Şimdi Ara

MSI Pro MP241 Monitör 630 TL | 24' / HD / 60Hz / IPS (9. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
181
Cevap
3
Favori
8.582
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Mail vs gelmedi bana da ancak tekrar sistemleri üzerinden talepte bulundum sonuç bakalım ne olacak..
  • Destek kaydına cevap geldi bu hafta gönderim başlayacakmis.

    Merhaba,

    Teşekkürler. Kargo işlemlerine bu hafta başlanacaktır.
    İyi günler dileriz.
  • KuzeyUmut K kullanıcısına yanıt

    Bana da mail gelmedi işlemler sıra ile yapılıyor olabilir.

  • Az önce beni aradılar ve adres teyidi yaptılar.

  • mfatih1907 kullanıcısına yanıt
    Nasıl bir numaraydı acaba, ararlarsa açmamazlık yapmayalım..
  • KuzeyUmut K kullanıcısına yanıt

    0216li istanbuldan bir numaraydı direkt penta gönderiyor sanırım.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dün destek kaydı oluşturmuştum. Bugün gelen cevap;

    Merhaba,

    Gümrük sürecinin uzamasına bağlı olarak gönderim süresi de uzamıştır.. Kargo gönderim işlemleri bu hafta tamamlanacaktır. İletişim bilgilerinizde değişiklik varsa lütfen bildiriniz.
  • Kameranın kalitesini çok merak ediyorum. Hiçbir örnek bulamadım. :)

  • vitriol23 kullanıcısına yanıt

    yurtdışı fiyatlara bakınca logitech c922 den biraz ucuza satılıyor ve fena değil dediğim çoğu kameradan daha pahalı. o nedenle benim beklentim çok ama bakalım.

  • Kamera ile ilgili dönüş yapan olmadı henüz beklemedeyim.
  • msi dan bir donus olmadi ama yurtici kargo subesi aradi kargonuz var subenizden alabilirsiniz diye webcam gelmis olabilir diye dusunuyorum
  • Merhaba arkadaşlar, benim kameram geldi ve gerçekten gayet başarılı. Herkese şimdiden hayırlı olsun


    MSI Pro MP241 Monitör 630 TL | 24" / HD / 60Hz / IPS
  • silinsin



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi anaksimenes35 -- 24 Şubat 2021; 18:2:0 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bana da geldi ürün. Yurt dışı fiyatı gerçekten yüksekmiş.

  • vitriol23 kullanıcısına yanıt

    Gule gule kullanin, klavyenizin marka modelini soyleyebilir misiniz? Guzel bir modele benziyor.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Msi kamerayı satmak isteyen varsa alıcıyım.

  • Benim de ürünüm geldi.

    Gönderici Hızlımarket

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de kamerayı teslim aldım, tak çalıştır özelliği olduğu için deneme de yaptım görüntü ve ses iletimi gayet güzel. Kaliteli bir kameraya benziyor. MSI Pro MP241 monitörü kullanıyorum bu monitöre nasıl monte edebiliriz acaba? Montajını yapan var mı aranızda?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ozan_cakici

    Arkadaşlar şu an sanırım bu konuyu konuşabildiğimiz tek başlık burası. Konuyu başlatan arkadaşta başlığa belirtecek küçük bir not düşerse sanki güzel olur. (Ya da bilemiyorum forumda şikayet bölümü var mıdır)


    Bir güncelleme yapayım MSI'dan bir mail geldi. Fatura tarihi Kasım ayının 19'una kadar olanları kabul edeceklermiş. Zaten sanıyorumki ayın 19'undan sonra aramızdan herhangi bir sipariş verilmedi kampanyaya güvenilerek.


    Sizde faturanız, ürün arkasındaki barkodunuzla birlikte mailinizi hazırlayıp info-tr@msi.com adresine gönderin.

    Ben göndereli 2 gün kadar oldu fakat herhangi bir dönüş alamadım şu an için.


    Şartlar sağlanıyorsa D&R kodu gönderilecekmiş. Webcam ile ilgili yine herhangi bir bilgi yok fakat ben öğrenci belgemi de gönderdim. çünkü webcaminde gönderilmesi gerekiyor sonuç olarak vaadedilen bu...


    Şimdi birde kişisel görüşümü anlatmak istiyorum:


    Kampanya "stok bittiği için kaldırıldı" tarzı bir açıklama geliyor MSI tarafından (Ki bu resmi değil sadece maillerde ve forumlarda yüzeysel açıklanıyor). Bence saçma...


