Şimdi Ara

ÇOK ÖNEMLİ!!! 2008 civarını iyi hatırlayanlar bakabilir mi? LÜTFEN!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
838
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Öncelikle konu yerş yanlışsa kusura bakmayın en uygun burayı buldum.


    Geçenlerde 2,5 yaşındaki oğlumun bilgisayarda itfaiye oyunu istemesiyle zamanında oynadığım bir itfaiye oyunu geldi aklıma. Oyunu sabah gazetesinden 29 kuponla almıştım. Hatta oyunlardan biri SBK08 idi. Buna dayanarak bu kampanyanın 2008 yılında olduğunu düşünüyorum ama 2009 vs de olabilir. İtfaiye oyunu da bu 6 oyunun içindeydi. Oyun şöyle:


    Oyunda itfaiye aracı felan sürülmüyordu. Sürekli üstten bakış vardı. Farklı farklı senaryolar vardı. Metal yangınına su sıkınca yangın fazlalaşıyordu. Kapalı hava olmayan bir odanın kapısını açıp girmesini emrederseniz o itfaiyeci ağır yaralanıyordu. Kapıyı baltayla kırıp girmesi gerekirdi yada camı kırıp girecektiniz. Bir senaryoda çarpışan arabalardan biri kütüphaneye uçuyordu o yüzden en hızlı şekilde söndürmeniz gerekiyordu. Soyguncuların olduğu bir senaryo vardı. Orman yangını olan bir senaryo vardı. Oyunla ilgili hatıralarım bu ve bunun gibi şeylerden oluşuyor. Benim bu oyunu bulmam çok önemli. Böyle bi oyunu oynayan, ismini bilen denk gelen var mı? Lütfen yardımlarınızı esirgemeyin.




  • Hocam buldun mu bilmiyorum ama verdiğin bilgiler doğrultusunda biraz araştırma yaptım. Sabah gazetesinin arşivlerine internetten ulaşamadım. İnternet ile alakalı bir durum olabilir. Aklında olsun bir ara 2008 ve 2009 gazetelerine bakarsın. Zaman alır ama kuponu gördüğün an hatırlarsın zaten orada bir yerlerde oyunun ismi geçiyor olabilir.


    İtfaiye temalı oyunlara bakayım dedim önüme Emergency diye bir oyun geldi. Sixteen Tons Entertainment şirketinin oyunu... Oyunu hala devam ettiriyorlar. Söylediğin gibi senaryolar mevcut ama hangi oyundur bilemem.


    Muhtemelen Emergency 4 olması gerek 2006 oyunu Sabah gazetesi de 2008 yılında vermiştir.

  • selimyuksel S kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkür ederim hocam. Oyunu bir kaç gün önce buldum. 4 serisi varmış. Fire Fighter/Fire Captain/Fire Department tarzı değişik adlandırmaları var.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.