızlandı donması gitti

    Benim de yeni taşındığım evde Vodafone çok kötü çekiyor, arayanlar ulaşamıyor, odalarda neredeyse konuşamıyoruz, kesiliyor, kış günü balkondayız telefon 2 diş çeksin diye, balkonda bile öyle çok iyi değil.

    Tam bir ay önce aradım, şikayet için, neresi, hangi il ilçe diye bile sormadı müşteri temsilcisi, arkadaşlar sizi arayacak dedi, 3 hafta ne arayan ne soran oldu.

    Geçen hafta bir daha aradım, bu sefer ağzını yaya yaya "Arıza felan vardır, çalışma vardır felan" (falan da değil vurgulu bir şekilde feelaan) diye konuşan bir temsilci çıkınca, ve dakikalarca uğraşıp zorla ulaşabildiğim görüşme şikayetten nedense kullandığım paketin yükseltilmesine bağlanınca benim artık sabrım taştı.

    Şimdi ilk ve eski gözağrım Turkcell'e dönüş için başvurumu yaptım bakalım.





  • suphion kullanıcısına yanıt
    Hayırlısı olsun
  • Sene başında başka operatöre geçtiğimizde, 1 senelik telsiz kullanım ödememe durumu hala devam ediyor mu? ona göre ay sonunu bekleyeceğim arkadaşlar.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • makine433 M kullanıcısına yanıt
    Devam etmiyor hocam telsiz borcunuz başka operatöre devroluyor artık.

    Size tavsiyen bu ay içinde operatör değiştirin.
  • makine433 M kullanıcısına yanıt
    sadece turkcell yapıyor onu.
    diğerleri borcu aynen geçiriyor.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • cevabınız için teşekkür ederim. bugün internetten araştırdığımda telekomun istesinde, eskisi gibi; 'taşıma yapılan operatörün yıl sonuna kadar, telsiz kullanım ücreti ödeyeceği'ne dair bir madde okumuştum. O yüzden kafam karıştı. O zaman beklemeyeyim. Yine de yakın zamanda başka operatöre taşıma yapıp da bir ay sonrasında telsiz kullanım ücreti ödemeyen arkadaşlar olursa tecrübelerini paylaşırlarsa sevinirim.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • makine433 M kullanıcısına yanıt

    2 ayı geçti vodafonedaydım turkcell geçtim memnun kalmadım tekrar 1-2 gün sonrası vodafone döndüm geri şuan 2-3 aydır telsiz kullanım ücreti alınmıyor.

    Nasıl oldu bilemiyorum ama bu tarz durumu yaşayan benim dışında birçok arkadas mevcut.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vodafone çöp hizmetlerine hoşgeldiniz


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • oguz olabilir kullanıcısına yanıt
    Dün telekoma geçişim tamamlandı zaten kurtuldum onlardan😂😂
  • Hayırlı olsun üstadım senin adına sevindim darısı başımıza


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • oguz olabilir kullanıcısına yanıt
    Sağol Allah razı olsun
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.