Şimdi Ara

Siteme üyelik sistemi hk.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
750
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar,


    Öncelikle bu işlerden hiç anlamıyorum. Sigortacıyım ve işim ile ilgili kendime bir site kurdum. Natrodan ilksensahin.com diye site adını aldım ve hazır site sistemi aldım. Sistemin içinde istediğim özellik yok. Bana lazım olan şey müşterilerim siteye üye girişi yapsın orada poliçelerinin başlangıç bitiş tarihlerini görsünler ve pdf halinde olan poliçelerini indirebilsinler. Bunu istediklerinde kendileri girip yapsınlar istiyorum.


    Hazır site aldığım için pişmanlık duymak üzereyim fakat dediğim gibi kod yazmaktan vs hiç anlamıyorum. Sitenin en altına yazdığım kodlarla canlı destek sistemi kurdum siteye giren bana ulaşabiliyor fakat bu dediğim sistem bana müşterilerim kısmında lazım.


    Yardımcı olabilirseniz sevinirim.


    Şimdiden teşekkürler.




  • Mevcut poliçeleri aktaracak, bir müşteri ve sigortacı arayüzü ile bunları webde yayınlayabilecek bir sistem lazım sana hocam. Hiç bilgin yoksa parasını verip kodlatacaksın. Sigorta firmaları için hazır sistemler var mı bilmiyorum basit blog, forum işine benzemez bu. Hassas müşteri bilgileri de olabilir içeride. O nedenle en iyisi custom tasarım.

  • Aslında web siteme değil de bir apk ile mobil uygulama şeklinde de yapsam olur. Hatta daha güzel olur. Müşterilerimin telefonunda sürekli apk olarak dururum unutmazlar. Ücretsi apk yaptım fakat dosya ekleme üye girişi vs yok. Bununla ilgili yardımcı olabilecek veya yönlendirebilecek varsa bana çok faydası olur.

  • Konuyu yeni gördüm.Mobil uygulama yapılıcaksa da web tarafının yazılması lazım.Veritabanı ve mobil uygulama arasında bağlantı kurulucak.Önceliğiniz web tarafını halletmek olsun.

  • merhaba istediğiniz şey web sitesi üzerinden olur aplikasyon ise olur tabi ama bu size pahalıya maal olur ucuzuda iş yapmaz


    istediğiniz hazır siteyle olmaz hazır site mail bile alamazsınız.

    size üyelikli site yapılacak ilgili kişiye ait poliçe pdf olarak kişinin üyelik kutusuna konulacak kişi girdimi download yapacak.


    böyle bi sistemi bedava yapamazsın.

    www.laleozturksigorta.com bi inceleyin size böle bişey yapalım bunu ben yaptım

    0535 700 04 05 ilgilenirsen ara

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.