Şimdi Ara

Hayvanlara zarar verenlere caydırıcı ceza fikirleri

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
391
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Bu canavarların mal varlıklarının yaşadığı çevredeki hayvanların 1 yıllık bakım ve erzak tutarını karşılayacak kadarına el koyulmalı ve minimum 2 ay polis gözetiminde kamusal hizmet cezası verilmeli ama öyle çaycılık vs. gibi hafif şeyler olmamalı. Toplum içinde olacak ve işlediği suç önünde ve arkasında yazacak. Eğer aynı suçu ikinci sefer yaparsa mal varlığının %25'ine el koyulup çeşitli yardım kuruluşlarına bağışlanacak (Lösev, Mehmetçik Vakfı gibi).


    "Neden mal varlığı ?" Diyecek olursanız. Çünkü hapis cezası hem verilmiyor hem de insanın bu hayatta önem verdiği en büyük şey para. O yüzden bence bu konuda en büyük caydırıcılık para cezası olur. Kafasında "ulan yatar çıkarım ne olacak" diye düşünemez, cezası direk olarak kesilir.




  • Lüksemburg mu sandım burayı?  

  • quote:

    Orijinalden alıntı: scientia

    Lüksemburg mu sandım burayı?  

    ?

  • Yok Hocam ya para olunca tam tersi öder hallederim öder çıkarım diyorlar ama diğer dediğin mantıklı en büyük silah utanç bence

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Parası malı mülkü olmayan, işsiz güçsüz ruh hastaları çıkarsın bıçağı doğrasın o zaman canı istediği kadar kedi köpek

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guest-1F943E7C5

    Parası malı mülkü olmayan, işsiz güçsüz ruh hastaları çıkarsın bıçağı doğrasın o zaman canı istediği kadar kedi köpek

    Hocam bunlar bir çırpıda akla gelen şeyler, kanunları yapanlar oturup sayfalarca metin yazıyor öyle basit değil onun da çözümü düşünülür. Mesela parası malı mülkü olmayana kamusal hizmet cezası arttırılabilir. Yeter ki artık buna bir dur demek için adım atsınlar.

  • Konu sahibine aynen katılıyorum.İlk önce yasaların değişmesi lazım.Kanunlarda hayvanlar Can değil mal olarak geçiyor.Hayvanlara zarar verenler mala zarar vermekten ceza alıyor.

    Eskidende hayvanlara eziyet eden vardı.Ama son yıllarda bu mahlukatlardan rekor seviyesine ulaştı.Baktılar ceza veren yok hayvanada insanada zarar verme rekor seviyeye çıktı...

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • hayvanlara yapılan işkencenin cezasını biz niye veriyoruz ki hayvanlar versin. örneğin adam kediye mi eziyet etmiş,o vakit o kişiyi vahşi kedilerin olduğu, yani vaşak,kaplan,puma gibi hayvanların olduğu kafese atacaksın cezasını o vahşi kediler kesecek.

  • ona bakarsan benim düşünceme görede '' sokaktaki hayvanları besleyenler '' cezalandırılmalı. sokakta hayvan olmazsa, aç hayvanlarda olmaz. sokak hayvanları mamayı bol bulduklarından habire sayıları artıyor, belediye kısırlaştırmıyorda. sonra mama yeterli gelmeyince agresifleşiyorlar. en büyük hayvan düşmanları, benim '' tatlı su hayvanseverleri '' diye tabirlediğim bu sokak hayvanlarına mama bırakıp kendini diğer insanlardan üstün gören gerizekalılardır.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Holy Templar

    ona bakarsan benim düşünceme görede '' sokaktaki hayvanları besleyenler '' cezalandırılmalı. sokakta hayvan olmazsa, aç hayvanlarda olmaz. sokak hayvanları mamayı bol bulduklarından habire sayıları artıyor, belediye kısırlaştırmıyorda. sonra mama yeterli gelmeyince agresifleşiyorlar. en büyük hayvan düşmanları, benim '' tatlı su hayvanseverleri '' diye tabirlediğim bu sokak hayvanlarına mama bırakıp kendini diğer insanlardan üstün gören gerizekalılardır.

    Tamamen ortadan kaldırmayı desteklemiyorum, onların da toplum içinde yeri var, kediler ve köpekler insana muhtaç hayvanlar hem maddi hemde manevi olarak fakat kısırlaştırmayı sonuna kadar destekliyorum. Nüfusları her zaman belediye tarafından kontrol altında tutulmalı. Bunun için para alıyorlar bir zahmet işlerini yapsınlar.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emperor Karl Franz -- 24 Kasım 2020; 4:19:40 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bizim burda 7 yıla kadar hapis veriyorlar ve bildiğim kadarıyla kefaletsiz.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.