    1-Şöyle saçma ki: verilen ödül D&R kodu. Hani bunun stoğu ne alaka zaten, şu an bulunduğumuz durumda bile inceleyip mail üzerinden gönderiyorsun D&R kodunu, demekki bir stok muhabbeti söz konusu değil. Hadi iyi niyetle düşünüp, ayrılan bir sayı olduğunu varsayalım. İyide promosyondan faydalanabilmemiz için zaten alabileceğimiz yerler senin yetkili satıcıların ve yetkili satıcılarının elinde kaç adet bu üründen olduğu belli. Hani bu ürünün stoğu bitmiyor, "kampanyanın stoğu bitiyor" gibi gereksiz ve daha başta kendini çürüten bir "stok" açıklaması yapılması mantıksız.


    2- Webcam mevzusuna gelince. Bu MSI tarafından Globalde hala devam ettirilen bir kampanya öğrenciler için. Şu an hala MSI tarafından sağlanıyor zaten ve yıl sonuna kadar da geçerliliği var. Mantıken bunun da stoğunun bitmesi söz konusu değil. Ki bitsede yerine birşey bulunur yani. Daha yüksek miktarda D&R kodu verirsin birşey yaparsın yinede kampanya için "stok bitti" demezsin.


    Benim kanaatimce farklı bir mevzu döndü veya beklediklerinden daha fazla satış oldu ve D&R kodu için belirlenen sayı kurtarmamaya başladı, o yüzden de "stok" tarzı gereksiz bir kelime kullanarak kaldırdılar. Aslında çok sorun değildi bu her firmanın başına gelebilir, fakat bu noktadaki problem bunun kampanyanın ortasında hiç bilgi verilmeksizin pat diye yapılması. Hani uyarı falanda yok. Ama bu sırada insanlar hala sipariş veriyor, e bu siparişin kargolanması var, Kasım ortasında bu kadar satışlar varken ve kargolar dehşet yoğunken sana gelmesi var, e üzerine birde faturayı da alman lazım... MSI Türkiye giriyor forumlara, kampanyayı paylaşıyor çıkıyor dönüp bakmıyor bile. Kampanya bitincede sildiriveriyor forumdan bitti gitti. O arada alanlar uğraşsın dursun...


    Şu noktada yapılması gereken D&R kodu ve webcam'den çok daha fazlasının sağlanması. Mağdur olanların, sipariş verdiği halde sabah akşam bu konuyla uğraşanların elde edeceği şey zaten olayın başında vaadedilen olacaksa MSI ile "kampanya" yoluna çıkılmaz net şekilde. Ben günlerdir uğraşıyorum, ulaşmaya çalıştığım yer kalmadı... Daha ilk MSI ürünümdü ve çok kötü bir başlangıç yaptık. Olması gerekeni zorla yaptırmaya mesai harcıyoruz, cidden komik bir durum. Bakalım daha neler göreceğiz. Tekrar bilgilendiririm.



    Alıntıları Göster

    (Alıntı yaptığım mesajların devamı niteliğinde güncelleme)


    Herkese selamlar,


    Birkaç arkadaşa videocam gelmiş fotoğrafları da paylaşmışlar. Pek matah birşeye benzemiyor günümüz için ama hiç yoktan iyidir, iş yapar.Adı MSI FHD PROCAM, sanırsam LOGITECH C920 modelinin aynısı (en azından görünüşte), 500 liradan sahibindende satışa koymuşlar bile hediyesine ulaşan arkadaşlar. Piyasa fiyatı sanırım biraz daha yüksek ona göre de satabilirsiniz. 900 liralık monitör aldığımızı düşünürsek 400TL D&R + 500 TL satışla (veya kullanılsa da iyi) monitörü ücretsize getirerek güzel bir sıcak fırsat yakalamış olduk.


    Dip Not: Sanırım kameralar aynı değil oto fokus ve şekilli led aydınlatma vs yokmuş, MSI biraz daha ucuzca gibi. Kontrol edersiniz.


    Bu yazıları paylaşırken 5 adet kampanya geri dönüşüm olması lazımdı. Kasım ın ortasından beri ilerleyen bu süreç ancak ocak sonunda nihayete erdi. Anakart tarafında 3, monitör tarafında 2 adet kampanya vardı. Monitörün kampanyalarına ulaşmak ciddi anlamda takip ve mesai harcamama sebep oldu. Tonlarca Msi ile yazışma yapmak zorunda kaldım. Fakat sonuç olarak tüm kampanyalara ulaşmayı başardık. Bu süreci olabildiğince çok insana iletmeye çalıştım. An itibariyle bu konu altında güncelleme paylaşmayacağım.


    Bu yazıyı okuyan arkadaşlar anlattığım bu süreçleri alıp forumun doğru yerinde konu açarak paylaşabilirler, veya bana da söyleyebilirsiniz şu konu altında yaşananları anlat gibisinden, elimden geldiğince anlatırım. Yazılar en azından kalıcı olsun. Sene sonuna doğru nasılsa aynı şeyleri yaşayacağız...


    Şimdilik kendinize iyi bakın herkese hayırlı olsun.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozan_cakici -- 30 Ocak 2021; 14:15:16 >
  • mfatih1907 kullanıcısına yanıt
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.