Şimdi Ara

70.000 Bütçe ile Laguna 2 üzer mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
677
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Evet arkadaşlar, sorum konu başlığında, piyasa malumunuz iyice aldı başını gitti, bu bütçe aralığında C-D segmenti sedan otomobillere bakıyorum, Laguna 2'leri gözüme kestirdim, çok donanım merakım yok, hatta fazla elektronik oyuncak baş ağrıtabilir diye Expression paketlere bakıyorum, tavsiyelere açığım, araç hakkında bilgisi, tecrübesi olan arkadaşlarımdan da bilgi alabiliriz, teşekkürler.




  • Ben de uzun süre benzer bütçe ile araba bakındım. Sonra hb modellere yöneldim.


    Laguna2 ler ilk çıktığında epey sorunlu araçlardı. Hatta Adac listesinde kırmızıydı diye hatırlıyorum. Aslında konforlu ve güvenli araçlar. Yedek parça fiyatları ve bulunabilirlik konusunda soru işaretleri olmuştu kafamda. Çıkması falan pek yoktur zaten oldukça az satıldı.

  • hocam de o butcelere arac bakiyodum.ama duzgun arac yok ,ben bulamadim.imkanin varsa 15-20 daha ekleyip bravo tjeti bi denemeni tavsiye ederim.temiz bi multijet de olur.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende bakınıyordum aynı şekilde ilkbahar dönemlerinde.. Sonra planlar değişti, bu zamana kadar ertelemek zorunda kaldım ve eşimin de araba kullanması gerektiği için otomatik araç aldım.


    Ama parasına göre bende mantıklı buluyorum Laguna 2 leri. Dediğiniz gibi bende üst paketlere pek yanaşmayı düşünmüyordum ıvır zıvır elektronik hatalar verirse diye. Kaldıki boş dediğimiz paketlerindeki özellikler bile benim için yeterliydi zaten. Emsali megan 2 lere bakıyorum, daha az donanımı olanlara çok daha fazla para isteniyordu. Düşük kilometreli çok el değiştirmemişe denk gelirseniz üzülmezsiniz diye düşünüyorum.

  • 2006 Model 1.6 Benzinli EX Comfort paket Kia Cerato alarak araç arayışımı sonlandırdım, yorumlarınız için teşekkür ediyorum arkadaşlar.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.