Şimdi Ara

86 TL değerinde iki oyun Epic Store'da ücretsiz oldu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
528
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  • Epic Games Store, ücretsiz oyun kampanyalarına hız kesmeden devam ediyor. Bu hafta da toplam değerleri 86 TL olan iki farklı oyun ücretsiz oldu. Elite Dangerous ve The World Next Door oyunlarını önümüzdeki bir hafta boyunca ücretsiz bir şekilde kütüphanenize ekleyebilirsiniz.



    Bu haftanın dikkat çeken oyunu elbette Elite Dangerous olmuş. Çok oyunculu bir uzay simülasyonu olan Elite Dangerous özellikle de PC'de çok canlı bir topluluğa sahip. Görsel kalitesiyle de dikkat çeken Elite Dangerous'ta, küçük bir uzay gemisiyle oyuna başlıyor ve zamanla Samanyolu Galaksisi'nde adınızı büyütmeye çalışıyorsunuz. Bu süreçte birbirinden etkileyici ilginç uzay gemileri satın alabilir ve çeşitli ticaret, korsancılık, galaksi keşfi ve madencilik işleri yapabilirsiniz. Elite Dangerous'ın 'açık dünya' Samanyolu Galaksisi canlı bir ekonomi, savaş halindeki bölgeler ve hatta gizemli uzaylı tehditleri bile içeriyor.



    Elite Dangerous için 2021'in başlarında büyük bir genişleme paketi yayınlanacak. Elite Dangerous: Odyssey isimli paket oyuna yüzlerce yeni özellik getiriyor. Bu büyük güncelleme öncesinde Elite Dangerous evrenine adım atmak için şimdi tam zamanı.



     



    Bu haftanın diğer oyunu ise The World Next Door olacak. Oyun hakkında açıklama yazısı:



    "Animelerin ve bağımsız oyunların duygusal hikâye anlatımından ve heyecan verici aksiyonundan ilham alan The World Next Door, kendisini evden çok uzakta, büyülü ve gizemli Emrys dünyasında bulan isyankâr bir genç olan Jun'ın hikâyesini anlatıyor. Bu dünyaya ait olmayan renkli yaratıklarla karşılaşan Jun, zamanı dolmadan önce eve dönmek için yeni arkadaşlarına güvenmeyi öğrenmeli."





    Elite Dangerous ve The World Next Door hemen şu anda Epic Games Store'dan edinebilir ve Epic Game Launcher yardımıyla da bilgisayarınıza yükleyebilirsiniz. Kampanya 26 Kasım 19.00'da sona erecek. Epic Games Store'un önümüzdeki hafta ücretsiz vereceği oyunlar da belli oldu: Mudrunner.









  • Geçen Steam indiriminde mudrunner alacaktım sonra Epic kesin ücretsiz verir dedim haklı çıktım teşekkürler Epic.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Pehh işe yaramaz şeyler yine, pc'yi kastıracak bir şeyler ver en azından neyse Mudrunner iptal olmazsa iyiymiş :D



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tobepeople -- 19 Kasım 2020; 19:11:46 >
  • Bir şey bedava yapılınca çöp veya artık muamelesi görür hep. Demek kötüymüş ki bedava veriyorlar algısı oluşur insanlarda. Oysa 86 liralık oyuna "kısa bir süre için 6 liraya satışta" deseler millet beleşe ucuza oyun buldum diye atlar rekor indirme sağlanır da neyse.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: tobepeople

    Pehh işe yaramaz şeyler yine, pc'yi kastıracak bir şeyler ver en azından neyse Mudrunner iptal olmazsa iyiymiş :D
    İptal derken?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Elite Oyunu İlk Amiga'da çıkmıştı senaryosu iyiydi, yeniden deneyimlemek güzel olacak

  • tobepeople kullanıcısına yanıt

    Ben iptal olmasa iyiymiş demene laf yapmadım. Verilen oyunlara laf etmene şaşırdım. Çünkü gayet güzel oyunlar verilmiş. Gerçi neyin güzel olup olmadığı subjektif'tir fakat. "Pehh işe yaramaz şeyler yine" diyince boş boş epic kötüleyen İnsanlardan olduğunu düşündüm çünkü "pehh işe yaramaz şeyler yine" gibi bir cümleleri genelde onlar kurar. Ve de ben uzun zamandır donanım haber okurum sadece hesabım yoktu. Açayım dedim. Çomar büken isminden neden bu kadar rahatsızlık duydun anlamadım. Öylesine bir isim koyayım dedim. Hiç hakaret etmediğim halde. sahte hesapla zorbalık etmeye mi çalışıyorsunuz, disleksi misin falan yazmışsın. "Üstüne üyelik isminden ne olduğunu belli herkesi kendin gibi mi sanıyorsun" ne demek bu kadar şeyi küçücük yazımdan ve ismimden nasıl çıkardın ? Asıl senin yaptığın zorbalık. Ve de ben senin her ücretsiz oyun haberinin altında ne dediğine bakmıyorum. Benim yorumum bu haber için. diğer oyunlar için ne dediğin konu ile alakasız. Polemik falan yarattığım da yok. Gerçi polemik yaratmak yasaktır ne demek ya ? İnsanî bir şekilde tartışmak için var bu yoruma cevap seçeneği. Gerçekten anlayamadım neden bu kadar hassasiyet gösterdiğini


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • tobepeople kullanıcısına yanıt
    sim ve uzay temalı oyunları seviyorsanız elite güzel hocam, tek problem büyük klan, sistem ele geçirme olayları yok biraz daha bireysel

  • quote:

    Orijinalden alıntı: bullx

    sim ve uzay temalı oyunları seviyorsanız elite güzel hocam, tek problem büyük klan, sistem ele geçirme olayları yok biraz daha bireysel

    Halihazırda zaten kaliteli bir uzay oyununa ekran kartıyla birlikte beleş sahip olmuştum ama beni uzay oyunları pek sarmıyor hatta teknolojik oyunları da sevmiyorum(Call of duty serisini modern warfare gelene kadar severek oynamıştım) ; Star Citizen oyunu ve yarış uçağım paketim ve biraz da oyun param da var ama böyle büyük oyunlar da beni artık yaşlanmaya başladığımdan olsa gerek boğuyor(40'a fazla kalmadı). Eskiden en sevdiğim şey dolanıp her bölgeyi eksiksiz taramak idi ama artık bundan hoşlanmıyorum, böyle bir oyuna 1000'lerce saat gömsem bile bana hiçbir faydası olmayacak. Bunun yerine Star Citizen oynayıp ücretli mürettebat bile olabilirim(doğru şekilde oynarsan gerçekten para bile kazanıyorsun) Her neyse Oculus, HTC Vive ya da Valve index gibi sanal gerçeklik cihazlarına sahip olsam cidden eğlenceli olabilirdi. Çöp denecek kadar kötü bir oyun değilmiş bende biraz inceleyince fark ettim ama benim için pek bir anlamı yok. Paramızın birazcık değeri olsa eklerdim ama neredeyse 10 kat fark var şu haldeyken onları anca hayal edebiliyoruz gerçi kenarda param vardı da aptal kardeşim gitti çöp bir arsaya yatırım için biriktirdiklerimi istedi verdim kredi almasın diye.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tobepeople -- 21 Kasım 2020; 1:45:24 >




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.