Şimdi Ara

(YARDIM) MacBook İçin Monitör Tavsiyesi (Type-c)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
285
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Herkese selam,


    Başlıktada belirttiğim gibi MacBook'um için monitör bakıyorum. Bütçem 1500-2000 +/-10 şeklinde. Bu bütçe aralığında bulduğum 2 monitör var. Dell'in u2419hc ve p2419hc monitörleri. Anladığım kadarıyla u serisi profesyonel kişiler için, daha premium ve renk doğruluğu ve tasarım konusunda daha iyi, p seriside daha çok genel kullanım amaçlı ve bütçesi daha kısıtlı olanlar için ekonomik bir çözüm.


    İki monitörün de type-c girişi bulunmakta ve 61w'a kadara power delivery özellikleri bulunmakta. Temelde ikiside işimi görecek monitörler ve asıl istediğim çoğu şeyi karşılıyorlar. İki monitör arasında en temel fark ise renk. U serisinin kalibrasyon belgesiyle gelmesi herhalde her şeyi özetliyor.


    Şuan birisi ortalama 1700'e diğeriyse 2200'e satılmakta, arada yaklaşık 500tl'lik fark var. Benim sorum burada u serisine ekstradan 500tl vermeme gerek var mı yoksa ucuz alternatif olan p serisine mi yönelmeliyim? Standart bir kullanıcıyım ve renklerle işim yok ancak diğer monitörün renkleri çok fark yaratacak ve parasını hak edecekse o zaman u serisini alırım, bütçe sorun değil.


    İki monitör arasından hangisini tercih etmeliyim? Ayrıca sizin power delivery özelliği bulunmak şartıyla öneriniz varsa yorum yazabilirsiniz. Şimdiden teşekkür ederim. İyi forumlar.








  • P2419HC aldım, konu kilit.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.