Şimdi Ara

899 TL Şok Market Rampage Carbon KL-R88 OYUNCU KOLTUĞU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
108
Cevap
1
Favori
34.045
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Yarın şok marketlerde başlıktaki koltuk 899₺’den satılıyor. Fiyat piyasanın altında gibi görünüyor. Koltuğu tavsiye edermisiniz ?


    899 TL Şok Market Rampage Carbon KL-R88 OYUNCU KOLTUĞU
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Hepsiburadada adam 1750tlden satıyor neredeyse 2 katı ! bu nasıl bir ticaret anlayışı anlamak mümkün değil burada 900tlden satılıyorsa muhtemelen bunun çok daha altında bir fiyattan kar edilerek şok’a verilmiştir ama gel gör ki bizim hbdeki esnaf üreticinin üretim maliyeti ve kar miktarının toplamından daha çok kazanma peşinde

    Uzun zaman sonra sırf bu yoruma cevap verip almayı düşünen arkadaşlar için hesabı açtım. Ürünü yaklaşık yarım saat önce şoktan aldım büyük ve ağır bir kutusu var henüz kurulumunu yapmadım akşam eve gidince yapıcam ama bu yorumu ve o sitedeki fotoğrafları görünce içime bi kurt düştü kutuyu açıp kontrol ettim. Benim aldığım üründe bahsedilen inceleme kanalındaki videoki tekerlekler ile aynı tekerlekler çıktı ve ayak kısmının kaynaklarında herhangi bir problem görmedim, tekerleklerin ayaklara geçmesindede hiçbir problem yok tıkır tıkır girip çıkıyor fotoğraflarını buraya bırakıyorum. Ürünü çok fazla açamadım ama açıp gördüğüm kadarıyla ayak kısmında sanki daha önce kullanılmış gibi ufak tefek çizikler ve talaş parçaları gördüm. Bunlar fabrikadamı oldu yoksa sonradan başka yerdeki oldu bilmiyorum. Akşam eve gidip kurucam aklında soru işareti olanlar almayı düşünenlerle kurduktan sonra tarafsız bir şekilde düşüncelerimi paylaşırım.


    Ufak bir düzenleme: Arkadaşlar kutuyu açıp biraz daha inceledim. Amortisörün üzerindeki tarihte Mart 2020 yazıyor yani muhtemelen Mart 2020de üretildi. Ve amortisörün üzerinde colores markası bulunuyor. Bilmeyenler için colores ofis mobilyaları üreten büyük bir şirket. 2. Olarak koltuğun içinde bulunduğu poşetlere düğüm atılmış. Bu pek fabrika işi değil ama tabi eğer bu ürünler tekstil gibi yerlerde üretiliyorsa veya el işçiliği ile üretiliyorsa böyle olması normal. Ürünün tamamını inceledim ayaklardski çizikler dışında hiçbir şey yok herşey sıfır ve orjinal herhangi bir üretim hatası vs yok. Sırt dayama gibi parçaları fermuarlı, fermuarını açıp içindeki süngere baktım. Visco süngerine benzer bir sünger bulunuyor ama viscodan çok daha sert, kafa tarafında ise yün bulunuyor. Koltuk bana biraz sert geldi ama tabi bu konu hakkında son sözü kurup oturduktan sonra söyleyebiliriz, terletecek gibide görünmüyor. Sorusu olanlar alıntı yapıp sorabilir akşam kurduktan sonra detaylıca inceleyip tüm görüşlerimi yazıcam. Ancak genel çerçevede bakarsak helede ekonomimizin böyle olduğu bir dönemde kalas gibi duran dandik tekerlekli koltukların bile 600 700 liraya satıldığı bir dönemde 900 liraya alınabilecek çok güzel bir seçenek gibi duruyor.




    Bu akşam saatlerinde tesadüfen ürünü görüp aldım. Açıkçası fiyatı oldukça cazip geldi. Sorulan ve sorulabilecek sorulara cevap vermeye çalışayım.


    Neden ucuz?

    Ürün Şok Market'te diğer satıcılara göre aşağı yukarı 350-400 lira civarında ucuz. Ürünün oturma ve sırt bölgesinde yani ana parçalarda sorun yok. Fakat bağlantı parçalarında ufak tefek sıkıntılar var. Mesela benimkinde tekerleklerin oturduğu plastik parçalardan biri çatlaktı. Az bir kuvvetle yerine oturması gereken tekerlekleri oldukça zor taktım. Aynı şekilde sırt bölgesini ve oturma alanını birbirine monte ederken vidaların girecekleri delikler tam açılmamıştı. Bir tornavida yardımı ile delikleri kendim açmak zorunda kaldım. Buradan şunu söyleyebiliriz. Ürün tam olarak olmasa da yarım defolu. Yani üretim sürecinde kalite kontrol süreçlerinden tam olarak geçmemiş gibi duruyor. Peki bu saydıklarım kullanıma engel mi? Tabii ki uzun bir süre olmadı ama şu an için bir sorun yok.


