Şimdi Ara

4k 60fps video çekebilen makineler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
683
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar,

    Çok detaylı araştırmalar sonucu konu içinde biraz boğuldum. Bir küçük tavsiye beni aydınlatabilir. 4k 60fps video çekebilen makine arayışı içindeyim. Araştırmalarım sonucunda canon eos r6 ve rf 28-70 f2 lens en verimli olacak diye düşündüm fakar problem şu ki maddi olarak çok yüksek oluyor. Eğer muadili daha ekonomik makineler varsa çok iyi olacaktır benim için. Aksi taktirde uzun bir süre imkanlarımı ayarlamak zorunda kalacağım. Fotoğraf için değil, sadece video çekmek için istiyorum. Eğer önerileriniz varsa ve yazarsanız memnun olurum. Sağlıklı günler dilerim.




  • Full frame önemli değilse Fuji ekosistemi araştırmanızı öneririm, FF olmadığı için elbette r6 kadar karanlık performansı olmayacaktır ama fiyat açısından çok avantajlı.

    Hem canon da hem Fuji de sanırım 25-30dk gibi bir limit var kamera ısınması açısından.

    Ben de hem video hem foto için hibrit bir makine araştırıyorum, oradan gördüm.

    X-T3 de dahili stabilizer yok ama fiyatı çok uygun, X-T4 dahili stabilizer ve diğer ekstra özellikler ile geliyor.

    Stabilizer ihtiyacı yok ise X-T3 vs 16-55 f/2.8 lens ile ikinci el bulabilirseniz 15-16 bin seviyesinde işinizi görürsünüz.

  • Zaten video için Fujifilm tercih edilecekse minimum xt3 ve üzerine bakılmalı. Bu modelin altında konumlanan tüm fujiler video için işe yaramaz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TR_001 -- 2 Ocak 2021; 11:5:28 >
  • Hocam ben Ağustos ayı gibi DJI Osmo Pocket aldım. Gayet iyi, kameranın gimbal sabitlemesi var, bu yüzden çok stabil video çekebiliyorsunuz. 4K 60fps çekiyor. Aldığımda 1900 TL'ydi ama bu aralar 3500 oldu. Osmo Pocket'in 2. yeni versiyonu çıktı, çok fazla bir gelişme yok ama daha yeni olmasına rağmen Osmo Pocket 1 ile aynı. Tavsiye ederim hocam, eğer amaç hobi ise çok iyi sonuçlar veriyor.


    Örneğin alttaki kısa filmi bu kamera ile çektim:





  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.