Şimdi Ara

50.000' e kadar Araba Öneri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
2.940
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Öncelikle Merhaba.


    Araba konusunda bilgili 50.000 e kadar araba önerebilecek arkadaşlardan bilgi almak istiyorum.(Evet 50.000 tl çöp oldu geçen sene daha değerliydi 50.000 tl daha iyi arabalar alınıyordu biliyorum ama mecburen bu fiyata araba arıyorum) arkadaşlardan öneri almak istiyorum.


    İlk arabam olucak. Fazla masraf çıkarmasın istiyorum(Evet biliyorum 2. el de masrafsız araç yok ama en azından fazla baş ağrıtmayacak) Aracın kasası güzel olan (sportif misal polo gibi) araç arıyorum.


    Bir kaç baktığım göz gezdirdiklerim


    1999 polo


    Fiat Palio


    PEUGEOT 206


    SEAT IBIZA 1.6


    HYUNDAİ GETZ



    iyi forumlar.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Prometheus- -- 19 Kasım 2020; 14:5:49 >



  • İlk araba, ilk aşk... bence hangisi temizse onu almak gerekir. Km'ler genelde düşürüldüğü için bir ölçü değil, hangisi sağlam duruyor, yıpranmamış, orijinal duruyor ona bakmak gerek. Bir kaportacıya, bir de motorcuya gösterip alınabilir. Çok büyük kazası yoksa, iki, üç pert arabayı birleştirip yeni bir tane yapmadılarsa alınabilir. 50 binin üzerine 10-15 bin tamir bütçesi koyarsın, dediğin gibi az çok bir masraf çıkaracak.

  • Palio bence ustası çok

  • Palioya 50 bin verilmez be usta.
    Secenekler icinde 50e getz varsa daha iyi olur
  • Yorum için teşekkürler.Bu saydıklarımın dışında önerebileceğiniz modeller var mı ? acaba diyorum 99 polo alsam sanayi ile akraba olurmuyum ? HYUNDAİ GETZ de güzel gerçi




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Prometheus- -- 19 Kasım 2020; 14:4:37 >
  • Eski polo kafa ağrıtır getz al geç
  • Getz en mantıklısı hocam onun yerine biraz daha düşük model fiesta corsa bakabilirsin
  • Volkswagen arabaların orijinal parçaları pahalı olduğu için kullananan kişiler yan sanayiye yöneliyor, bu da sürekli arıza çıkarmasına neden oluyor.

  • En basiti o fiyatlarda dizelden uzak durmakla başlayabilirsin. Sırf görüntüsü için gidipte araba almak çok saçma. Cebinde +100k paran varsa görüntüye önem verecek lüksün olur anca. Hem o hem bu hem şu dersen öyle bir araç yok. Varsa da yürümüyodur :) Çok görüntü diyorsan o paraya alfa 147 önerebilirim. Al sana görüntü. Ama o fiyata temizi yok. Sanayiyle sağlam kanka olursun.


    50k palioya verilmez denilmişte verilir kardeşim neden verilmesin. 98 model palio ya mı veriyor o parayı? Benzinli 1.4 2006 civarı palio bulabilirsin. Her şeyini yenilesen bile cebinden çıkacak para ile yaptırdıkların memnun eder seni.

  • Teşekkürler. PEUGEOT 206 nasıldır ? HYUNDAİ GETZ le kıyaslayınca ?

  • Tek makul ve az mesarifl olan Getz başka da bı cacık olmaz

  • Arkadaşımda 99 polo var dürbün göğüs yıllardır sorunsuz kullanıyor tabi bakımlarını yaptırıyor sürekli.Polo yu sürdüğümde hoşuma gitmişti. PEUGEOT 206 için çok narin masraflı araba diyorlar. Bilemedim vallahi.2 SENE önce 50.000 e seat leon 2006 stylance alabilecekken müthiş ekonomi sayesinde şu an 50000 tl çöp oldu ve alamıyorum.Aslında kullanmak istediğim 2006 seat leon stylance ama hayal oldu...




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Prometheus- -- 20 Kasım 2020; 12:43:5 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: -Prometheus-

    Teşekkürler. PEUGEOT 206 nasıldır ? HYUNDAİ GETZ le kıyaslayınca ?

    Hocam 206 için neredeyse 1 sene deneyimim oldu diyebilirim. 206'dan yakıt olarak olsun, parça anlamında olsun ve konfor olarak çok memnun kalmıştım. Geçen sene Antalya - Ankara arası 3 kişi uzun yol yapmıştık, yakıt ve konfor olarak çok memnun kalmıştık. Getz için bir yorum yapamayacağım ama çevremde kullananlardan duyduğum kadarıyla 206'ya göre yakıt tüketimi bir tık daha fazlaymış sanırım.

  • CeyKalDa kullanıcısına yanıt

    Haşatı çıkmış vasat bir araç. Bunu alıp en az + 10.000 kenara ayırmanız lazım

  • -Prometheus- kullanıcısına yanıt

    206 yakıt olarak çok yakar. Az yakıyor kullandım diyenlere aldırma. Şehir dışı veya karma tüketimlerini şehiriçi diye söylüyorlar. Onlara göre şehirdışı olması için sadece şehir değişmek gerek. Şehiriçinde de şehirdışı tüketiminde kullanılabilir araç. 206 çok yakat. Motoru pek sorun açmaz ama ön takım ve elektrik aksamda sık sorun yaşayabilirsin. Periyodik bakım gibi ön takım yaptıran çok insan var 206 da  


    Getz nispeten daha tok bir araç. 206 ya göre daha sorunsuz. LPG uyumu son derece güzel. Getz iyidir.

  • 34HIL34 kullanıcısına yanıt

    Yanıtınız için teşekkürler.


    Getz için önerebileceğiniz ilanlar varmı ?

  • BayİnarEM kullanıcısına yanıt

    Yanıt için teşekkürler.


    206 için bu kadar sorunlu denmesi biraz soğuttu açıkcası.Aslında 206 yı da düşünüyorum ama şu an getz öne çıktı biraz bende.


    Gönül ister ki seat leon 2006 stylance sürmek ama artık şu an ki araba piyasası yüzünden hayal oldu...

  • -Prometheus- kullanıcısına yanıt

    Müsait zamanımda bakıp iletirim.

  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.