Şimdi Ara

Oyunlardan Zevk Alamama Durumu (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
193
Cevap
6
Favori
11.352
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
54 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Bende de aynı durum var. Hikayesi sağlam ''ulan sonra ne olacak acaba'' dedirtmeyen oyunları oynayamıyorum. Eskiden GTA'da trafik kurallarına uyarak araba sürmekten bile zevk alan biriydim ben 

  • Ben de alamıyorum ama normal değil mi, insan on yıllardır yaptığı şeyden hep zevk alamaz ki. Kötü bir şey değil bu aksine iyi, git vaktini daha değerli şeyler için kullan kitap, dergi, makale oku



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-1F943E7C5 -- 23 Kasım 2020; 1:31:27 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • konuya birçok cevap gelmiş ama alakasız. bunun tek sebebi ortada oynayacak düzgün oyunun olmayışı. kaç kişi varki cyberpunk 2077, dying light 2, god of war 5, horizon forbidden west gibi oyunları oynayıpta zevk almayacak.

  • speederly kullanıcısına yanıt

    10 Aralık tarihini bekliyorum çıkınca deneyeceğim unutmazsam editlerim sonrasında

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guest-1F943E7C5

    Ben de alamıyorum ama normal değil mi, insan on yıllardır yaptığı şeyden hep zevk alamaz ki. Kötü bir şey değil bu aksine iyi, git vaktini daha değerli şeyler için kullan kitap, dergi, makale oku

    Ben de o yola yöneldim hocam konuyu açtığım hafta çok takmıştım kafaya sürekli oyun deniyordum şimdi saldım bir şeyler yazıyorum ders çalışıyorum boş vakitlerde de dizi, film, kitap ve belgesel dörtlüsün de dönüyorum.

  • kaptan tsubasa güzel

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Robinson Crusoe

    Para varsa yeni bir şeyler deneyebilirsin.


    Zwift uygulamasıyla bisiklet sürebilir, bir yandan eğlenip bir yandan antrenman yapabilirsin ki en pahalı seçenek bu. Bayağı malzeme gerekiyor.


    VR gözlük ile Half Life Alyx oynayabilirsin. Bu da oldukça pahalı ama Valve bu işe giriştiyse devamının geleceğini düşünüyorum, alacağın gözlük boşa gitmez.


    Rocksmith ile gitar, Pianomarvel ya da Simply Piano gibi uygulamalarla piyano öğrenebilirsin enstrüman alırsan.


    Microsoft Flight Simulator 2020 alıp zamanla ilgin artarsa havacılığın sonsuz derinliğinde maddiyat elverdiği ölçüde kaybolabilirsin. Bunun başlangıcı nispeten ucuz, çalıştıracak bilgisayar varsa 1 aylık Xbox Game Pass üyeliği alıp klavye-fare ile oynayabilirsin.


    Gelecek aya Cyberpunk 2077 çıkıyor. Beklentiyi gereksiz yüksek tutmadığın sürece oldukça sağlam bir oyun olacak görünen. Onu alıp bayağı bir süre güzel vakit geçirirsin. Elindeki sistem çok iyi değilse Geforce Now'a aylık üyelikle oynayabilirsin.


    Ücretsiz çözüm olarak da oyunlara ara verebilirsin. Belki bir süre özlemen heyecanı canlandırır zamanla.

    Teşekkürler cevap için ben de Cyberpunk 2077`yi bekliyorum. Şu an için ara verdim konuyu açtığım zaman sürekli oyun arayışındaydım saldım şu an için belki gelecek hafta Microsoft Flight Simulator 2020`i deneyebilirim ya da direkt Cyberpunk`ı bekleyeceğim gibi bakalım teşekkürler emeğinize sağlık.

  • ben de alamıyordum. Banjo-Kazooie (1998 çıkışlı) oyununa başladım tekrar geldi o zevk. Demem o ki yeni oyunlar zevksiz, eskiler hala tam gaz zevk veriyor.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Strawberry Fields Forever -- 25 Kasım 2020; 0:33:42 >
  • Küçükken çok oynardım Cs ve Gta ile çocukluğumu yedim bitirdim.


    Şuan imkanım var istesem bir sistem toplar oynarım ama kafamı veremem ki. Steam de Gta 4-5 duruyor oynama süreme baksam 10 saati geçmez toplam. Kafamı veremiyorum gelecek sıkıntısı beynimi kemiriyor. En güzel oyun oynama yaşları çocukluk yaşları ve maddi sıkıntı endişesini aşmış işinde başarılı 30-40 yaşına kişiler.

    Benim yaş 26 rahat rahat oyun oynayacak yaşta değilim malesef. Oynasam oynadıktan sonra pişman olurum keşke daha verimli zaman geçirseydim diye.

    Dolar Dolar Dolar... Gözlerim yaş Dolar 




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ONUR_345241 -- 6 Aralık 2020; 16:27:6 >
  • Playstation 5 aldım oyun oynarken zevk almıyorum açıkçası konsol siparişi verirken o kadar heyecanlıydım ki ilk konsolum oldu geldiğinde iki oyun oynadık heyecan falan kalmadı
  • Önce kendimi tanıtayım Süleyman Yaş:35 şimdi ben hayatım da ilk defa konsol aldım Xbox x series kurdum internet ayarları tamam herşey düzgün yazıyor nat:açık xlive herşey yeşil işaretli uygulamaları sorunsuz indiriyorum ve çalıştırıyorum indirme hızı en az 10mb/sn ama oyunların hiç biri indirilmiyor yükleme 0,0 da kalıyor 1 saat kadar sonra düşük internet hızı diye iptal edildi hatası veriyor ama uygulama mağazasında ne varsa hepsini anında indiriyor ve kullanıyor sabaha kadar YouTube / Apple TV izledim acaba hata verecek mi diye ne hata ne donma olmadı ama 300mb lık pinpall I bile indiremiyorum topluluk topiğine yazdım ama mesaj yayınlanmadı ondan buraya da sormak istedim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sadece kupalarla uğraşmak zevk veriyor onun dışında sıkılıyorum

  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.