    Kurulum Sıkıntıları

    Öncelikle iki kişi kurmakta fayda var. Tek kişi epey zorlanırsınız. Tekerlekleri yerine oturtmada sorun yaşayabilirsiniz. Bir videoda tekerleklerin ucundaki tel parçanın penseyle sıkılmasını tavsiye etmişler. İkinci sıkıntı sırt bölgesini oturma yerlerine bağlayan vida yerleri kapalı olabilir. Parçaları birbirine bağlamadan vida yerlerini bir tornavida ile dikkatli bir şekilde açın. İçerisi sünger dolu olduğu için büyük vidalar zor giriyor. Üçüncüsü yan taraftaki plastik parçalar. Bu parçaların ucunda biraz plastik kalıntısı vardı. Bunu bıçak yardımı ile hafif kazıdım. Bağlantıyı sağlayan vidalar çok küçük olduğu için direkt olarak oturmuyor. Bunun için parçanın üzerine biraz kuvvet uygulayıp vidayı yuvaya tutturmak gerekiyor. Üründe iki tip vida var. Büyük vidalar ürünle beraber gelen alyan anahtarı ile takılabiliyor. Küçük vidalar için bir yıldız tornavidaya ihtiyacınız olacak.


    Aksesuarlar

    Ürünle beraber bel ve boyun desteği geliyor. Bazılarında eksik çıktığı da olmuş. Eksik çıkması durumda şirkete yazarsanız belki yardımcı olurlar. Bel ve boyun destekleri kaliteli. Klipsli oldukları için takmak da kolay.


    Ayaklar Yere Değiyor Mu?

    En alçak seviyede iken oturma yeri ile yer arasındaki mesafe 41 cm buna oturma süngerini de eklediğimizde yaklaşık 52 cm oluyor. Herhangi bir koltuğu ölçüp karşılaştırabilirsiniz. 1.73 boyundayım en alçak seviyede ayaklarım rahatça yere değiyor. En üst seviyede yerden yükseklik 51 cm oturma alanı ile birlikte düşünüldüğünde 61-62 cm oluyor. En üst seviyede ayaklarım tam olarak yere değmiyor.


    Diğer Özellikler

    Ürün genel olarak sessiz. Yaslandığınızda herhangi bir boşluk hissi vermiyor. Tam olarak sırtı tutuyor. Aşağı yukarı hareket oldukça yumuşak ve sessiz. Fakat arkaya yaslanma mekanizması biraz sert ve sesli çalışıyor. Oturma süngeri biraz sert. Zamanla yumuşayacağını düşünüyorum. Kolçaklar ileri-geri, aşağı-yukarı, sağa sola hareket ediyor. Kolçak malzemesini kaliteli buldum. Çok sert değil. Eğer koltuğu ve kolçakları en alt seviyede kullanırsanız yerden yüksekliği 71 cm olan bir masanın altına girebiliyor.


    Sonuç

    Ürün tam bir f/p ürünü. Verdiğiniz paranın tam karşılığı. Karşılaştırdığımızda alternatifleriniz sadece oturmak için alınabilecek 400-500 lira civarı ürünler ve diğer tarafta 1500-1600 lira civarındaki koltuklar. Eğer kurulumdaki ufak tefek sıkıntılar canınızı sıkmayacaksa ve beklentiniz çok yüksek değilse kaçırmayın. İşinizi kesinlikle görür. Ama almışken kaliteli bir şey alalım derseniz biraz fazla harcamaya razı olacaksınız.

