Şimdi Ara

İzmir Asus Servisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
126
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Laptop ve notebook bilgisayarlarınızın hayatınızdaki önemini oldukça iyi bilmekteyiz. İşinizde, evinizde ve yolculuklarınızda yanınızdan eksik etmediğiniz bu teknolojik aletler hayatınızı da oldukça kolaylaştırmaktadır. Asus İzmir Servis olarak Asus marka notebook ve laptoplarınızın her türlü yazılımlarını, donanımlarını ve yedek parça ihtiyaçlarını gidermekteyiz.


    Arızalı olan cihazlarınızı bizlere teslim ederek teknik servis yardımı alabilirsiniz. 7 gün 24 saat danışmak istediğiniz konularda İzmir’in her semtine hizmet vermekte olup, bizi aradığınızda 60 dakika içerisinde size ulaşabilir ve teknik hizmet verebiliriz.


    Asus İzmir Servis Neler Yapmaktadır?


    Notebooklarda en sık karşılaşılan sorunlardan bir tanesi Asus adaptör arızasıdır. Adaptörünüz yıpranmış, kopmuş ya da temassızlık yapıyor olabilir. Bu durumda notebook şarj edilemeyeceği için çalışmaz. Fazla ısınan adaptörler cihazınızda büyük sorunlara yol açabilir. Böyle bir sıkıntıyla karşı karşıya geldiyseniz hemen bizi arayabilirsiniz.


    Her yere götürmek için kullandığınız bilgisayarınızı düşürdüğünüzde ya da herhangi bir sıvı döktüğünüzde Asus anakart yanma sorunları yaşayabilirsiniz. Anakart bilgisayarınızın en önemli parçasıdır. Değiştirilmesi ile birlikte yepyeni bir cihaz sahibi de olabileceksiniz. Netice de sıfır bir cihaz ekonominizi sarsacağı için teknik servisimiz sizlere bu konuda da yardımcı olacaktır.

    Asus markasına sahip ya da diğer markalarda olan cihazlarınızın ekranı düşme ya da darbe sonucu zarar görmüş olabilir. Asus İzmir Servis olarak ekran değişim hizmeti sayesinde yeni ve güzel bir notebook sahibi olabileceksiniz. Değiştirdiğimiz parçalar tamamen orijinal olup firmamızın garantisi altındadır.








  • Asus kullanıyorum. Bazen batarya dolmuyor. Fişi takınca batarya simgesinde "%0 kullanılabilir (prize takılı)" uyarısı görünüyor. Fişi çıkarınca laptop kapanıyor. Bataraya mı öldü acaba?


    Bu arada konu yanlış yerde.

  • Windows 10 yükleyince bazı özelliklerini kullanmadığım cihaz..

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • gl704 model tr klavye var mı?


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bataryanız ölmüş. büyük ihtimalle hep fişe takılı kullandığınız için artık şarj tutmuyordur.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.