Şimdi Ara

KYK Borçları Yapılandırması Konusundaki Değişiklik ???

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
337
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar ben hem kendimin hem eşimin kyk borcunu ödüyorum. Ziraat Bankasının KYK Geri ödeme internet sitesi üzerinden. Ancak son aylarda bazı sebeplerden dolayı 1 ay eşiminkini 1 ay kendiminkini ödüyorum. Bugün ödeme yapamadım. KYK'yı aradım 1 hafta kapalı kalacakmış sistem. 2 ay ödeme yapmayanları Vergi Dairelerine bildireceklermiş ve artık oraya ödeme yapılacakmış. Ben en son geçen ay kendiminkini ödemiştim. Sistemden baktığında siz ağustosu geçen ay ödemişsiniz dedi. (Ay ay atlayarak gittiğim için)


    Muhtemelen benimkini ve eşiminkini Vergi Dairesine aktaracaklar. Ancak ben son bir kaç ay dışında düzenli ödüyorum. Bu vergi affı kapsamında kyk borçları yapılandırılabilecek ancak 18 aya kadar taksit diyorlar. Benim borcum sıkıntı değil düzenli ödüyorum 4 bin tl kaldı ancak eşimin daha 15 bin - 16 bin borcu duruyor. Bu yapılandırma iyi birşey gibi lanse edildi ama ben 20 bin tlyi 18 ayda nasıl ödeyeyim ?? Ben mi yanlış anladım. Çünkü haberlere müjde vs. şeklinde lanse edildi insanlar sevindi vs.. Bu konuda bilgisi olan aydınlatabilir mi?




  • Koca forumda kyk borcu olan yok mu ya  Ya da herkesin ekonomisi çok iyi de hiç umursamıyor mu ne kadar ödediğini ya da ödeyeceğini.

  • Hocam sizin meslek ne, aylık geliriniz ne kadar? Eşiniz hangi bölüm mezunu?

  • Hocam senin konuna pek faydasi olmayabilir ama ben de 1.5 yildir odemeye basdim 6 bin civari kaldi.Ilk oderken Edevletten direk oduyordum simdi interaktif vergi dairesi sitesine giris yapip oduyorum son 7-8 aydir.


    Taksitlere ayrilmis sekilde duruyor netten, birkac ay odemezsek hemen cok faiz binmiyordu gordugum kadariyla her ay 3-4 lira artiyordu benim.


    Yurtdisinda yasiyorum gidip birebir kimseye soramadim boyle biterecegim.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.