Şimdi Ara

Arjantin konsol fiyatlarında Türkiye'yi bile geride bıraktı (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
71
Cevap
0
Favori
4.038
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
18 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • gaz vermeyin arabaya bi vergi daha koyarlar. açık renk vergisi falan.

  • Hala özel veya yerel fiyatlandırma diyorsunuz konuda. Yapmayın artık şunu yeter, özel fiyatlandırma falan yok cihazlarda.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kartal Göz kullanıcısına yanıt

    Ama şu da var Vatan veya Hepsiburada gibi yerler satışına bakar ve bundan kar etmeye bakar niye algıya kassın da satacağı halde satmayıp stokta yok diye müşteriyi savuştursun? Hadi biri öyle yapıyor hepsi mi öyle yapıyor? Demek ki satıyor, vereceği en büyük siparişi verir ne yapıp eder o konsoldan satacağını satıp köşeyi döner adam, hele ki pandemi döneminde hele ki ekonomik durgunlukta adamın eline çok iyi bir fırsat geçmiş niye değerlendirmesin? Ha 8000 küsur lira konsola oyunlara da tanesi 500 kağıttan 4.000 lira ben dünyada vermem, verirsem 30 gün yas ilan ederim, o kadar aklımı peynir ekmek ve oyunla yemeyecek kadar büyüdüm ve akıllandım. Ama alanların da bunu almayı sanki büyük bir ihtiyaç görmesine gerçekten şaşırıyorum. Bu oyunları oynamak için ayrıca en az 60 gün mesai yapacaksın, işin gücün yok mu derler adama. Borç harç ile alana ise Allah acil şifa versin. Oyun be alt tarafı, hiç mi konsolun bilgisayarın yok. Ama ülkemin insanının aklını çözdük, ayranı okken içmeye atla gider sçmaya, garip gelmiyor hatta mübah diyesim geliyor. Ama günah diyemiyorum.





  • Pompala reis pompala Arjantin önümüze geçti bu bize yakışmaz sağlam pompala.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evet buna sevinelim bizden daha pahalı konsol satan ülke var biz yılbaşından itibaren gümrük vergisini %50’den %75 çıkarmamız lazım nasıl olurda bu birinciliği Arjantin’e kaptırırız

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Arjantine koymuşuz

  • Ne oldu ya TR'den daha kötü bir emsal olunca ne güzel para birimleriyle dans ediyorsunuz haber yaparken. Ne güzel çevirmişsiniz her şeyi oh oh. Hükümetin değerini mi bilelim şükür mü edelim DH editörleri?


    Yapsanıza her elektronik cihazın TR-ABD-Avrupa karşılaştırmasını? Ne oldu sus pus oluyorsunuz hemen. Konu Arjantin olunca şiir gibi çevirmişsiniz tüm birimleri.

  • Arjantin deyince aklıma messi geldi . türkiye diyince aklıma recep tayyip erdoğan geliyor

  • Şükredin diyorlar yani

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 20yy nin basinda kisi basina gelirle arjantin dunyanin en zengin ulkesiydi. zengin olmak icinde akla gelebilecek hersey sahipti, yeralti zenginlikleri, verimli topraklar, hayvancilik. gelgelelim 1970lerde juan peron'un populist politikalari sonucu ulke bir kere bataga saplandi ve halada cikabilmis degil. bugun ayni zenginlikler yerinde duruyor, zengin bir ulke olmasi icin gereken hersey mevcut ama kotu yonetim, kendi cebini doldurma derdinde politikacilar sayesinde halki bizden bile fakir durumda. arjantinin gecmisine baktikca bugun acilan hasarlarin daha ne kadar uzun yillar bu ulkenin genclerinin geleceginden calacagini dusunmek urkutuyor.

  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.