Şimdi Ara

Çin aşısı kullanacaklar dikkat

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
1
Favori
1.134
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar bugün Türkiye 10 milyon Çin aşısı alacak diye bir haber okudum adeta beynimden vurulmuşa döndüm. Lütfen ciddiye alın Çin aşısı olmayın faz çalışmaları hangi ciddiyetle yapıldı kimse bilmiyor hangi yan etkiler hangi komplikasyonlar oluşuyor kimse bilmiyor. Felç mi kalırız inme mi gelir kör mü kalırız ya da sağır kimsenin hiç bir fikri yok çünkü aşı Çin aşısı yani güvenilirliği yok zaten aşı tonlarca komplikasyonlara sahip olsa bile Çin’de bunu yazacak bir medya bir kuruluş yok. Lütfen ama lütfen Amerikan ya da Alman aşısını bekleyin marka söylemek istemiyorum başka yerlere çekilmesin. Bilimin ciddiye alınarak yapıldığı ülkelerin aşısını kullanın hukukun medyanın daha özgür olduğu yerlerden aşı alın ve vurdurun. Maske mesafe ve hijyen emin olun Çin aşısından daha koruyucu olmayacaktır. Zararı hakkında kimsenin bilgisinin olmadığı aşıyı kullanmayın.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fhrstw -- 19 Kasım 2020; 10:30:56 >



  • Arkadaşlar bence mRna aşılarını da olmayın bu zamana kadar bilinmeyen yeni bir teknoloji yeterli test çalışması yapılması için zaman harcanmadı. Vücuda enjekte edilen mRna nın DNA'ya ne gibi bir etkisi olacağı belli değil. Hücre çalışma mekanizmasını bozup bozmayacağı belli değil. İlerde Dna yapısını bozulduğu için kanser mi oluruz. Kendi hücrelerimizde üretilen virüs spike proteinin önünü alamayıp hücrenin kendi kendisini parçalamasını mı sağlarız. kimsenin fikri yok. Zararı hakkında kimsenin bilgisinin olmadığı aşıyı kullanmayın.

  • https://covid19asi.calismasi.info/ adresinden gönüllü olabilirsiniz. Başvurduk bakalım biraz heyecan katalım hayatımıza  

  • nisan a kadar beklicez nisanda bir nisan daha beklemeyiz umarim :(
  • Aşı olacaksanız sakın Çin Aşısını kullanmayın zira antikor üretimi olmadan direk çamaşır suyu gibi virüsü öldürüyor, olacaksanızda 2 den fazla olmayın aksi halde karaciğer ya da beyin gidebilir... Biontech in Aşısıyla Pfizer ın Aşısını kullanın direk bağışıklı ve antikorla kesin çözümdür... Pfizer aşılarında insanları kobay kullanan tek aşıdır hintliler kobay yapılmıştır bu yüzden maliyetlidir ama sağlığınız için en güvenilir aşı Pfizer aşısıdır.. 




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dephyr -- 22 Kasım 2020; 0:44:11 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.