Şimdi Ara

PS5, Türkiye’de Satışa Sunulduğu Gün Tükendi!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
1.019
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • PS5, Türkiye’de Satışa Sunulduğu Gün Tükendi!



    Sony’nin uzun zamandır beklenen yeni nesil oyun konsolu PlayStation 5, bugün itibarıyla Türkiye dahil tüm dünyada satışa sunuldu. PS5’in 8.299 TL’lik satış fiyatı, açıklandığı günden bu yana tartışılıyor olsa da görünüşe göre oyunseverler yeni nesil oyun deneyimi için bu fiyatı gözden çıkarmış durumda. 

    An itibarıyla Vatan, Hepsiburada gibi Türkiye’nin popüler çevrimiçi alışveriş mağazalarının PlayStation 5 ürün sayfalarını ziyaret ettiğinizde“Tükendi”ya da“Bu ürün geçici olarak temin edilememektedir”gibi uyarılar ile karşılaşıyorsunuz. Sony’nin ilk etapta sınırlı sayıda PlayStation 5 satışa sunmasının, stokların ilk günden tükenmesinde en önemli sebeplerden biri olduğu düşünülüyor.

    https://www.webtekno.com/ps5-turkiye-satisa-sunuldugu-gun-tukendi-h102323.html


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • Parası olana hava hoş.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yazdım, yazdım, sildim. Ben eşeğim diyene semer vuran çok olur misali, müstehaktır bu millete. Bu fiyatların müsebbibi kimse, doğrudan veya dolaylı, hakkımı helal etmiyorum.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yav arkadaş kaç tane satılıyor bu da tükendi kısmına takılıyorsunuz? 10 tane mi, 1000 tane mi satıldı yoksa 1 milyon tane mi satıldı?


    Parası olup da alabilen (fiyat gereksiz yüksek olmasına rağmen hala alan varPS5, Türkiye’de Satışa Sunulduğu Gün Tükendi! ) bir avuç insana bakarak ekonomik şahlanmamızı anlatacak olanlar az ötede dursun.

  • Stoklar sınırlı geliyor. Arabada da öyle her sene satış azalıyor ama bayilerde araç tükeniyor.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kaldırımlarda park edecek yer yok, avmlerde kuyruk var PlayStation geldiği gibi tükeniyor ehonomi uuu beybi eğeğeğeğeğe

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bugün 8.299 lira , 3 ay sonra 9999 lira olur. alanlar akıllılık etmiş. benımde boşta param olsa alırdım.

  • Yahu ülke fakirleşiyor derken, kişilerden bahsetmedik, parası olan yine alır. Ülkede bunu çok rahat alacak binlerce insan var. Gelir gelmezde almış, bunu kalkıp ülkenin geneline mal edenin aklından zoru vardır. PS5, Türkiye’de Satışa Sunulduğu Gün Tükendi! 

  • Demin konusunu açmıştım ama geç kalmışım. PS5, Türkiye’de Satışa Sunulduğu Gün Tükendi! 


    Lafa gelince kriz var hede hödö diyenleri konuya alalım bakalım. PS5, Türkiye’de Satışa Sunulduğu Gün Tükendi! 

  • Sahibinden de 12 13k ya ilanlar açılmış bile.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Avrupa ve Abd'de pandemi derken çok ciddi talep gördü. Sınırlı sayıda gelince normal.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1000 tane geldiğine bile şüpheliyim ama hadi 10 bin tane gelmiş ve tükenmiş olsun. 83 milyon nüfusu bu 10 bin kişiye bakarak nasıl kıyaslayabiliyosun? Akıl var mantık varPS5, Türkiye’de Satışa Sunulduğu Gün Tükendi! 

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Mugetsuga

    1000 tane geldiğine bile şüpheliyim ama hadi 10 bin tane gelmiş ve tükenmiş olsun. 83 milyon nüfusu bu 10 bin kişiye bakarak nasıl kıyaslayabiliyosun? Akıl var mantık var 

    10,000 tane geldi ve ilk günden hepsi 8,300 TL gibi uç bir fiyattan satılıyor ise bu gayet iyi bir başarıdır. Ülkedeki 85 milyonun oyun konsolunu satın almasını mı bekliyorsun? İthalatta sorun yaşandığı için gümrükten mallar geç geliyor. Yeni parti mallar geldikten sonra peynir ekmek gibi satılmaya devam edecektir.

  • Stand Alone kullanıcısına yanıt

    He yav he büyük başarı he


    PS5, Türkiye’de Satışa Sunulduğu Gün Tükendi!
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Mugetsuga

    He yav he büyük başarı he


    Sizin mantığınıza göre millet açlıktan ölsün, bitsin gebersin de siz de mutlu olun rahata erişin. Kimi neyi destekliyor, neyi amaçlamış durumdasınız belli değil. PS5, Türkiye’de Satışa Sunulduğu Gün Tükendi! 





  • Asıl sizin mantığınıza göre millet açlığından kıvranmaya başlamadan ekonomik kriz falan yoktur. Bin kişi konsol mu almış auuuuv egonomi çoh eyi.


    Daha iyisini isteyen insanlara sizin gibiler köstek olduğu için bu haldeyiz zatenPS5, Türkiye’de Satışa Sunulduğu Gün Tükendi! 

  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.