Şimdi Ara

2021 İlkbahar YDS için en iyi online canlı dersli YDS kursu sizce hangisi?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
5.127
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 2021 İlkbahar dönemi için YDS sınavına hazırlanan arkadaşlar siz hangi online canlı dersleri olan ve fiyat performans açısından arkadaşlara hangi kursu tavsiye ederdiniz?


    -Akın Dil

    -Ankara Dil Akademisi

    -Exam Navigator

    -Moda Dil

    -Online YDS Center

    -Remzi Hoca

    -YDS Time




  • Remzi hoca almayı düşünüyordum ama examnavigator sistemi güzel mehtap hoca da gayet güzel anlatıyor hem ders sayısı remzi hocadan fazla hem de daha ucuz ne yapsam bilemedim yardım edebilen olursa iyi olur

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • zc_berk Z kullanıcısına yanıt

    üstad ben aldım exam navigator ün yds paketini.


    mehtap hoca çok ilgili online canlı dersler 13 aralık başlıyor bakalım.

  • Ben Online YDS Center'ı tavsiye ederim. Siz hangi alandan sınava gireceksiniz bilmiyorum ama ben İngilizce YDS kursu almıştım. Özellikle derse giren hoca çok iyiydi. Bir de 2 yds dönemi faydalanmıştım o yüzden benim için baya faydalı oldu kademeli olarak puanımı oldukça arttırdım.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Deniz Gürsoy

    Ben Online YDS Center'ı tavsiye ederim. Siz hangi alandan sınava gireceksiniz bilmiyorum ama ben İngilizce YDS kursu almıştım. Özellikle derse giren hoca çok iyiydi. Bir de 2 yds dönemi faydalanmıştım o yüzden benim için baya faydalı oldu kademeli olarak puanımı oldukça arttırdım.

    hangi seviyeden ne kadar sürede nereye kadar geldiniz?

  • quote:

    Orijinalden alıntı: ikoylmz

    hangi seviyeden ne kadar sürede nereye kadar geldiniz?



    Alıntıları Göster

    Kurstan önceki yds puanım 32,5'tu. İlk girişimde kendim hazırlanıp girmek istedim aldığım puan buydu. Baktım tek başıma olmayacak kurs araştırmaya başladım. En son Online YDS Centerda karar kıldım. Ön hazırlıklı kurslarına kayıt oldum. Yanlış olmasın yaklaşık 3,5 ya da 4 ay gibi bir süre eğitim aldım. Kurs sonrası sınava girdiğimde 63,75 aldım. Hedefim 70 üstüydü bu yüzden çalışmaya devam ettim. Videolardan yetersiz kaldığım konuları tekrar yaptım, okuma çalışmasına biraz ağırlık verdim ve tabii bol soru çözdüm. 2 ay gibi bir süre sonra e -yds'ye girdim. Bu sefer 72,5 aldım. Bana 70 yeterli oluyordu zaten kursa ilk başladığımda 70 lazım dediğimde yds kademeli bir sınav ilk girişte olmayabilir ama 2. girişte üstüne düşerseniz alırsınız demişlerdi. Söyledikleri gibi de oldu.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.