Şimdi Ara

Dexter'ın yeni sezonunun hikayesi detaylandırıldı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
455
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  • Farklı bir polisiye ve seri katil hikayesine sahip olan Dexter dizisi, 2013 yılında hayranları üzen bir bölüm ile yayın hayatını sonlandırmıştı. Geçtiğimiz ay da dizinin tam 7 yıl sonra yeniden ekranlara döneceği açıklanmıştı. Açıklanan yeni sezonunun da hikaye detayları geçtiğimiz saatlerde belli oldu.



    Ayrıca Bkz.Wonder Woman 1984, doğrudan internete geliyor: İşte yayın tarihi



    The Hollywood Reporter'ın haberine göre yeni sezon, son sezonun 10 yıl sonrasında geçecek. Laura Kasırgası'nda kaybolup oduncu olarak yeni bir hayata başlayan Dexter'ın hikayesine devam edecek. Ayrıca açıklanan bilgiye göre dizide Dexter'ın hala hükümet tarafından arandığı ve Miami'den çok uzak bir yerde başka bir isim ile yaşadığı söylendi.



    Özellikle dizinin kalitesiz final bölümü ile hayranlarını üzen Dexter'ın yeni sezonunun yapımına 2021'in ilk aylarında başlanacak. Yine 2021 yılı içerisinde de yayınlanması bekleniyor. Yönetmen bu sezonun, finaldeki hataları düzelteceğini söylemişti.



    Yeni sezon 10 bölümlük bir mini dizi şeklinde olacak. Yine dizinin başrolünde Michael C. Hall olacak. Yaratıcılığını ise Clyde Phillips üstlenecek.




  • dexter reyiz gelsin.

  • Dexter ın bu saatten sonra helvası olur.

  • Dexter, gayet yerinde ve kaliteli bir finalle bitti; beğenmemelerinin sebebi ise Dexter'ın son bulmasıydı sadece diye tahmin ediyorum, yazarı da James Manos Jr. adlı kişidir Sopranos'dan da tanıyabilirsiniz. Bahsi geçen kişi ise ya tutarsa diye farklı bir yazara yaptırılan senaryo gibi duruyor ,Clyde Phillips yapımcısıydı şimdi ben de yazarım ne olacak diyerek muhtemelen birilerine yazdırdı ve ekmeğini yemeye devam etmek istiyor. Yapımcısı olup ekmeğini yiyebildiği en kaliteli dizi Dexter , bu yüzden ya tutarsa demiş gibi...Aslında dexter'ın ikiz çocukları olsa ve psikopat eşi tarafından büyütülse çok daha kaliteli bir senaryo ortaya çıkabilirdi. Düşünsenize ikiz bir kız bir oğlan katilleri , erkek çocukta çift balta ve kız çocukta çift bıçak :) Senaryoyu da yazayım hatta: Anneleri yakalanmış olsun ; çocuklarda annesi öğrettiği için nasıl avlandığını biliyor ve taklit ederek annesinin suçsuz olduğuna inandırmak için öldürüyor. En sonunda annelerini çıkartıyor ve sonraki sezonda anneleri başka bir katil tarafından avlanıyor; ikizler annelerini kurtaramıyor ama katili avlıyorlar. Sonraki sezonda erkek çocuk babası gibi katil-polis oluyor , kız kardeşi ise hastanede doktor ve bir süre beraber avlandıklarını daha sonra da ayrıldıklarını gördüğümüz yılan hikayesi de kalan sezonlar olsun :) Çok pis senaryo yazarım ama gel gör ki tek tek konuşmalarla uğraşmayı sevmiyorum, yoksa cidden para bile kasarım ha :D



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tobepeople -- 19 Kasım 2020; 21:15:58 >
  • Bu dizi bitmemiş miydi  

  • Bitmiş diziyi diriltmek veya bir diziyi gereğinden fazla uzatmak yanlış kararlar bence. Hele gelsin bakalım. İzleyip karar veririz.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Güzel diziydi, Dexter'ın potansiyeli fazla yani devam dizisinde batıracaklarını düşünmüyorum. Seri katil sonuçta bu adam, ucu bucağı yok tıkanmaz bir yerde yani.

  • Gelsin reyizzz özledik valla

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • aaaa ben dizi bitti sandım

  • Oo reis geri dönüyor demek hadi bakalım

  • berkayjan kullanıcısına yanıt
    Aynen arka sokaklar gibi sınırsız konu var ama adamlar bi yerde kesmek gerektiğini biliyorlar:)

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Dexter candır gerisi victim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2013 mü ? vay be o kadar oldu mu ? daha dün gibi geliyor bana neyse zaten dünde Supernatural bitti

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.