Şimdi Ara

.konu silinsin plz gerek kalmadı.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
1.432
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • .




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kuklacini -- 26 Kasım 2020; 23:44:38 >



  • Farklı driver yüklüyorum fakat görmüyor.Çeşitli uygulamalarda kamera bulunmadı diyor.Yok mu bir fikri olan up.

  • hocam emin misin, ben seni gayet net görebiliyorum da

  • hocam sıkıntı yazılımsal değil donanımsal. fotoğrafta attığım parça kamera kablosunu aşındırıyor, o yüzden de kamera çalışmıyor. ben o parçayı kırdım (zaten başka bir görevi yoktu) sonra kabloyu bantladım düzeldi. ön kapağı açmak için internetten vidolara bakabilirsiniz.

    .konu silinsin plz gerek kalmadı. .konu silinsin plz gerek kalmadı.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi meyveli kaktöş -- 26 Kasım 2020; 11:50:47 >




  • Fonksiyon tuşu + kamera tuşuyla açıp kapatılıyor onu denedin değil mi?

  • quote:

    Orijinalden alıntı: meyveli kaktöş

    hocam sıkıntı yazılımsal değil donanımsal. fotoğrafta attığım parça kamera kablosunu aşındırıyor, o yüzden de kamera çalışmıyor. ben o parçayı kırdım (zaten başka bir görevi yoktu) sonra kabloyu bantladım düzeldi. ön kapağı açmak için internetten vidolara bakabilirsiniz.

    Aygıt Yöneticisi panelinde bilinmeyen ve gizli aygıt dahil hiçbir grupta görünmüyorsa alıntı yaptığım arkadaşın durumundaki gibi kablolama veya temassızlık kaynaklı bir sorun olabilir.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • @meyveli kaktöş @programmer_onur @EyesOnYou-TR Hocam,kamera ilginç bir şekilde zoom(EBA) uygulamasında çalışıyor fakat zoom orjinal halinde çalışmıyor.Kamera kapatma vs her şeyi denedim.Donanımsal bir sorun yok yazılımsal bir sorun var.Bu modele ait hiç bir yerde driver yok şaka gibi ya.

  • programmer_onur kullanıcısına yanıt
    Bu sorun Dell'lerde kronik. Hatta bu yüzden dell'in kendisi video yayınlamış yazılımsal bir sorunmuş gibi çözmeye çalışmış ama işe yaramamış (bunu video like/dislike oranına bakarak anlayabilirsin).
  • kuklacini kullanıcısına yanıt
    Onu bilmiyorum hocam bende çalışıyor şu anda. Bir şey soracağım kapağı hareket ettirirken kamera gidip geliyor mu?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kuklacini

    @meyveli kaktöş @programmer_onur @EyesOnYou-TR Hocam,kamera ilginç bir şekilde zoom(EBA) uygulamasında çalışıyor fakat zoom orjinal halinde çalışmıyor.Kamera kapatma vs her şeyi denedim.Donanımsal bir sorun yok yazılımsal bir sorun var.Bu modele ait hiç bir yerde driver yok şaka gibi ya.

    Donanımsal sorun olmadığından %100 eminsen üreticinin sitesinden mutlaka driverı vardır, onu yükle. Veya donanım kimliği aygıt kimliği değerlerini aygıt yöneticisinden alıp Google'da ararsan direkt uyumlu driver çıkar (Hardware ID).

    Şu programa benzer programlar ile bu bilgiyi alabilirsin:
    https://www.nirsoft.net/utils/devmanview-x64.zip

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • meyveli kaktöş M kullanıcısına yanıt

    Hocam mikrofonda öyle bir sorunla karşılaştım kulaklık kullanıyorum.Onun haricinde bu mikrofon sorunu varken kamera da sorun yoktu.İşte bu uzaktan dersler başlarken Annem için driverları sildim siliş o siliş ....

  • programmer_onur kullanıcısına yanıt

    Hocam,donanım gözükmüyor.Dellin kendi sitesine internette vs ingilizce kaynaklara da baktım kamera driverını bulamadım.Telefon kamerasını kullanıyorum.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: kuklacini

    Hocam,donanım gözükmüyor.Dellin kendi sitesine internette vs ingilizce kaynaklara da baktım kamera driverını bulamadım.Telefon kamerasını kullanıyorum.

    Donanım hiçbir şekilde işletim sistemi tarafından algılanmıyorsa aygıt gitmiştir, yani bozuk veya soket/kablo sorunu vardır. Ama "%100 eminim sağlam olduğuna" dediğine göre yine de ısrar edemiyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 26 Kasım 2020; 23:42:30 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eğer sorunu çözemezsen droid programı ile telefonunu bağla bilgisayara. Sonra uygulama ya da Chrome ayarlarından (artık nerede kamera lazımsa) oradan kamera aygıtı olarak droid aygıtını seç.
  • programmer_onur kullanıcısına yanıt

    Hocam dediğiniz gibi olsa iyi.Beni kanser eden Zoom(MEB versiyonu) üzerinden kamera çalışıyor.Annem uzaktan eğitim veriyor öğrencilerine .Şuan kendisi normal bu pc üzerinden zoom kullanıyor çalışmıyor.Bu ses için driverları silip yüklemiştim ondan önce kamera normal şekilde çalışıyordu gidiş o gidiş.

  • BF.Skinner kullanıcısına yanıt

    Öyle yaptım zaten hocam.

  • Droidcam kullanabilirsiniz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kuklacini kullanıcısına yanıt
    Niye konu silinsin.Yardımı alıp konuyu sildirtiyorsun.Senden başka bu sorunu yaşayan insan bu konuya denk gelecek sorununu halledecek belki.Bu kadar bencil olma kuklaşeyi

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konun yeri burası değildi.Konuyu açtığım zaman sorunum vardı.Konu sonradan hortladı,ikincisi çözüm yok.Donanımsal bir sorun olduğu vs internette zaten var fakat benim sorunum donanımsal değil.Ortada bir çözüm yok bu yüzden boş yapmana gerek yok.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.