Şimdi Ara

Huawei'de Muhteşem Cuma indirimleri başladı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
749
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj


  • Black Friday’in yaklaşmasıyla beraber firmaların indirimleri yavaş yavaş ortaya çıkmaya başladı. Huawei, Muhteşem Cuma olarak adlandırdığı Black Friday indirimlerini başlattı.



    İndirime giren ürünlere baktığımızda Huawei Matebook 14’ün indirimli ön sipariş fiyatı dikkat çekiyor. Ön sipariş aşamasındaki Matebook 14’ün 256 GB versiyonunu 7897 TL yerine 6999 TL’ye, 512 GB versiyonunu ise 9597 TL yerine 8699 TL’ye satın alabilirsiniz. Huawei Store mobil uygulaması üzerinden kupon alarak 200 TL indirim uygulayabiliyorsunuz. Ayrıca 1’er TL daha ödeyerek Huawei Mouse ve Huawei Pascal sırt çantasını sepete ekleyebilirsiniz. Sipariş sonrasında yorum ekleyerek Huawei Band 3e’yi de 1 TL’ye alabileceksiniz.



    Huawei Matebook 14 kampanyası:



    https://shop.huawei.com/tr/kampanya-yeni-dizustu-bilgisayarlar.html



    Huawei’in yeni akıllı saat modeli Huawei Watch GT2 Pro ve akıllı bileklik modeli Watch Fit’teki indirim devam ediyor. Huawei Watch GT2 Pro,  Huawei AM115 Bluetooth kulaklık ve HUAWEI Powerbank ile birlikte 2523 TL yerine sadece 2299 TL’ye satılıyor. Huawei Watch Fit ise HUAWEI 10000 mAh Powerbank ile birlikte 1078 TL yerine sadece 799 TL’ye müşterilerin beğenisine sunuluyor. Bu indirimlere ek olarak Huawei Store mobil uygulamasından edinebileceğiniz kuponla 100 TL daha indirim uygulayabiliyoruz.



    27 Kasım günü bazı ürünlerde büyük indirim yapılacak. Huawei P30 Lite, Huawei Sport Lite ve Huawei tripod selfie stick indirime girecek. Ayrıca Huawei Watch GT2, Huawei Freebuds 3 ve Huawei Powerbank’ten oluşan üçlü ürün paketi de büyük bir indirime girecek.



    Bunların haricinde Huawei marka akıllı telefon, kulaklık, tablet, gözlük ve akıllı bilekliklerde indirim mevcut. İndirimler Kasım sonuna kadar devam edecek. İndirime giren tüm ürünler için:



    https://shop.huawei.com/tr/kampanya-ozel-indirim.html









  • Lan o kadar enflasyonist bir dönem ki firmalar bakın zam yapmadık diyecek.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Huawei Matebook 14’ün indirimli ön sipariş fiyatı dikkat çekiyor. Ön sipariş aşamasındaki Matebook 14’ün 256 GB versiyonunu 7897 TL yerine 6999 TL’ye, 512 GB versiyonunu ise 9597 TL yerine 8699 TL’ye satın alabilirsiniz.

    1.5ay Önce vatandan 4200e alan ben :D

  • 4200'e aldığınız cihaz Matebook D14 modelidir

  • Sizin aldığınız 3500U'lu model olabilir

  • Bunların ramları lehimli mi, yoksa slotlu mu? Lehimli değilse 8gb alınabilir. Güzel cihaz, beğeniyorum ama 2400mhz ram kullanmışlar, üstündeki gpu ölmüş. Zaten 4600h'nin üzerindeki vasat bir gpu. Amd'nin artık şu bütünleşik gpu'ya bir el atması gerekiyor, senelerdir aynı noktada. Umarım apple m1'in etkisi biraz hareketlenme başlatır.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 6s -- 21 Kasım 2020; 16:19:0 >
  • ekran kartlarıda çok vasat orta şeker kart koyar cıksss.

  • P40 Lite ~3000 TL'ye satılırken, P30 Lite'ı 3500'den indirime sokmuşlar. Bilgisayarlarda indirim var da telefonlardaki göstermelik.

