Şimdi Ara

MTCGAME dikkat edin!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
2.773
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar kesinlikle dolandırıcı bir firmadır güveninizi sağladıktan sonra yüklü miktarda paranızın üzerine konuyorlar kesinlikle hakkımı helal etmiyorum inşallah bir gün bir yerden kat ve kat misli çıkar.


    https://www.sikayetvar.com/mtcgame/mtcgame-uyelik-kapatarak-parami-vermedi




  • Böyle yazmışlar


    MTCGAME dikkat edin!
  • Hem kural dışı işlem yap hem mtc ye çamur at hadi be oradan..


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben bir çok kez alışveriş yaptım. Daha bir sıkıntılarını görmedim.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bu firmadan en az 3-4 oyun aldım, hiç sıkıntı yaşamadım. Almaya da devam edeceğim.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BeyazBüyü -- 11 Kasım 2020; 8:46:3 >
  • Bende alışveriş yaptım sorun yaşamadım iyi bir firmadır.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Adamlar ne yazmış cevap olarak

    İbrahim Bey'in yaptığı işlem illegal bir durumdur sitemizde birden fazla üyelik ile mobil ödeme yaparak farklı kişilere ait olan telefon numaraları kullanılmaktadır

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • benimde baya alışverişim oldu hiç sorun yaşamadım, konuyu açan arkadaşın amacını anlayamadım birde fazla hesabın amacı nedir acaba aynı üründe daha fazla alımamı izin vermiyorlar yoksa başka bir avantajmı var

  • İftira suçundan dava açsınlar ayıptır hem illegal iş yapıyorsun hem şirkete çamur atıyorsun, çocuksun büyük ihtimal mobil ödeme vesaire, başın yanar kardeşim tazminattan iflas ettirirsin aileni yapma.

  • Mtc ile milyar milyar ticaret yaptim bi yamuklarini gormedim

    Gerek webmoney olsun gerek mtcpay olsun vs yilda 100 bin dondurmusumdur :) gecen seneye kadar



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gs09gs09 -- 11 Kasım 2020; 10:39:9 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • MTC yıllardır kullanırım ve onlarca kez alışverişim olmuştur hiç sorun yaşamadım, gayet güvenilir bir sitedir.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: MaximillianFoe

    İftira suçundan dava açsınlar ayıptır hem illegal iş yapıyorsun hem şirkete çamur atıyorsun, çocuksun büyük ihtimal mobil ödeme vesaire, başın yanar kardeşim tazminattan iflas ettirirsin aileni yapma.

    Kardeşim hatlar benim üzerime parama kondular illegal bir durum yok. Hatlar benim olmasa zaten neden burada paylaşayım?


    Keşke onların dedikleri doğru olsada hatlar baskasının üzerine olupta ceksem keske resmen kendime ait olan hatlarımın içindeki paraya el koydular. Yaşamadan bilemezsiniz umarım yaşayan olduğunda burada görürüm. Herkes kendi bildiğini yapsın ben uyarıyorum muhattaba bile almıyorlar. Adamları neden durduk yere suçlayayım profilim belli karalamak için yapsam zaten kendi hesabımla burada paylasmam whatsapp vs bütün numaralarım var.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ibrahimemir -- 11 Kasım 2020; 12:49:12 >




  • Ayrıca türkiyede firmaları bile yok parasına el koydukları bir şey yapamıyor nedenide Türkiye Cumhuriyeti devletine vergi dahi vermeden yurt dışında şirket gösteriyorlar. Varın siz düşünün. Başınıza geldikten sonra bolca paramı nasıl alacağım diye düşünürsünüz. Adres telefon hepsi sahte. Ben buradan size vatandaşlık görevimi yaptım boyle uyaran olsaydı zaten bunlarla 1 defa bile alısveriş yapmazdım.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ibrahimemir -- 11 Kasım 2020; 12:55:58 >
  • Mt. Sorunsuz bir firmadır 17 alısverişim olmus

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Umarım sorun yasamayanlar devam etsin ama tonlarca epin firması var yeni alacak arkadaslar bunların tuzağına en azından düşmesin benim onlara tavsiyem. ben cektim siz cekmeyin oyun alısveriş bynogame bir sürü güvenilir site varken bunlar gibi türkiyede desteği bile olmayan firmadan uzak durun. Muhattap yok en bas eksıklık canlı destek bir öyle bir böyle yazıyor.


    Başta oyalamak için ödeme yaptığınız hatlara iade yapılacaktır denildi ne bir iade ne bir iletisim hiç bir açıklama bilgi yok. Sözleri bile yalan madem yap iade ama yapmiyorlar. Çünkü insanlarin parasina konmak onlar için daha basit helal haram dertleri olmadığı için kendilerince rahatlar.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ibrahimemir -- 11 Kasım 2020; 13:16:15 >
  • Mtcgame benim en güvendiğim oyun alışveriş sitesidir kaç tane oyun aldım çok fazla kod aldım aynı şekilde 1 kere bile hatalarını görmedim halihazırda 1 oyuna da ön sipariş verdim güvenilir bir firmadır yani.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yorumlar cahillerle dolmuş mtcgame nin düzenli müşterisiydim. Birşey satin aldim kendi kartimla, kendi hesabimla, kendi telefon numaramla. Adamlar birden hesabimi banladilar ve yönetici tarafindan yasaklandiniz hatasi gelmeye başladi ayrıca kripto parası gibi kimliğimle beraber fotoğraf çekilmemi istediler. Daha sonra Whatsapp ile iletişime geçtim iadeniz 1-5 iş günü içerisinde ulaşacaktır dendi. 10 gün geçti ve Whatsapptan cevap vermemeye başladılar. Daha sonra Facebook'tan iletişime geçtim dalga geçer gibi 1-10 iş günü içerisinde iadeniz gelecektir dendi. O günden bu yana tam 1 ay geçti ve herhangi bir iade gerçekleşmedi. Üstüne birdaha cevap vermemeye başladılar. Üstüne her Facebook desteğe sorunumu yazdığımda dalga geçer gibi sorununuz ne diye sordular ki zaten yazmişim.


    Kendilerine güvenirlerse dava açsinlarda kanitlarimla kendilerini susturayım.

    Gelmişsiniz burada mtcgame yi savunuyorsunuz. Yazık kafanıza...





  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.