Şimdi Ara

WD Elements 3TB Daha yeni ve bozuldu..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
896
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar yaklaşık 1.1 TB aktarım yaptım sonra dolabıma kaldırdım uzun bir süre kullanmadım.. Daha sonra içerisine tekrardan aktarım yapmak için taktığımda 10-20 mb ile atmaya başladı USB 3.0 ile biraz tuhafıma geldi daha sonra bir baktım hdd yi biçimlendir çıktı.. Acayip sinirlerim bozuldu.. Veri kurtarma merkezini aradım abuk subuk fiyat teklifi verdiler önemli dosyalarım bir çırpıda gitti anlıcağınız.. Bu hdd yi nasıl eski sağlam haline getirebilirim ?


    WD Elements 3TB Daha yeni ve bozuldu..
    WD Elements 3TB Daha yeni ve bozuldu..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SilenthillDream -- 17 Kasım 2020; 0:10:26 >







  • Dosya kurtarma yazılımları ve chkdsk komutuyla dosya kurtarma ve tamir denenebilir fakat bozuk sektör olduğundan kurtarılamayacak dosya sayısı yüksek olabilir.

  • poko001 P kullanıcısına yanıt
    Dosyalar gitti zaten tüm kurtarma programlarını denedim şimdi HDD yi kurtarmaya çalışıyorum eski haline döndürüp tekrar kullanılabilir hale getirmek istiyorum. 3 gün kullanılan bir HDD nin bozulması gerçekten enteresan

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Eski Haline bir daha zor cevirirsiniz.Seagate 1 TB 7200 HDD im ne reset ne elektrik kesintisi hicbirsey olmadı.Ertesi gun actıgımda HDd Tune de Dunya hata vardı.Mantık aramayacaksın bu islerde...

  • SilenthillDream kullanıcısına yanıt

    Üzerine yeni dosyalar kopyalanmadığı sürece dosyalar gitmez (bozuk sektör dışındakiler), HDD Regenerator programını deneyin, denedinizse ve düzeltemediyse o disk'in güvenilir hale gelmesi pek mümkün değildir.

  • Benimde başıma böyle bir talihsizlik geldi. WD 6TB Red Pro diskim, muhtemelen kargocuların sapır supur hareketlerinden dolayı zarar görmüş olacak ki , bende diski takınca hiç kontrol etmeden üzerine veri yazdım , ve ne hikmetse hiç yapmayacağım birşey yapıp arşivimi de temizledim naısl olsa kopyaladım diye. Sonra diski görmemeye başladı bir hafta içinde kontrol ettiğimde, birde baktım disk sağlık durumu perişan. Zor kötek diski başka sata kablosu ile açtım içindekilerin %80 ini kurtardım , %20 si gitti. Gidenlerde bizim ufaklığın da resimleri vardı orası can sıkıcı oldu ama nasip kısmet dedik geçtik artık yapacak birşey yok.


    Sonrasında WD ye diski gönderdim bir hafta içinde sıfırıyla değişti hocam, WD garanti prosedürü iyidir. Diskinizin garantisi varsa değiştirirler, bu senin yapabileceğin birşey değil çünkü diskin düşmesi kaynaklı olur bu durum.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.