  • bilgisayarların fiyatı ön sipariş başladığında. beri böyle reklam haberi vercem diye saçmalamayın ürünler zaten bu fiyat ve kampanyayla satışa başladı 2 haftadan fazla oldu acayip aizin reklam amaçlı haberlernizden ahmak avı yapamayın artık indirim varmışmış

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Laptoplar ın fiyatı zaten buydu insanları kandırmaya utanmıyor musunuz? Huawei neyse de donanım haber e hiç yakışmadı

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 256 GB depolama artışı neden 2000 lira fiyat farkına neden oluyor anlamıyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beş para etmez bir şirket, ileride bir sorun yaşarsanız kesinlikle ilgilenmezler. Bizzat tecrübe ettim.

  • Angel of the Lord kullanıcısına yanıt
    Ram de 8'den 16'ya çıkıyor ama yine de saçma bir artış. Bunu müşteri hizmetlerine yazmıştım. Apple yapıyorsa biz de yaparız diye yapıyorlar sanırım.

  • 6s 6 kullanıcısına yanıt
    Ram yuvası yok. Tamamı lehimli. O yüzden düşünen varsa 16gb ram 512gb depolama olanını alsın. İlerde (2 yıla kalmaz) pişman olursunuz.

  • kesbi kullanıcısına yanıt

    Ram konusun bilgilendirdiğiniz için teşekkürler, belki bunun depolaması da değişmiyordur? Ayrıca, Apple 16gb ram ve 512gb depolama için ayrı ayrı 2200tl alıyor, toplamda 4400tl. Huawei ikisi için 1700tl istiyor, yine fazla ama kimse apple'ın eline su dökemez.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 6s -- 22 Kasım 2020; 1:36:47 >
  • Ultrabooklarda 1 tb ssd 32gb ram olsa neye yarar. İsmi üstünde Ultrabook.

  • kesbi kullanıcısına yanıt

    Neyine güvenip lehimli yapıyor bu arkadaşlar. Apple özentiliği bunlar hep..


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • zero fear kullanıcısına yanıt

    Tasarımı filan da zaten Apple çakması olunca kötü yanlarını da çakıyorlar. Bu saçmalıkları gördükçe az bile ceza alıyorlar diyorum. Beter olsunlar.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kesbi -- 22 Kasım 2020; 10:0:45 >
  • AtiMX4 A kullanıcısına yanıt

    Bu tam ultrabook değil. Matebook x'e filan ultrabook denebilir ama bunda U serisi yerine H serisi normal notebook işlemcisi var. Grafik gücü pek yok ama inteldeki dahiliden daha iyi diye biliyorum. 3:2 2K ekran da olunca kodlama, kaslı grafik gücü istemeyen çizim tasarım (çizerken gerekmese de renderlarken gerekecek), word excel ve webde dikey alan daha kullanışlı oluyor vs. Yani iş yapmak için normal dizüstüler ile ultrabook arasında ama ultrabook tarafına daha yakın duruyor diyebiliriz. Ben tasarımı ve 3:2 ekran için aldım. Yoksa amd 4700u tamam u serisi ama 2 çekirdek fazlası var.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kesbi -- 22 Kasım 2020; 10:7:46 >
  • 6s 6 kullanıcısına yanıt

    Depolama değişiyor. M.2 SSD var içinde. Gelen arkadaşlar yazılımla bakıp içinde hangi model ile geldiğini söylerse iyi olur. Ama ram değişmediği için sizi 512 olanı almak zorunda bırakıyorlar. Ben de ram ve depolama eklenebilse alt modeli alıp kendim ilerde veya kısa bir süre sonra en hızlısından bir kit ve ssd alır takardım.1TB en hızlı ssd ile 4200 mhz kit alsan yine aradaki fark kadar tutmaz bence. Üzerindeki lehimli ramlar 2666 MHz sanırım ve işlemcinin tam gücünü vermesine engel oluyorlar. Bu da en çok canımı sıkan kısım. Hem bi sürü fahiş fark alıp hem de yavaş ram koymalarına uyuz oldum. 4. nesil amd işlemciler 3200 MHz ve üzeri ramde rahat ediyorlar. Ne kadar yüksek o kadar iyi. Grafik gücünü de bir miktar etkiliyor bu durum. Çünkü 826 MB mı ne dahili grafik rami kullanıyor. Aslında bilgisayar 7 GB ramli diyebiliriz. Windows da sanırım bu şekilde gösterir.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kesbi -- 22 Kasım 2020; 10:18:38 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.