Şimdi Ara

Yüksek KM araç sahipleri buraya

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
1
Favori
1.367
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Selamlar,

    Bende 2006 model Mercedes ML 320 CDI var. Kilometresi 415000 de. Araç bakımları, değişmesi gereken parçaları, keçeleri oringlerine kadar düzenli olarak değişmiş bir araç...Mermi gibi gidiyor ve çok diri... Sizde de yüksek km li araç var mı? Ne gibi masraflar yapıyorsunuz?


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • 99 Golf TDI var. 682bin kilometrede. Motorda bakımları harici 1 kere pompa revizyon gördü, başka da bir şey yapılmadı hala gidiyor. Onun dışında yürüyen aksamdaki burçlar, z rot vb. toplamda 3 kez değişmiştir. 1 kez motor ve şanzıman kulakları, 1 kez amortisörler, 1 kez de aks kafaları değişti.

  • 94 Civic ot, 9 sene ben bindim şimdi abimde. 370 bine geldi, ilk aldığımda acemilikten susuz binince conta yandı, üstüne Japoncudan dandik conta alınca iki sene dayandı. Sonra Stone marka conta ile birlikte sübaplar değişti ve segman atıldı 265 binde. Aslında sübaplar çok da yıpranmamıştı, ama ben motor açılmadan bütün parçaları almıştım. İşlem yapılalı 100 bini geçti, bir sıkıntısı yok.


    Beni Hondacı yapan da halen açılmamış olan otomatik şanzımandır. Bu arada şanzıman yağını da orjinal kullanmıyordum, Eneos da kullandım, Valvoline de (bunlar son derece kaliteli ve muadil yağlardır).


    Rutin bakımları dışında herhalde en sık işlem teker bilyalarında yapmışımdır. Yaklaşık 50 binde bir ön teker bilyası değişirdim.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.