Şimdi Ara

Arsaya Endüstriyel Çadır Kurup, Yazdan Yaza İkamet Etmek?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
336
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Köy yeri yada benzer bir yerde ev yapmak yerine yazdan yaza kalmaya bu tip bir çadır kurmuş olsam, belediye bir şey der mi? Tabi kanalizasyon ve su, elektrik sıkıntısı olabilir. Kanalizasyon yerine bahçeye fosebtik çukur açmak mümkün, elektrik olarak (kampalarda kullanılan telefon şarj etmek için vs güneş enerjisi) yada belli saatlerde (buzdolabı, çamaşır makinesi) çalıştırmak için jeneratör olmalı. Su sorununu çözmek için büyük su depoları satılıyor.

    Yukarıdaki saydıklarımla birlikte çadır biraz büyük olunca belediye karışır mı? Kamp çadırı olsa karışmaz belki ama endüstriyel tip çadıra bişey derler mi?


    Bildiğim kadarıyla çadırın bazı dezavantajları; zamanla güneşin altında kala kala sarkma yapıyor, fırtınalı havalarda uçma/yıkılma ihtimali olabilir, fare yada haşere girme ihitmali yüksek, hırsızlığa karşıda hiç korunaklı değil. Ama yazdan yaza kalmak için 100.000 TL'ye ev yapmaktansa endüstriyel çadır daha ekonomik bir çözüm gibi.


    Çadırın altına beton atmaya da belediye karışabilir diye biliyorum, sonuçta beton su basmanı gibi bir isim ile geçiyor ve inşaat izini almak gerekiyor sanırım.


    http://www.aksoycadircilik.com/wp-content/uploads/2017/10/12814689_1075867895769007_4712446907794961701_n.jpg


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Küçük yer ise iş tanıdığa bakar , Ben Prefabrik ev yaptım arsama ne ruhsat ne tabu nebir başvuru pandemide olduğu için pek bişey demiyorlar açıkçası

  • prefabrik daha mantıklı

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.