    Alamayanların üzülmemesi gereken koltuk. Kurmam 3 saatimi aldı ayaklar hala oturmadı tam eğik duruyor koltuk. Ayakları geçtim ayaklığın metali hurdacıdan çıkma gibi duruyor. Kolçaklar tam olarak rezalet koltuğu kolçaktan çekmeye çalıştığınız anda ayarınız bozuluyor her seferinde. Son olarak da yatırma mekanizması bir haftaya elimde kalacağına eminim ve koltuğu geri kaldırırken çıkardığı ses tarif edilemez. İşin en kötü kısmı ise Rampage yani Segment Bilgisayar’ın müşteri hizmetlerinin evet ayaklarda sıkıntı var farkındayız fabrikadan yeni çıktığı için böyle yağlayın mağlayın girer diye belirtip yani kronik bir sıkıntı var doğru mu dediğimde yok siz takamıyorsunuz biz denedik ayaklar takılıyor diyerekten benimle dalga geçmeleri koltuğu parçalamaya beni daha da yaklaştırdı. Buradan bana bunu söyleyen yetkiliye sesleniyorum 900₺’ye kendileri böyle bir koltuk alsa ben ona bu şekilde cevap versem bana ana bacı kaymaz mıydı acaba ? 14 saat sonra teknik servis dönüş yapmış telefon sessizde olduğundan açamadım geri aradım müşteri hizmetlerini arkadaşlara ilettik dönüş yapıcaklar dediler şu an nereden baksak koltuğu alalı 2 gün oldu hala eğik koltuğumda teknik desteğin dönüş yapmasını bekliyorum. Segment bilgisayar sağ olsun artık alınmayacak dandik ürünlere segment bilgisayar kalitesinde diyeceğim buradan teşekkür ediyorum kendilerine.
  • Alınır. 900 tlye koltuk kalmadı adam akıllı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hepsiburadada adam 1750tlden satıyor neredeyse 2 katı ! bu nasıl bir ticaret anlayışı anlamak mümkün değil burada 900tlden satılıyorsa muhtemelen bunun çok daha altında bir fiyattan kar edilerek şok’a verilmiştir ama gel gör ki bizim hbdeki esnaf üreticinin üretim maliyeti ve kar miktarının toplamından daha çok kazanma peşinde



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kızıl ay -- 17 Kasım 2020; 4:51:25 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Candy crash oyuncuları için harika koltuk

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >





  • < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • drvimu kullanıcısına yanıt

    Candy Crash Saga için de geçerli mi?

  • Böyle ürünleri Şok marketten güvenip nasıl alıyorsunuz acaba..iadeye karşı olan, genel müdürlük talimatıyla iade almayan bir market kendileri..çer çöp dışında bişey alınmaz bunlardan



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi righteous@ -- 17 Kasım 2020; 9:47:34 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam marketin satış kurallarından haberim yok. Sizce bu koltuk nasıldır hala kararsızım. Çok fazla yorum bulamadım bulduklarımda süngeri sert ve yere çok inmiyor demiş. Karar verene kadar stok biticek galiba 899 TL Şok Market Rampage Carbon KL-R88 OYUNCU KOLTUĞU 


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tam oyuncu koltuğu bakıyordum deneme şansımız var mı bunu?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • https://ofisel.com/xprime-king-oyuncu-koltuklari/30223-xprime-king-oyuncu-koltugu-gri-9555g.html bende bu model var 900 tl ye almıştım ağusyos ayında direk satıcısından çok memnunum dh özel bir fiyat filan yapsalar aslında 900 tl civarına düşebilirler diye düşünüyorum üretim yeri izmir çiğli ve siparişle üretim yapıyorlar stok yok tek sorunda o olur fiyatlandırma anlamında

  • hepsi fasa fiso alın bir bürosit yıllarca koltuk almayı unutun benimki 10 sene olacak neredeyse

  • dewre D kullanıcısına yanıt

    o seri için bulunmaz koltuk kaçırmayın :)

  • quote:

    Orijinalden alıntı: ForceOfMature

    https://ofisel.com/xprime-king-oyuncu-koltuklari/30223-xprime-king-oyuncu-koltugu-gri-9555g.html bende bu model var 900 tl ye almıştım ağusyos ayında direk satıcısından çok memnunum dh özel bir fiyat filan yapsalar aslında 900 tl civarına düşebilirler diye düşünüyorum üretim yeri izmir çiğli ve siparişle üretim yapıyorlar stok yok tek sorunda o olur fiyatlandırma anlamında

    Memnun musun hocam? Bu paraya değer mi? Seni rahatsız eden herhangi bir kısmı var mı? Bir de boy kilo kaç acaba?





  • Piyasaya göre fiyatı çok uygun gözüküyor, fiyat/performans olarak değerlendirilemez mi

  • Yarın alıyorum kısmetse

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • fiyat gayet iyi orta segmentte böyle koltuk yokki, yastıklı bel destekli vs

  • Markette gördüm bugün kurulumunu yapıp bırakmışlar sormadım orada ama kurulumu yapılmamış açılmamış kutuda yokmudur merak ettim kurulu olanları mağazaları dağıttılar acaba . Bu arada koltuk oldukça büyük sağlam görünüyor ama önemli olan deri yüzeyi bir süre sonra soyulma dokulme yaparmi o onemli

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.