Şimdi Ara

Son Yaz (Fox)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
476
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Yapımını O3 Medya, yapımcılığını Saner Ayar’ın üstlendiği, yönetmen koltuğunda Burak Arlıel’in oturduğu ve senaryosunu Deniz Dargı, Cem Görgeç ve Cenk Boğatur’ın kaleme aldığı “Son Yaz”ın çekimleri geçtiğimiz gün İstanbul’da başladı, İzmir Çeşme’de devam edecek.



    “SON YAZ” İDDİALI KADROSUYLA GELİYOR!



    Şimdiden sosyal medyada büyük yankı uyandıran dizinin başrollerini Alperen Duymaz, Ali Atay, Funda Eryiğit ve Hafsanur Sancaktutan paylaşırken onlara Emre Karayel, Sinan Tuzcu, Şebnem Dönmez, Arif Pişkin, Sezer Avcı, Halil Babür, Yasemin Yazıcı, Erdem Şanlı, Yunus Narin, Ata Nedim Arman, Sarp İkiler ve Cengiz Okuyucu gibi birbirinden başarılı isimler eşlik edecek.



    FOX ekranında yayınlanacak yapımın konusu ise şöyle; idealist Savcı Selim Kara (Ali Atay) ile suç dünyası içinde büyümüş havai bir genç olan Akgün’ün (Alperen Duymaz) yolları beklenmedik bir şekilde kesişir. Savcı Selim; tehlikeli ve sorunlu olduğu kadar duygusal bir genç olan Akgün’ü, ailesinin yanına, Çeşme Adalet Sitesi’ne getirmek zorunda kalır. Bir yanda ellerinden kayıp giden evliliği ve ailesi, diğer yanda hayatını korumaya söz verdiği baş belası olan Akgün… Ege’de bir yaz daha bitmektedir ama aslında Selim, Akgün ve çevresindekiler için, her şeyin alabora olacağı fırtınadan önceki “Son Yaz”dır biten.



    “Son Yaz”, çok yakında FOX’ta.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >







  • dizide ajanstan seçilmiş yakışıklı bir tip varsa izliyordur eski sevgilim, içeriğini bilmem.

  • İzlemiyorum delirtme beni


  • < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İlk bölümü izledim.Ali Atayı savcı rolüyle bağdaştıramadım çok sırıtıyor.Mecnun rolüne benzer oyunculuk yapıyor.

    Yanındaki genç arkadaşın karakteri Kuzey Tekinoğlunun mafya versiyonuna benziyor.Oyunculuğu kötü değil.İyi sayılır.
    Funda Eryiğit herzamanki gibi rolünün hakkını veriyor.Dizinin çok uzun vadeli olacağını sanmıyorum.Senaryo,konuda götürmez bir yere.
    Bizim halkın çoğunun sevdiği kadını aşağılama,töre gibi saçma şeyler yok dizide.Total reytingi düşük kalır...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MaxPayne87 -- 28 Mart 2021; 6:56:21 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

  • < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

  • < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

  • < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

  • < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

  • < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

  • < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

  • < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dizi harika

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

  • < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Son Yazyoutube
    Son Yaz 25. Bölüm 1. Fragmanı | Gölgen Bile Düşmüyor Üzerimize! Canan’ın ölümünden sonra hiçbir şey eskisi gibi değildir. Kara ailesi ayrı yerlere savrulmuştur. Canan’ın ölümünü kaldıramayan Selim inzivaya çekilmiştir. Akgün ise kaçak durumdadır. Onları tekrar bir araya getirecek kişi ise Sare Akay olacaktır. Sare Akay, Son Yaz evrenine sırlarıyla birlikte girecek ve bütün dengeleri değiştirecektir. Bir istihbarat çalışanı olan Sare Akay, organize suçlarla mücadele için kurulan özel bir ekibin başına geçer. Çünkü İstanbul mafya ailelerinin savaşına şahitlik etmektedir. Onları bitirmek için yardıma ihtiyacı vardır. Ve Savcı Selim Kara’dan yardım isteyecektir. Ancak bu sandığı kadar kolay olmayacaktır. Çünkü ne Selim artık eski Selim’dir; ne Akgün eski Akgün… Ne de Yağmur eski Yağmur… Artık onlar, ortak bir acının bedelini farklı farklı ödeyen insanlardır. OYUNCULAR: Alperen Duymaz, Ali Atay, Birce Akalay, Hafsanur Sancaktutan, Arif Pişkin, Sezer Koç, Halil Babür, Yılmaz Bayraktar, Yasemin Yazıcı, Yunus Narin, Zuhal Gencer, Onur Bay, Yaprak Medine, Tayfun Sav, Ata Nedim Arman, Cengiz Okuyucu, İlda Özgürel. TÜR: DRAMA YAPIM ŞİRKETİ: O3 MEDYA YAPIMCI: SANER AYAR YÖNETMEN: SEMİH BAĞCI, ALİ AYYILDIZ SENARYO: DENİZ DARGI, CEM GÖRGEÇ, CENK BOĞATUR FOX Resmi Web Sitesi: https://www.fox.com.tr Son Yaz: https://www.fox.com.tr/Son-Yaz/izle Resmi Facebook Sayfası: https://www.facebook.com/sonyazfox Resmi Twitter Sayfası: https://twitter.com/sonyazfox Resmi YouTube kanalı: https://www.youtube.com/channel/UCzYNcw7NI3KA2bimswFRY8g Resmi Instagram Sayfası: https://www.instagram.com/sonyazfox/ #FOX #SonYaz #AlperenDuymaz #AliAtay
    https://www.youtube.com/watch?v=tV3myMSDOfk&feature=youtu.be

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • canan öldüğünden mi yoksa dizi istanbula taşındığından mı bilmem, kan kaybetmiş gibi. bir şeyler eksik kalıyor. yine çok severek izliyorum ama ilk sezonki enerjisi yok. gün değişikliği de reytingleri kötü yönlü etkiledi. umarım bitirmezler. ali atay ve alperen duymaza bu dizide bayılıyorum.

  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.